Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شجاعی‌ طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره چگونگی حمایت از حوزه های فرهنگی با توجه به شعار امسال کشور که همان حمایت از کالای ایرانی است، اظهار کرد: هنر زبانی تأثیرگذار دارد که هر شاخه از تأثیرگذاری متفاوتی در میان مردم برخوردار است.

وی ادامه داد: زبان هنر همه گیر است و کمک می کند تا مخاطب با توجه به گرایش هایی که دارد، در یکی از زیر شاخه های این رشته قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم درباره حمایت از هنر در حوزه های مختلف صحبت کنیم، شکل های مختلفی خواهد داشت.

معاون هنری حوزه هنری درادامه با اشاره به اینکه هر گرایش هنری شکل خاص خودش را دارد، گفت: حوزه های مختلف تئاتر، فیلم، تجسمی و ... هرکدام غالب های زیبایی است که باید بصورت جداگانه بررسی شود بطور مثال کاریکاتور که با طنز همراه است می تواند به سادگی همراه با طنز نظرات خودش را بیان کند.

شجاعی طباطبایی افزود: همه هنرها می توانند برای تبلیغ کالاهای خودشان به شکل های مختلف فعالیت های جدی انجام دهند.

وی هم افزایی را از مهم ترین راهکارها برای رسیدن به شعار امسال رهبری دانست و تصریح کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی باید فضاهایی که مانند جزیره های دورافتاده هستند را به یکدیگر نزدیک کنیم. امسال باید به سمت هم افزایی برویم یعنی تمام ارگان ها و سازمان ها دست به دست هم دهند و به سمت شرایطی برویم که با هم افزایی نتایج مثبت و قابل قبولی از فضا حاصل شود.

** لزوم نگاه همگرایانه در هنر

معاون هنری حوزه هنری همچنین به برگزاری جشنواره های مختلف در عرصه هنر اشاره کرد و گفت: امیدوارم امسال به سمتی برویم که بتوانیم به شعار حمایت از کالای ایرانی تحقق بخشیم، بطور مثال در حوزه تجسمی با همکاری وزارت علوم جشنواره ای در حوزه تجسمی برگزار کنیم تا با نگاه همگرایانه شاهد جریانی باشیم که در جهت حمایت از کالای ایرانی عمل کنیم.

شجاعی طباطبایی افزود: بی شک با نگاه همگرایانه در حوزه تجسمی و برگزاری جشنواره های مختلف که با نهاد ریاست جمهوری، شهرداری و نهادهای دیگری از این دست قرار است برگزار شود، شاهد جریانی می شویم که وقتی بحث ساخت و حمایت از کالای ایرانی مطرح می شود، شاهد اتفاقات همه گیرتری باشیم.

وی با اشاره به اینکه محصولات باید در ارتباط مستقیم با مردم قرار گیرد، گفت: یکی از مهم ترین مباحث در حوزه فرهنگی این است که به سمتی برویم که محصولات با مردم در ارتباط مستقیم داشته باشد.

معاون هنری حوزه هنری با اشاره به اینکه باید از توانمندی هنرمندان استفاده کنیم، یادآور شد: بسیاری از مسائل حوزه هنر همه گیر است و حل این مشکلات بی شک می تواند به تبلیغ آثار جدید در حوزه تجسمی کمک کند.

شجاعی طباطبایی با اشاره به اینکه باید محصولات تولیدی خود در حوزه های مختلف هنر را افزایش دهیم، گفت: تولید محصولات فرهنگی در حوزه های مختلف هنر می تواند به حمایت از آثار هنرمندان کمک کند. بی شک باید از توانمندی های تصویرسازان، گرافیست ها و کاریکاتوریست ها استفاده کنیم.

وی افزود: خلاقیت در تولید محصولات به بیشتر دیده شدن کالاهای فرهنگی کمک های بسیاری می کند، بطور مثال از چاپ روی تی شرت تا مصداق های دیگر می تواند به بیشتر دیده شدن آثار هنرمندان کمک کند. محصول محور بودن می تواند یکی از مهم ترین اتفاقاتی باشد که در راستای تحقق شعار مهم مقام معظم رهبری می توان به کار گرفت.

معاون هنری حوزه هنری نسبت به نتایج مثبت شعار حمایت از کالای ایرانی در جامعه امیدوار بود و گفت: امیدوارم با هم افزایی های بسیار بتوانیم در جهت حمایت از محصولات فرهنگی به نتایج مثبت و موثری برسیم.

شجاعی طباطبائی با اشاره به اینکه اسم و برند برایمان مهم نیست، افزود: هنرمندان بسیاری در نهادهای مختلف وجود دارند که با توانایی و علاقه بسیار بخش بزرگ اتفاقات اخیر را بر عهده می گیرند. اسم و نام شرکت ها برایمان اهمیت ندارد تنها نتیجه کار برایمان مهم است.

** محصولات فرهنگی با تبلیغات پولساز می شوند

معاون هنری حوزه هنری درباره چگونگی تأثیر فعالیت هنرمندان در جهت حمایت از محصولات فرهنگی، اظهار داشت: خداوند به هنرمندان یک استعدادی را عطا کرده که خلاقیت، نوآوری و توانایی هایشان را در ارائه آثار بکار گیرند.

شجاعی طباطبایی با اشاره به اینکه کارگاه های آموزشی و ورک شاپ ها به شدت می تواند در بهبود کیفیت آثار تأثیر بگذارد، گفت: بی شک هنرمندان می توانند در شرایطی که لازم است، منشأ اثر باشند بنابراین هنرمندان می توانند با برگزاری کارگاه های آموزشی و ورک شاپ ها به تولید آثار با کیفیت کمک کنند.

وی ادادمه داد: اگر قرار است اتفاق قابل توجهی در یک حوزه رخ دهد، با تلاش همه هنرمندان ممکن می شود. اگر بزرگترین هنرمندان سعی کنند گردهم جمع شوند و به جوانان نکات لازم را آموزش دهند تا خلاقیت خود را به نحو احسنت بروز دهند.

معاون هنری حوزه هنری با اشاره به اینکه باید همواره مبلغ حمایت از کالای ایرانی باشیم، افزود: یکی دیگر از اتفاقاتی که در چند وقت گذشته در جهت حمایت از کالای ایرانی بسیار تأثیرگذار بود، به سمت فعالیت های رفته ایم که در سال های گذشته مهجور مانده اند و باید وقت بگذاریم تا دیده شوند.

شجاعی طباطبایی با اشاره به اینکه در حال حاضر تبلیغات بهترین راه حل برای حمایت از محصولات فرهنگی است، خاطرنشان کرد: با گذر در سطح شهر با اطمینان می توان گفت که اصلی ترین تبلیغات به کالاهای خارجی مربوط می شود به همین دلیل اگر مدیران در نهادهای گوناگون هنرمندان را در فضای تبلیغاتی قرار دهند، محصولات فرهنگی پولساز می شوند.

503

معاون هنری حوزه هنری هنر زبان هنر کالای ایرانی حوزه های فرهنگی گرایش هنری مسعود شجاعی طباطبایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون هنری حوزه هنری هنر زبان هنر کالای ایرانی حوزه های فرهنگی گرایش هنری مسعود شجاعی طباطبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، «امید شکری» عکاس مستند اجتماعی و مدیر پاتوق عکس عمیق استان با اشاره به این که در این نمایشگاه 25 اثر از مجموعه آثار تولید شده ام طی 15 سال عکاسی را با رویکرد مستند اجتماعی و در راستای به نمایش گذاشتن هنر، صنعت، کشاورزی، صنایع دستی و مستند اجتماعی استان به نمایش می‌گذارم، تصریح کرد: این نمایشگاه فردا؛ هفدهم ماه جاری برای علاقه مندان در مجتمع طلای سفید دایر خواهد شد.

این هنرمند تقدیر شده از سوی هیئت داوران هشتاد و چهارمین جشنواره بین المللی «آساهی شیمبون» ژاپن و جشنواره بین المللی عکس «کاف» یکی از راه‌های معرفی عکاس به جامعه را برپایی نمایشگاه برشمرد و عنوان کرد: تولیدات هنری یکی از بسترهای مهم برای ایجاد شادابی و نشاط در جامعه است که در کنار آگاهی بخشی، گرایش‌های بیشتری را در عموم مردم ایجاد می‌کند تا به سمت هنر سوق داده شوند.

مدیر پاتوق عکس عمیق استان ادامه داد: از سوی دیگر نمایشگاه‌های هنری به ویژه نمایشگاه عکس رقابتی ناخواسته را برای جامعه عکاسی ایجاد و زمینه را برای تکاپو میان هنرمندان و خارج کردن هنرمندان از رکود فراهم می کند.

شکری خاطرنشان کرد: نمایشگاه «نگاهی به خراسان شمالی» فردا ساعت 19 به صورت رسمی در طبقه منفی یک مجتمع طلای سفید بجنورد دایر می‌شود و علاقه مندان تا بیست و سوم ماه جاری فرصت دارند تا هر روز از ساعت 16 تا 22 از نمایشگاه بازدید کنند.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر/

کد خبر: 1229522 برچسب‌ها نمایشگاه عکس بجنورد

دیگر خبرها

  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین