Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@03:41:24 GMT

ریشه تضعیف آمریکا در منطقه بحران فلسطین است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۶۱۵۸

ریشه تضعیف آمریکا در منطقه بحران فلسطین است

کارشناس ارشد مسائل منطقه با اشاره به اینکه ریشه تضعیف آمریکا در منطقه خاورمیانه «بحران فلسطین» است، گفت: ترامپ و طرفدارانش با این حرکت به دنبال این هستند که اسرائیل را مجبور کنند مسئله طرح صلح خاورمیانه را آن طوری که مدنظر آمریکایی‌ها است، بپذیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرمحمد ملازهی در گفتگو با نسیم سرخس، با اشاره به انتقال سفارت آمریکا از تلاویو به قدس شریف اظهار کرد: ترامپ در مبارزات انتخاباتی خود قول و قرارهایی را به اسرائیل، عربستان سعودی و کشورهایی که برای روی کار آمدن او از وی حمایت می‌کردند، داد و برخلاف روسای جمهور قبلی به این وعده‌ها عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا افزود: ازاین‌جهت محاسبات آمریکایی‌ها متفاوت است، یعنی شخصیت‌های واقع‌بین در دستگاه حکومتی آمریکا هم انتظار این را نداشتند که ترامپ به وعده‌هایی که داده عمل کند.

 

هیچ کشوری حاضر نشد با آمریکا در این حرکت همراهی کند

وی با طرح این مسئله که آیا این حرکت می‌تواند بقیه کشورها را تشویق کند که در کنار آمریکا سفارتشان را به بیت‌المقدس منتقل کنند، تصریح کرد: به نظر می‌رسد کشوری حاضر نشده با آمریکا در این حرکت همراهی کند، حتی کشورهای مهم اروپایی ازجمله انگلیس، فرانسه و آلمان که متحد آمریکا هستند، حاضر نشدند از این حرکت آمریکا پیروی کنند.

 

ملازهی با بیان اینکه کشورهای مهم اروپایی منتقد این حرکت آمریکا هستند، اظهار داشت: کشورهای اروپایی می‌دانند که واکنش این حرکت در جامعه اسلامی و در منطقه یک واکنش منفی خواهد بود.

 

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا بیان کرد: آمریکا تلاش می‌کند که بقیه کشورها را به دنبال خودش بکشد، اما به نظر می‌رسد سایر کشورها نمی‌خواهند چشم‌بسته در خدمت آمریکا قرار بگیرند و موضوعی را مطرح کنند که حتی با منافع ملی کشورشان همخوانی ندارد.

 

انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس با هدف «طرح صلح خاورمیانه»!

وی تأکید کرد: حرکت آمریکا در انتقال سفارتش به قدس شریف چون دنباله ندارد در مسائل خاورمیانه خیلی تعیین‌کننده نیست، اما مسئله دیگری وجود دارد که بسیاری از کارشناسان هم معتقدند که ترامپ خیلی حساب‌شده دست به این حرکت زده است و به دنبال این است که یک امتیاز به اسرائیل بدهد و از او درخواست کند طرح صلح خاورمیانه را آن طوری که هم منافع اسرائیل و هم منافع آمریکا تأمین شود، بپذیرد.

 

ملازهی عنوان کرد: ترامپ به دنبال این است مشکلی که ۷۰ سال است وجود دارد و کسی نتوانسته آن را حل کند، به نام خودش در تاریخ به ثبت برساند و با فشار بر اسرائیل او را مجبور کند کشوری حتی کوچک به نام فلسطین و در چهارچوب قواعد خودشان را بپذیرد تا مشکلات خاورمیانه کاهش پیدا کند.

 

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا ادامه داد: انتقال سفارت آمریکا از تلاویو به بیت‌المقدس صرفاً در ارتباط با وعده‌های ترامپ نیست، بلکه اهداف کلی‌تری را در منطقه دنبال می‌کند، چون موقعیت آمریکا در منطقه خاورمیانه به‌شدت در حال تضعیف است.

 

ریشه تضعیف آمریکا در منطقه «بحران فلسطین» است

وی با اشاره به اینکه ریشه تضعیف آمریکا در منطقه خاورمیانه «بحران فلسطین» است، تصریح کرد: ترامپ و طرفدارانش در ذهنشان این می‌گذرد که با این حرکت و امتیاز بزرگی که به اسرائیل دادند، او را مجبور کنند که مسئله طرح صلح خاورمیانه را آن طوری که مدنظر آمریکایی‌ها است، بپذیرد.

 

ملازهی اظهار داشت: اسرائیل نتوانسته با کشورهای عرب به جمع‌بندی برسد که موجودیت او را بپذیرند، هرچند عربستان و امارات مناسباتی با اسرائیل دارند، اما بحث فقط بر سر دولت‌ها نیست، بلکه ملت‌های مسلمان چه عرب و چه غیر عرب اسرائیل را به‌عنوان یک رژیمی که تحمیلی است و غربی‌ها به‌زور او را به دنیای اسلام تحمیل کردند نمی‌پذیرند.

 

اسرائیل نتوانسته از خصلت تجاوزطلبی خودش فاصله بگیرد

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با اشاره به کشتار بی‌رحمانه مردم فلسطین در جریان انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس تصریح کرد: تناسبی بین حرکتی که ارتش اسرائیل کرد با تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم فلسطین وجود ندارد و هیچ انسان منصفی نمی‌تواند بپذیرد اگر یک فلسطینی سنگی به مرز آهنینی که با بتن پوشیده شده پرتاب کرد را با کشتار پاسخ بدهند و تعداد زیادی انسان را قتل و عام کنند.

 

وی اظهار داشت: افکار عمومی دنیا نمی‌تواند اقدامات اسرائیل را بپذیرد و فلسطینیان هم هیچ‌گاه نمی‌پذیرند بر اساس قطعنامه‌هایی که وجود دارد مرز مشترکی با این رژیم داشته باشند، چون اسرائیل نتوانسته از خصلت تجاوزطلبی خودش فاصله بگیرد، بنابراین خیلی سخت است که بتوان یک راه‌حل سیاسی برای منطقه پیدا کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار

ساختمان‌های ماژولار به دلیل مزایای بالقوه در کاهش ضایعات، کارایی زمان و مقرون‌به‌صرفه بودن به سرعت در حال افزایش هستند و تاکنون با استقبال بسیاری از سوی کشورهای خاورمیانه و منطقه خلیج فارس، به‌منظور رهایی اقتصاد از وابستگی به نفت، روبه‌رو بوده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ساخت‌وساز ماژولار فرایندی برای ارائه سیستم‌های ساختمانی کارآمد، کنترل‌شده، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه است که در آن اجزای یک ساختمان به صورت ماژول‌های جدا از هم، دور از محل واقعی خود، در شرایط کنترل‌شده کارخانه، با استفاده از مواد همسان و با رعایت مجموعه‌ای از مقررات ساخته می‌شود. پس از آن ماژول‌های ساخته‌شده به محل اصلی ساختمان منتقل می‌شوند و در ساختار نهایی مونتاژ می‌شوند. ساختمان‌های ماژولار از استانداردهای ساختمانی مشابه با تأسیسات معمولی پیروی می‌کنند و مزایای بالقوه‌ای از نظر کاهش ضایعات، بهره‌وری انرژی، شرایط اضطراری و توسعه سریع دارند که تمایل به استفاده از این روش را در سراسر جهان افزایش می‌دهد.

محبوبیت ساخت‌وساز ماژولار

ساخت‌وساز ماژولار به دلیل کارایی و مقرون‌به‌صرفه بودن، در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است چراکه با افزایش هزینه‌ها و گران‌تر شدن نیروی کار، این روش ساخت‌وساز جایگزین معقولی در جهان به‌سرعت در حال توسعه به شمار می‌آید. استفاده از این روش در آمریکای شمالی و اروپا، در پروژه‌های مسکونی، تجاری و سازمانی روند روبه‌رشدی داشته است و اکنون کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه به‌ویژه چین و هند، با افزایش سریع شهرنشینی و ساخت‌وساز، شاهد رشد قابل‌توجهی در صنعت ماژولار هستند. در اروپا و بریتانیا، ساخت‌وساز ماژولار به سمت پروژه‌های بلندمرتبه و توسعه طرح خریدبه‌اجاره تغییر کرده است که راه‌حلی برای رسیدگی به کمبود مسکن و ارتقای کیفیت ساخت‌وساز تحت زمان‌بندی فشرده است.

در سال‌های اخیر، ساخت‌وساز ماژولار در منطقه خاورمیانه و شورای همکاری کشورهای خلیج فارس (PGCC) نیز برای رفع نیازهای در حال تحول منطقه ظاهر شده است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای شیوه‌های سنتی ساختمان‌سازی شود. جذابیت ساخت‌وساز ماژولار در خاورمیانه با برنامه‌های توسعه مشهور مانند طرح ابتکاری چشم‌انداز ۲۰۳۰ در عربستان سعودی، جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر، نمایشگاه ۲۰۲۰ دبی و نمایشگاه آتی ریاض در سال ۲۰۳۰ بیشتر شده است. در واقع، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به‌عنوان بازیگران کلیدی در صنعت ساخت‌وساز ماژولار در این منطقه ظاهر شده‌اند. سرمایه‌گذاری در صنعت ساخت‌وساز ماژولار دائمی در منطقه GCC در سال ۲۰۲۰ به ۲.۹ میلیارد دلار و در سال ۲۰۲۳ به ۳.۴ میلیارد دلار رسید. سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی که در پروژه‌های زیرساختی، گردشگری و توسعه شهری انجام می‌شود، تمایل استفاده از پتانسیل این روش را در سایر بخش‌ها افزایش داده است، زیرا برنامه‌های زمانی پروژه را تسریع می‌کند، هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و از اهداف توسعه پایدار پشتیبانی می‌کند.

دلایل افزایش ساخت‌وساز ماژولار در خاورمیانه

یکی از نقاط قوت اصلی ساخت‌وساز ماژولار در خاورمیانه، بهره‌وری زمانی آن به‌ویژه در برآوردن اهداف زمان‌بندی پروژه‌های فشرده است. برای مثال عربستان سعودی، پروژه‌های بزرگ چشم‌انداز ۲۰۳۰ را در زمان‌بندی بسیار سریع پیش برد. به گفته صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان است و سیاست‌های چشم‌انداز ۲۰۳۰ رشد اقتصاد را به سمت ساخت‌وساز سوق می‌دهد تا وابستگی به اقتصاد نفتی این کشور کاهش یابد. با ساخت‌وساز ماژولار، جدول زمانی پروژه‌های سریع قابل دستیابی است، همزمان که کار آماده‌سازی سایت و فونداسیون در محل ساختمان در حال انجام است، اجزای ساختمان در کارخانه ساخته می‌شوند و به این ترتیب زمان اجرای پروژه به طور قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

علاوه بر این، چنین رویکردی باعث افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود و محدودیت‌های بودجه رایج در منطقه را برطرف می‌کند. چالش کمبود منابع موجود در منطقه با ساخت‌وساز ماژولار تا حد زیادی کمتر می‌شود زیرا ضایعات این فرایند بسیار کمتر از روش‌های سنتی ساخت‌وساز است. همچنین فرایندهای ساختمان‌سازی را ساده می‌کند و در نهایت به توسعه‌دهندگان املاک کمک می‌کند تا ریسک مالی کمتری متقبل شوند و پیش‌بینی دقیق‌تری از هزینه تمام‌شده ساختمان داشته باشند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که منطقه خاورمیانه با ابتکاراتی که برای پیشبرد بهره‌برداری از منابع انرژی پاک، نوآوری در مدیریت پسماند، حفاظت از آب، معماری سبز و پروژه‌های کشاورزی هوشمند و پایدار ارائه داده است، در حال سرمایه‌گذاری در یک تحول پایدار است و تمرکز بر پایداری یکی از ویژگی‌های اصلی ساختمان‌های ماژولار است که با به حداکثر رساندن استفاده از منابع، کاهش ضایعات و اجرای اصول کارآمد انرژی با چشم‌انداز منطقه همسو است و تعهد به آینده‌ای هوشمندتر و سبزتر را تضمین می‌کند.

آینده خاورمیانه

خاورمیانه در آستانه یک انقلاب دیجیتالی است و امیدوار است به مرکزی برای صنایع مبتنی بر فناوری و اقتصادهای دانش‌بنیان تبدیل شود. به گفته مجمع جهانی اقتصاد، شورای همکاری خلیج فارس در موقعیت مناسبی برای انطباق با دنیای دیجیتالی قرار دارد و بسیاری از کشورهای منطقه در حال سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های فناوری و ابتکارات دیجیتال هستند. در همین راستا، ساخت‌وساز ماژولار باعث گسترش نوآوری و پیشرفت فناوری در منطقه می‌شود و راه را برای فراهم کردن یک محیط بادوام‌تر و انعطاف‌پذیرتر هموار می‌کند و با استفاده از ابزارهای طراحی دیجیتال، تولید پیشرفته و فناوری‌های پیش‌ساخته، گامی به سوی آینده فناوری‌محور در منطقه pGCC برمی‌دارد.

کد خبر 751407

دیگر خبرها

  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • درخواست«میقاتی»برای تشدیدفشار جهانی ضداسرائیل برای پذیرش صلح حماس
  • تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است