Web Analytics Made Easy - Statcounter

درباره اقدام بعدی مجلس در برخورد با دو تابعیتی ها گفت: باید با کسانی که مدیران دو تابعیتی را به کار گرفته اند برخورد لازم بشود؛ لایحه ای در دستور کار قرار گرفته است که خلأ های قانونی در موضوع دو تابعیتی ها بررسی شده و در نهایت قوانین جدید تصویب می شود.

حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو هیأت تحقیق و تفحص از مدیران دو تابعیتی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص آخرین وضعیت بررسی این مدیران اظهار داشت: بیش از حدود 100 مدیر دو تابعیتی که شناسایی شده اند در بدنه وزارت نفت هستند؛ نوع کار وزارت نفت به شکلی بوده است که زمینه برای حضور مدیران دو تابعیتی در این وزارت خانه فراهم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: سندی که وزارت اطلاعات ارائه داده است نشان می دهد که 210 فرد برای مدیریت در حوزه های گوناگون حاکمیتی، اقتصادی، وزارت خارجه و ... از سوی دولت معرفی شده بودند که در نهایت با استعلام وزارت اطلاعات، این افراد شناسایی و ممنوعیت به کار گیری آنها به دولت اعلام و ابلاغ شده است.

عضو هیأت تحقیق و تفحص از مدیران دو تابعیتی با بیان اینکه این 210 نفر یا تابعیت مضاعف داشته، یا دارای گرین کارت و یا دارای اقامت های طولانی و خاص در کشورهای بیگانه بوده اند عنوان کرد: امیدواریم دادستانی کل کشور به موضوع مدیران دو تابعیتی ورود پیدا کرده و انشاالله این خطر بسیار مهم به زودی بر طرف شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر لزوم صدور احکام برکناری این افراد از مسندهای خود عنوان کرد: این افراد هم از مدیران بوده و هم از افرادی که قرار بوده است در مراکز حساس کشور به کار گرفته شوند. این افراد قرار بوده است مسئولیت هایی بگیرند که ممکن است گاهی نسبت های فامیلی با سایر مدیران هم داشته باشند.

حاجی دلیگانی در ادامه گفت: در ادامه پرونده مدیران دوتابعیتی، وقتی رسیدگی های مجلس به اتمام رسید و دادستان حکم نهایی را درباره 100 مدیر اعلام کرد مدیرانی را که در به کار گیری این افراد سهل انگاری کرده اند مورد بازخواست قرار می گیرند. خواسته اصلی مجلس برخورد با این مدیران است چرا که مشکلات امنیتی زیادی از ناحیه مدیران دو تابعیتی برای کشور به وجود آمده است.

وی درباره اقدام بعدی مجلس در برخورد با دو تابعیتی ها عنوان کرد: باید با کسانی که مدیران دو تابعیتی را به کار گرفته اند برخورد لازم بشود؛ لایحه ای در دستور کار قرار گرفته است که خلأ های قانونی در موضوع دو تابعیتی ها بررسی شده و در نهایت قوانین جدید تصویب می شود.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۶۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد

 یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد.

به گزارش تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • گزارش اختصاصی الجزیره از عملیات‌های دقیق حزب‌الله
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • منچستریونایتد با دو مدیرش قطع همکاری کرد
  • شناسایی و کشف ۲۰۳ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • علت عجیب برکناری باسوادترین مدیر صداوسیما
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • مدیر حفاظت و اطلاعات بنیاد تعاون زندانیان معارفه شد