Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@13:42:22 GMT

اندر احوالات ساختمان خانه مطبوعات استان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۴۶۹۱

اندر احوالات ساختمان خانه مطبوعات استان

نشریه اینترنتی ' ناظرورزش اردبیل ' در مطلبی با عنوان 'اندر احوالات خانه مطبوعات استان' به موضوع احتمال خارج شدن این ساختمان از دست فعالان مطبوعاتی پرداخته است.

' دیواری کوتاه تر از دیوار مطبوعات نمی توان پیدا کرد. اگر بلایی از آسمان نائل شود بدون کوچک ترین معطلی مطبوعاتی ها اولین گرفتاران به آن خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مطبوعات و رسانه ای ها آنقدر مورد محبت و عنایت هستند که حتی می توانند بالاترین، بیشترین و بزرگ ترین ضربه ها را نیز از خودی ها دریافت نمایند. خودی ها در دنیای ر سانه و مطبوعات مفهوم گسترده ای دارد. از شب خوابیده و صبح خبرنگار و مدیر مسئول شده ها و ناآشنایان به امور رسانه و روابط عمومی و مدیر شده های مدعی تا ادارات و دستگاه های مرتبط با مطبوعات که همگی از خودی هایی هستند که به نوعی مطبوعات از الطاف و بزرگواری آنها در مقاطع مختلف و به طرق متفاوت بهره مند شده و متنعم گردیده و می شوند.
شنیده می شود که این روزها تیر محبت دیگری از سوی به اصطلاح خودی ها ، مطبوعات و تشکل آن در استان را نشانه گرفته و اندک فاصله باقی است که با نشستن بر قلب نزار و بیمارش برای همیشه پرونده نه چندان افتخار آمیز آن را ببندد و یاد و خاطره اش را به بایگانی تاریخ مطبوعات اردبیل بسپارد.
می گویند شورای مرکزی خانه مطبوعات از طرف ارشاد اسلامی برای تخلیه خانه و تحویل دادن آن تحت فشار است. امیدواریم که این نقل و قول اصلا صحت نداشته باشد و راویان چنین مطالبی افرادی مغرض، بدگو و دشمن مطبوعات و ارشاد اسلامی بوده باشند.
مگر می توان بعد از این همه سال و استقرار در خانه ای که بنیانگذارشان مطبوعاتی، تکمیل کنندگانشان مطبوعاتی، خون دل خورده هایشان مطبوعاتی و خلاصه همه زحمت کشان احداث و به بهره برداری رسانندگانشان مطبوعاتی باشند و مجبور به تخلیه و تحویل آن بشوند؟
اینجای کار برای یک مطبوعاتی و برای کسانی که در احداث و به بهره برداری رساندن آن عرق ریخته اند و در رکاب دیگر همکاران دوندگی کرده اند و منّت این و آن را به جان خریده اند و پشت درب مدیریت برخی ها ساعت ها به انتظار نشسته اند بسیار سنگین، غیر قابل تحمل ، دردآور و باور نکردنی است.
یادآوری گوشه ای از تاریخ و چگونگی احداث خانه مطبوعات برای کسانی که نرسیده مالک دنیای مطبوعات شده و خود و دوستانشان را از ستاره های تابناک این عرصه به حساب می آورند خالی از لطف نمی تواند باشد.
وقتی دوره اول شورای مرکزی خانه مطبوعات اعلام موجودیت کرد و برادر بزرگوار موسی زاده از ایرنا به عنوان رئیس خانه مطبوعات انتخاب شد اقدامات اولیه برای احداث خانه مطبوعات آغاز شد.
یاد و خاطره سید جواد نگارنده استاندار توانا، لایق و کاردان استان بخیر که به دنبال ملاقات های متعدد هیأت مدیره به همراهی تنی چند از اعضای خانواده یک دست و صمیمی آن روزهای جامعه مطبوعاتی با درخواست خانه موافقت کرد. چه دوندگی هایی که موسی زاده و خائف برای نقشه ساختمان و اخذ مجوز های لازم نکردند. هنوز هم آن تلاش ها و صادقانه دویدن ها در ذهن یاران آن ایام مطبوعات به یادگار مانده است.
زمین ساختمان شناسایی و تملک شد و مسکن و شهرسازی استان از طرف استاندار مأمور احداث خانه با همکاری هیأت مدیره خانه مطبوعات شد. علی نیکزاد مدیر کل وقت مسکن و شهرسازی استان با تمام وجود برای آماده شدن خانه در اسرع وقت با خبرنگاران و جامعه مطبوعاتی استان همراهی کرد و در کمتر از یک سال ساختمان را تکمیل و آماده بهره برداری نمود.
