Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@04:29:15 GMT

آشنایی با 5 فناوری پوشیدنی برای مقابله با خطر

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۵۰۵۸

آشنایی با 5 فناوری پوشیدنی برای مقابله با خطر

رویداد۲۴-یکی از وعده‌های شرکت‌های سازنده فناوری‌های نوین، ساخت ابزاری هوشمند است که در زمان خطر و موقعیت‌های استرس زا به کار گرفته شده و قادر خواهید بود به کمک آنها تنها با فشار یک دکمه جان خود را نجات دهید؛ فناوری‌های کوچک پوشیدنی که گاهی به اندازه یک سکه طراحی شده و همانند یک سلاح نابهنگام می‌تواند مهاجم را غافلگیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستیو کاردین یکی از متخصصان دفاع شخصی می‌گوید: قلب انسانها در موقعیت خطر و حمله 115 بار در دقیقه به تپش افتاده و دقیقاً در همان لحظه مهارت های حرکتی صحیح برای نجات جان خود از جمله شماره‌گیری تلفن یا کمک گرفتن از کلید برای باز کردن در مختل می‌شود. در چنین شرایطی یک ابزار پوشیدنی می‌تواند بدون معطلی جان شما را نجات داده و تنها با فشار یک دکمه موقعیت مکانی شما را در دسترس نزدیکترین مراکز پلیس و همچنین دوستان و نزدیکان شما قرار دهد.

فناوری پوشیدنی invisaWear همانند طلا و جواهر با طیف وسیعی از طرح‌های متناسب با افراد مختلف طراحی و ساخته شده است. عملکرد این ابزار بدین شکل است که با فشار دکمه‌ای، یک پیام به پنج مخاطب از پیش تعیین شده برای مواقع اضطراری ارسال می‌شود و ضمن درخواست کمک موقعیت مکان کاربر را با آنها به اشتراک می‌گذارد. این فناوری در عین حال قادر است تماس‌های اضطراری را با نزدیک‌ترین مرکز پلیس آن منطقه برقرار کند. قیمت این فناوری 99 دلار است.
 DAD TigerLight به ظرافت فناوری‌های دیگر طراحی و ساخته نشده است اما بسیار کاربردی است. این ابزار همانند پنجه بوکس بر انگشتان دست حلقه می‌شود و دارای اسپری فشرده فلفل، جی پی اس و پیام هشدار در مواقع اضطراری است. این ابزار در عین حال قادر است به‌عنوان یک سلاح ناگهانی برای مقابله فیزیکی با فرد مهاجم مورد استفاده قرار گیرد. قیمت این ابزار هوشمند 129.99 دلار است.   
فناوری دیگر WEARSAFE نام دارد که با فشار یک دکمه روی آن می‌توان پیام هشداری را با موقعیت مکانی به خانواده و دوستان مورد اعتماد خود ارسال کنید. همچنین می‌توانید با فعال کردن ضبط صوت تعبیه شده در این دستگاه، تمامی مکالمات خود و فرد مهاجم را در دسترس نیروهای امداد اورژانس قرار دهید. این فناوری در حال حاضر به قیمت 60 دلار به فروش می‌رسد.
Ripple کوچکترین دستگاه دفاع شخصی در بازار (به اندازه یک سکه) بشمار می‌رود. تنها با یک کلیک شما می‌توانید دوستان و خانواده خود را از مورد خطرناک خود آگاه ساخته و با کلیک به کارشناسان ایمنی متصل شوید. این فناوری کوچک ضد آب بوده و هرگز نیازی به شارژ ندارد. قیمت این فناوری هوشمند 19.99 دلار است.
ATHENA BY ROAR FOR GOOD نیز یک وسیله کوچک و قابل پوشیدنی است که می‌توان به کمک آن و تنها با یک کلیک، پیامی را برای کمک خواستن از دوستان خود ارسال کرده و زنگ هشدار 95+ دسیبل را منتشر کند. چنانچه سه بار دکمه را فشار دهید، موقعیت مکانی شما برای عزیزانتان ارسال می‌شود. با نگه داشتن سه ثانیه‌ای دکمه نیز قادر خواهید بود زنگ هشداری با صدای بلند را به صدا درآورید. قیمت این فناوری 129 دلار است.  

