Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@21:58:44 GMT

اخبار را از کدام رسانه پیگیری می‌کنید؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۴۲۲۹

بیژن نفیسی ـ روزنامه‌نگار باسابقه ـ در تایید این مطلب به ایسنا گفته است:

«نگاه جدیدی در حال حاضر وجود دارد برای اینکه بتوانیم از طریق وسایل الکترونیکی هم اطلاع‌رسانی کنیم اما باید بستر کار آماده باشد یعنی دسترسی همه به امکانات اینترنتی باید فراهم باشد و از نظر زیرساخت‌ها، پهنای باند و سرعت لازم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار و ارقام نشان می‌دهد که سرعت و پهنای مطلوب برای فعالیت‌های اینترنتی خود نداریم. با اینکه در آستانه تشکیل دولت الکترونیک هستیم اما بارها پیش آمده که برای کار به یک دفتر الکترونیکی مراجعه کردم و حداقل دو یا سه ساعت معطل ماندم زیرا خط قطع بوده است.»

در همین راستا و در جریان برگزاری نمایشگاه کتاب، خبرنگار ایسنا به میان بازدیدکنندگان رفت تا در گفت‌وگویی با مردم از قشرهای مختلف اطلاعاتی درباره اینکه مردم از کدام رسانه‌ها برای پیگیری اخبار خود استفاده می‌کنند و چه نظری درباره رسانه‌های مختلف دارند، دریافت کند.

اخبار را از طریق تلویزیون پیگیری می‌کنم

آقایی ۶۰ ساله که دارای مدرک کارشناسی ارشد است و شغل نظامی دارد، اظهار می‌کند: من اخبار تلویزیون را می‌بینم و از این طریق هر روز خبر را دنبال می‌کنم، به دلیل اینکه دیدن تلویزیون برای من راحت‌تر است. البته من گاهی اخبار ایسنا را هم از طریق سایت می‌خوانم. همچنین فرزندانم برای پیگیری اخبار از کانال‌های خبری خبرگزاری‌ها در فضای مجازی استفاده می‌کنند.

خانمی ۴۵ ساله که مدرک دیپلم دارد و خانه‌دار است با اشاره به در دسترس بودن تلویزیون می‌گوید: اخبار تلویزیون را هر روز می‌بینم، چون استفاده از آن برای من راحت‌تر است اما با فضای مجازی و روزنامه میانه‌ای ندارم.

آقایی ۳۰ ساله که شغل فروشندگی دارد و دارای تحصیلات ابتدایی است، بیان می‌کند: من به دلیل اینکه تلویزیون در دسترس‌تر است، اخبار را از طریق آن دنبال می‌کنم. همچنین از کانال‌های خبری روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها در تلگرام نیز اخبار را پیگیری می‌کردم اما از زمانی که تلگرام فیلتر شده است من به راحتی نمی‌توانم به آن دسترسی داشته باشم.

خانمی ۵۵ ساله که خانه‌دار است و تحصیلات ابتدایی دارد، با تاکید بر اینکه از فضای مجازی برای خواندن اخبار استفاده نمی‌کند، می‌گوید: من اخبار را از طریق تلویزیون پیگیری می‌کنم و دو روزنامه اطلاعات و همشهری را هم می‌خوانم چون برای من راحت‌تر و در دسترس‌تر است.

آقایی ۱۹ ساله که مدرک دیپلم دارد با بیان اینکه حتی تلگرام هم ندارد، اظهار می‌کند: من از فضای مجازی حتی از تلگرام هم استفاده نمی‌کنم و ترجیح می‌دهم اخبار را از طریق تلویزیون دنبال کنم. اخبار ۲۰:۳۰ را می‌بینم برای اینکه به نظرم جذابیت دارد.

اخبار شبکه‌های خارج از ایران را می‌بینم

خانمی ۴۰ ساله که مربی ورزش است و در خارج از کشور زندگی می‌کند، درباره اینکه از چه رسانه‌ای برای پیگیری اخبار استفاده می‌کند، می‌گوید: هر روز اخبار را از طریق کانال‌های خبری فضای مجازی دنبال می‌کنم؛ البته شبکه‌های خارجی را نیز می‌بینم زیرا اخبار را روان‌تر و خلاصه‌تر توضیح می‌دهند.

آقایی ۵۳ ساله که دارای ناتوانی جسمی است و تحصیلات ابتدایی دارد با بیان اینکه شغلی ندارد، در این راستا اظهار می‌کند: کتاب زیاد می‌خوانم اما اخبار را هر روز پیگیری نمی‌کنم. من فقط اخبار را از طریق شبکه‌های خارجی دنبال می‌کنم و بی بی سی را می‌بینم به دلیل اینکه به اخبار داخلی که از تلویزیون پخش می‌شود، اعتمادی ندارم؛ البته گاهی روزنامه همشهری را هم می‌خوانم.

آقایی ۲۱ ساله که دانشجوی کارشناسی است در همین راستا می‌گوید: من فقط از طریق کانال خبری بی‌بی‌سی در تلگرام اخبار را دنبال می‌کنم.

اخبار را در فضای مجازی می‌خوانم

آقایی ۵۸ ساله که دارای مدرک دیپلم است و شغل آزاد هم دارد، با بیان اینکه اخبار را هر روز از طریق فضای مجازی دنبال می‌کند، می‌گوید: من در تلگرام دو یا سه رسانه داشتم که ایسنا یکی از آن‌ها بود اما فیلتر شدن تلگرام باعث شد که این خبرگزاری‌ها کار خود را در تلگرام پایان دهند و من هم نمی‌خواهم نرم‌افزار داخلی نصب کنم؛ البته گاهی اخبار تلویزیون و رادیو را هم پیگیری می‌کنم و به دلیل اینکه اشتراک روزنامه همشهری دارم، آن را هم می‌خوانم.

آقایی ۲۵ ساله که دانشجو است و در حوزه رسانه فعالیت دارد، اظهار می‌کند: شغلم باعث شده که اخبار را هر روز از طریق سایت‌های خبری، خبرگزاری‌ها، کانال‌های خبری و روزنامه‌ها دنبال کنم و چند سال است این رویه را دارم. همچنین توئیتر هم نقش مهمی برای دریافت برخی اطلاعات دارد که از آن هم استفاده می‌کنم.

آقایی ۲۱ ساله ـ دانشجوی کارشناسی ـ با اشاره به استفاده از فضای مجازی برای خواندن اخبار بیان می‌کند: من از طریق سایت‌ها و کانال‌های خبری خبرگزاری‌ها اخبار را دنبال می‌کنم و فیلتر شدن تلگرام نیز تاثیری در خواندن اخبار در فضای مجازی نداشته است. من از سایت‌ها و این کانال‌ها بهره می‌برم به دلیل اینکه معتبر هستند و اعتماد زیادی به آن‌ها دارم.

خانمی ۲۱ ساله دانشجوی شهرسازی با تاکید بر استفاده از فضای مجازی برای دنبال کردن اخبار اظهار می‌کند: من کانال‌های خبری خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها را در تلگرام دنبال می‌کنم به دلیل اینکه دسترسی به این فضا برای من آسان‌تر است. من از طریق فضای مجازی تیتر خبرها را می‌بینم و اگر که برایم مهم باشد داخل خبر می‌شوم. من هر روز اخبار را پیگیری می‌کنم.

خانمی ۴۰ ساله که مدرک دیپلم دارد و خانه‌دار است با بیان اینکه هر روز اخبار را دنبال می‌کند، می‌گوید: اخبار را از طریق فضای مجازی دنبال می‌کنم و دو سایت ایسنا و خبرآنلاین را می‌بینم به دلیل اینکه دسترسی برای من آسان‌تر است و اصلا تلویزیون را برای دیدن اخبار تماشا نمی‌کنم.

آقایی ۳۵ ساله، دارای مدرک کاردانی که شغل آزاد دارد با بیان اینکه فیلتر شدن تلگرام در پیگیری اخبار از طریق آن تاثیری نداشته است، اظهار می‌کند: من به اخبار تلویزیون و صداوسیما اعتمادی ندارم به همین دلیل گاهی کانال‌های خبری در فضای مجازی را برای پیگیری اخبار دنبال می‌کنم. همچنین ترجیح می‌دهم روزنامه را بخرم به جای اینکه از طریق سایت ببینم اما وقت خرید آن را هم ندارم.

خانمی ۳۴ ساله که ناتوانی جسمی دارد و دانشجوی مددکاری اجتماعی است، بیان می‌کند: من برای اخبار روزانه از تلویزیون استفاده می‌کنم و کانال‌های غیرمعتبر فضای مجازی را که گاهی خبری می‌گذارند نیز دنبال می‌کنم زیرا در دسترس‌تر هستند و به راحتی می‌توانم اخبار را بخوانم؛ البته از زمانی که تلگرام فیلتر شده تاحدی دچار مشکل شده‌ام.

آقایی ۳۲ ساله که دارای مدرک دیپلم است با بیان اینکه اخبار سیاسی را هر روز دنبال می‌کند، می‌گوید: اخبار را از طریق تلویزیون و واتس‌اپ در فضای مجازی پیگیری می‌کنم به دلیل اینکه این دو برای من در دسترس‌تر هستند. اما تا به حال نشده است که از طریق خبرگزاری و روزنامه اخبار را بخوانم.

آقایی ۲۷ ساله، دانشجوی علوم سیاسی که در روابط عمومی یک سازمان مشغول کار است، با بیان اینکه هر روز اخبار را دنبال می‌کند، می‌گوید: من ۸۰ درصد اخبار را از طریق خبرگزاری‌ها دنبال می‌کنم و حدود ۱۵ درصد از سایت روزنامه‌ها بهره می‌برم؛ به دلیل اینکه در دسترس‌تر هستند. همچنین فیلتر شدن تلگرام نیز تاثیری در پیگیری اخبار از این طریق نداشته است.

اخبار را از تلویزیون، فضای مجازی، روزنامه و رادیو پیگیری می‌کنم

آقایی ۲۷ ساله که دارای مدرک فوق دیپلم و گروهبان یکم است، اظهار می‌کند: من هر روز از تمام خبرگزاری‌ها اخبار را دنبال می‌کنم و همچنین اخبار شبانگاهی و ۲۰:۳۰ تلویزیون را می‌بینم و در میان روزنامه‌ها نیز همشهری را می‌خوانم.

خانمی ۲۲ ساله که فوق دیپلم حسابداری است، می‌گوید: من اخبار را از طریق کانال‌های خبری فضای مجازی و حتی اینستاگرام دنبال می‌کنم به دلیل اینکه در دسترس‌تر است و زمان کمی دارم اما اگر وقت بیشتری داشته باشم ترجیح می‌دهم که اخبار ۲۰:۳۰ تلویزیون را ببینم. روزنامه را بسیار کم می‌خرم و اگر به روزنامه دسترسی داشته باشم فقط تیتر آن‌ها را می‌خوانم.

خانمی ۴۲ ساله که مدرک کارشناسی دارد و خانه‌دار است، اظهار می‌کند: تنها روزنامه ایران را از میان روزنامه‌ها می‌خوانم و اخبار ساعت ۱۴ رادیو را هر روز گوش می‌دهم. همچنین اخبار ۲۰:۳۰ تلویزیون را می‌بینم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای ماندگار رادیو خاموش شد/ مسعود اسکویی درگذشت

مسعود اسکویی گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت رسانه های ورزشی درگذشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسعود اسکویی پیشکسوت رسانه‌های ورزشی که به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا فروردین در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد، درگذشت.

مرحوم اسکویی که به واسطه صدای خاصش شهره زیادی داشت، سال‌ها به عنوان گوینده، مجری، گزارشگر و کارشناس در رسانه‌ها و برنامه‌های ورزشی فعالیت داشت.

مسعود اسکویی متولد سال ۱۳۱۸ بود و از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را دارد.

اسکویی از سال ۱۳۴۵ به نام گویندۀ اخبار ورزشی با تلویزیون ملی ایران شروع به کار کرد. او با گزارش بازی دوستانه فوتبال بین تیم‌های پرسپولیس و کویت (در کویت، ۱۳۵۰) وارد عرصه گزارشگری شد.

تخصص مسعود اسکویی در رشته‌های تنیس، والیبال، اسب‌دوانی، و اتومبیل‌رانی بود. او دوره تخصصی گزارشگری را در کشور‌های اروپایی از جمله انگلیس و آلمان گذرانده بود و در سال ۱۳۷۱ نیز در کلاس تخصصی گزارشگری فینگلی، مدرس استرالیایی، شرکت کرد.

مرحوم اسکویی در برنامه‌هایی مختلف از جمله «جهان ورزش والیبال» و «گزارش ورزشی از شبکه دو سیما و «صدای ورزش»، و «عصر جمعه با رادیو» حضور داشت. او همچنین سابقه مدیریت در بخش روابط عمومی رادیو ورزش را نیز در کارنامه کاری خود داشت.

دیگر خبرها

  • فهرست‌های انتخاباتی منتسب به شورای وحدت فاقد اعتبار است
  • خاموشی صدایی ماندگار
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • فیلم| دانشجویان معترض آمریکایی جزو کدام اقشار جامعه هستند؟
  • صدای ماندگار رادیو خاموش شد/ مسعود اسکویی درگذشت
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • النصر و رونالدو به دنبال شکست طلسم ۳۴ ساله