تکمیل و تجهیز و تحویل خانه در دور دوم هیأت مدیره انجام پذیرفت. نگارنده این سطور به همراه بزرگانی چون تقوی طلب، شیرزاد، نگاهی، غاربی و عبداللهی ساعت ها برای به انجام رساندن یکی از خواسته های مهم مطبوعاتی ها وقت گذاشتند و در نهایت آن را تکمیل و تجهیز و مورد بهره برداری قرار دادند.
همه شواهد موجود دلالت بر این دارد که امور مربوط به تملک زمین، تهیه نقشه، اخذ مجوز های لازم، همکاری با مسکن و شهرسازی ، تجهیز و بهره برداری از آن توسط خود مطبوعاتی ها انجام پذیرفته است. آیا با شرح این مختصر ظلم در حق مطبوعات استان و بانیان و زحمتکشان اصلی خانه نیست که الآن بخواهند با مدد گرفتن از یک نامه و دستورالعمل، خط بطلان به یک واقعیت موجود بکشند و هیأت مدیره را برای انجام امور مربوط به خبرنگاران آویزان این درب و آن آستان نمایند.
ساختمانی که خانه مطبوعات در آن مستقر است تعلق به مطبوعات استان دارد. اصلا بااین هدف احداث گردیده و زحمت صفر تا صدش را نیز خود مطبوعاتی ها به همراهی برخی از ادارات چون سازمان مسکن و شهرسازی و شهرداری و.. کشیده است. حال اگر کسانی در گذر زمان اشتباه کرده اند و در اخذ سند مربوطه به روش دیگری عمل نموده اند دلیلی بر تضییع حق مسلم جامعه مطبوعاتی استان نمی شود.
خوشبختانه در زمان احداث خانه ، اکبر بهنامجو استاندار اردبیل به عنوان معاون عمرانی انجام وظیفه می کرد و تا حدودی در جریان امر قرار داشت. لذا انتظار می رود برای پایان دادن به حرف ها و حدیث های موجود در ارتباط با مالکیت خانه و تعیین تکلیف و باز گرداندن حق مسلم مطبوعاتی های استان اقدام مقتضی بعمل آورد و خیال مطبوعاتی های مظلوم و همیشه در تیر رس محبت های آنچنانی را راحت نماید. ناگفته پیداست که در این راه مساعدت های مدیر کل ارشاد اسلامی نیز می تواند گره گشا باشد'.
6016

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رسانه ناظر ورزش خانه مطبوعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۴۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود

محمد رضا حاجی رضا گفت: با توجه به نیاز استان به افزایش تولید گوشت مرغ، موضوع احداث واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در یک سال گذشته در اولویت برنامه‌های معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: برای تحقق این هدف، جلسات و مکاتبات مرتبط صورت گرفته و طرح‌های فنی و توجیه اقتصادی تهیه و ارائه شده‌است، همچنین استاندارد‌های لازم مشخص شده و با تعدادی از سرمایه گذاران و متقاضیان جلسات هماهنگی و معرفی برگزار گردید و موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

حاجی رضا با اشاره به این که استان قم در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال رتبه اول جوجه‌ریزی مرغ گوشتی نسبت به تعهد را در سطج کشور کسب کرد، ادامه داد: با همکاری بهره‌برداران روند افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در قم طی ماه‌های آینده بر اساس نیاز بازار دنبال خواهد شد.

گفتنی است افزایش تعداد واحد‌های مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.

بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • پرونده مرگ بلاگر زن معروف در سوپر ساختمان شهر مشهد | صورت او ترکید!
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