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد۲۴ اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم

تین نیوز

آبراه پاناما ، یک آبراه غیرطبیعی است که توسط انسان در کشور پاناما به وجود آمده و اقیانوس آرام را به اقیانوس اطلس ارتباط می دهد. این آبراه که در جریان یکی از بزرگ ترین و دشوارترین پروژه های مهندسی در جهان ایجاد شده است یکی از سرشناس ترین و مهم ترین آبراه های جهان است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکی پدیا، در شرایطی که راه معمولی کشتیرانی میان شهرهای نیویورک و سان فرانسیسکو ۲۲۵۰۰ کیلومتر مسافت دارد، عبور از کانال پاناما این مسافت را به ۹۵۰۰ کیلومتر کاهش می دهد. در گذشته کشتی ها برای عبور از اقیانوس آرام به اطلس مجبور بودند آمریکای جنوبی را دور بزنند اما پس از ایجاد این کانال به طور مستقیم از اروپا به آمریکا و از آنجا به آسیای شرقی می روند.

کانال پاناما ۸۲ کیلومتر طول دارد و از باریکهٔ پاناما گذر می کند. کلمبیا، فرانسه و بعداً ایالات متحده قلمرو اطراف کانال را در طول ساخت و ساز آن کنترل کردند. فرانسه، کار بر روی این کانال را در سال ۱۸۸۱ آغاز کرد. اما به دلیل عدم اعتماد سرمایه گذاران درپی مشکلات مهندسی و نرخ بالای مرگ و میر کارگران متوقف شد. ایالات متحده این پروژه را در ۴ مه ۱۹۰۴ به دست گرفت و کانال را در ۱۵ اوت ۱۹۱۴ افتتاح کرد.

 

تاریخچه

ایده اولیه ایجاد یک آبراه در کشور پاناما به سده ۱۶ میلادی بازمی گردد. نخستین تلاش برای ایجاد این آبراه به سال ۱۸۸۰ و به رهبری فرانسوی ها مربوط می شود. پس از شکست این پروژه که به کشته شدن ۲۱۹۰۰ کارگر انجامید پروژه نهایی توسط آمریکایی ها ادامه یافت و در حدود سال ۱۹۰۰ به انجام رسید تا سرانجام آبراه در سال ۱۹۱۴ برای استفاده بازگردد.

ایجاد این آبراه ۷۷ کیلومتری با دشواری های بسیاری همراه بود. به نحوی که پس از پایان کار در مجموع ۲۷۵۰۰ کارگر (در مجموع دوره کار فرانسوی ها و آمریکایی ها) جان خود را از دست داده بودند.

این کانال به پیمانکاری مهندسی ارتش آمریکا ساخته شد.

مشخصات فنی نمایی از بالابر و پایین بر هیدرولیکی

در ابتدا فرانسوی ها قصد داشتند خشکی میان دو اقیانوس را به صورت کانال خاک برداری کنند که پروژه با شکست روبرو شد. در طرح بعدی آمریکایی ها برای کاهش حجم خاکبرداری تصمیم گرفتند از دریاچه بزرگی که در میان خشکی محصور بود استفاده کنند. ولی این دریاچه از سطح آب های آزاد ارتفاع بیشتری داشت و امکان ارتباط مستقیم اقیانوس به دریاچه نبود. در نتیجه به فکر ساخت بالابر و پایین بر هیدرولیکی افتادند.

حرکت کشتی ها

برای حرکت کشتی در این آبراه

به کمک بالابر هیدرولیکی در ابتدای کانال کشتی ها را از سطح آب های آزاد بالاتر می برند؛ کشتی زمانی که همسطح آب دریاچه قرار می گیرد در کانال مصنوعی ای که حفر شده است حرکت می کند و قطر دریاچه و در پایان در کانال دوم قرار می گیرد؛ به وسیله پایین بر هیدرولیکی در سطح آب های آزاد قرار می گیرد و سپس به مسیر خود در اقیانوس ادامه می دهد.

به طور متوسط ۸ تا ۱۰ ساعت طول می کشد تا یک کشتی از کانال پاناما گذر کند.

 

حجم ویدیو: 2.45M | مدت زمان ویدیو: 00:01:12 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد+مصاحبه
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم