Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ تارنمای نشریه اقتصادی «مانی ویک» انگلیس امروز در مطلبی نوشت: خودداری جامعه بین الملل از همراهی با دور جدید تحریم های واشنگتن علیه تهران، این تحریم ها را بی اثر می کند و متحدان آمریکا دور جدید تحریم ها را به طرق مختلف دور خواهند زد.

تارنمای این مجله انگلیسی با برشمردن سه دلیل، تحریم های آمریکا علیه ایران را بی اثر دانست: نخست این که این دفعه هیچ منفعت چندجانبه ای در حمایت از این تحریم ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخلاف دوره های تحریمی گذشته، بسیاری از کشورها از جمله متحدان اروپایی کلیدی آمریکا، این دور از تحریم ها را به مثابه قلدری از جانب واشنگتن می دانند. این کشورها که از رقصیدن به ساز دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خسته شده اند، این تحریم ها را یا به طور رسمی از طریق مجوزها و معافیتنامه ها و یا از طرق دیگر دور خواهند زد. به عبارت دیگر، اقدام آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران، نقطه عطفی در گسست اتحاد غربی است. 

دوم این که بزرگترین خریداران نفت ایران چین و هند هستند که کمترین تمایل را به همکاری در اجرای این تحریم ها خواهند داشت. 

سوم این که توان واشنگتن در اعمال تحریم ها علیه ایران در دوره ریاست جمهوری ترامپ تقلیل یافت. وزارت امور خارجه آمریکا سال گذشته تیم اجرای تحریم های خود را منحل کرد و وزارت خزانه داری این کشور نیز نیروهای مربوط به تحریم های خود را از دست داده است. 

مانی ویک در ادامه در مورد تاثیر این تحریم ها بر بازار نوشت: روشن است که تحریم های ایران دردسر بزرگی برای شرکت های اروپایی بزرگی چون توتال، ایرباس، زیمنس، رنو و امثالهم ایجاد می کنند، اما بسیاری از شرکت های بزرگ آسیایی و اروپایی که از ترس جریمه های آمریکا از این تحریم ها تبعیت می کنند، شرکت هایی هستند که ارتباط محدودی با ایران دارند. نظام تحریمی و عدم همکاری های بین المللی، ریسک هایی را به همراه خواهد داشت. قیمت نفت همین حالا نیز در انتظار کاهش عرضه، روبه افزایش است. 

این رسانه اقتصادی در پایان اضافه کرد: تحریم ها علیه ایران به روسیه و عربستان به عنوان تولیدکنندگان عمده نفت، قدرت می دهد. نفوذ عربستان یکی دیگر از دلایل تنش در خاورمیانه تلقی می شود.

این تحریم ها همچنین تنش ژئوپولیتیک جدیدی در روابط میان واشنگتن و پکن به وجود می آورند. اما شاید مهمترین پیامد ناخواسته و راهبردی اعمال این تحریم ها، تضعیف اثرگذاری تحریم به عنوان یکی از اهرم های فشار برای آمریکا باشد.

ترامپ سه شنبه هشتم ماه مه (18 اردیبهشت) با تکرار اتهام هایی علیه ایران اعلام کرد که آمریکا در برجام نخواهد ماند و تحریم های یکجانبه تعلیق شده کشورش را علیه ایران بازخواهد گرداند. این تصمیم با مخالفت بسیاری از کشورها از جمله طرف های برجام مواجه شده است و مخصوصا اروپایی ها تلاش تازه ای را برای خنثی کردن تاثیر تحریم های آمریکا بر شرکت های اروپایی آغاز کرده اند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اتحادیه اروپا برجام توتال تحریم ایران تحریم های ایران تحریم های جدید ایران موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۳۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مشاور بایدن: اوکراین سال آینده به روسیه ضد حمله می‌زند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد