Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد-نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: مبادا این دین قربانی نفس ما ، ملی گراییِ شیطنت آمیز و قومیت گرایی بشود که شما اجازه نمی دهید، باید دین فدای هیچ و همه چیز فدای دین بشود.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان،حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در دیدار جمعی از عشایر استان به مناسبت سالروز بسیج عشایر، گفت:  عشایر عزیز و بختیاری های خوبمان جداً دوست داشتنی هستند و من دلم خیلی پَر می زند که توفیق پیدا کنم و در جمع های بسیار گرم و باصفا و چادرهای شما بیایم زیرا احساس می کنم از ایام و لحظاتی که انسان آرامش پیدا می کند هنگامی است که در جمع شما می آید و آن محبت، گرمی و صفای شما را می بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شهرکرد افزود: خدا گواه است که این ها تعارف نیست بلکه ته دلم است که عرض کردم و بسیار به شما عزیزان علاقه‌مندم، انشالله خداوند روز به روز بر توفیقات و تاییدات‌تان بیفزاید.

حجت الاسلام نکونام ادامه داد: شما عشایر سربلند و پیرو مکتب اهل بیت هستید و به این مدال شیعه، مدال محبت علوی و محبت اهل بیت عصمت و طهارت بالنده اید زیرا این مدال خیلی مدال بلندی است که الحمدالله شما این مدال را دارید و الان گوشه ای از آن را گفتند که هرچه اسم می گذارید علی است و به بزرگان و ائمه دین (علیهم السلام) اقتدا می کنید.

نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: عشایر الحمدالله خوش استعداد، نخبه، فاضل و ملّا هستند، ملّاهایی که در همه جای ایران در میان شما بوده و من گاهی بعضی از این چهره ها را دیده ام که خیلی خوش قدم، خوش خط، خوش بیان ، قاری قرآن، شاعر و شاهنامه خوان در چادرها و در عالم عشایری وکوچ، در دوران ها و شرایط مختلف بوده اند که متاسفانه همه راه های آموزش، پرورش ، آبادانی و عمران را بر شما بستند و هر چه توانستند سد ایجاد کردند و مانع شدند و الحمدالله شما اینگونه از درون رشد کردید و نخبگان خوبی دارید که این ها مایه بالندگی و سرافرازی است.

اظهار کرد: من از عزیزانی که این جلسه را در این روز خوب، ۲۹ اردیبشهت و روز بسیج عشایر، شکل دادند تشکر می کنم که این روحیه بسیجی را تقویت کردند، بسیجی که امام (رضوان الله تعالی علیه) در نظر داشت که به برکت آن ایران و اسلام همیشه بالنده بماند و همین شد و امروز بسیج در جای جای کشور و در میان اقشار مختلف از جمله در میان شما عشایر خوب، دلیر و قهرمان توانسته است جایگاه داشته باشد و شما خودتان را گره زدید و  پیوند عمیقی بین خودتان و این نهاد مقدس و کتبی، معنوی  و دینی برقرار کردید.

امام جمعه شهرکرد افزود: امام نخواست کار سیاسی بکند، امام بسیج را شکل نداد که کار سیاسی کرده باشد، امام همه سیاستش عین دیانت بود و یک سر سوزن سیاستش از دینش جدا نبود، این از ویژگی های بلند امام بود که همه سیاستش را از دین می گرفت و اهل این حقه بازی های دنیای امروز و حتی بعضی از داخلی های خودمان و بازیگری های سیاسی نبود، امام خالص، پاک و پرورش یافته در مکتب اهل بیت بود و دلی طاهر ، نورانی، منزه و پاک داشت و با همان دل پاکش تصمیم می گرفت و بسیج را شکل داد که یکی از تصمیم های نورانیش بود.

حجت الاسلام نکونام تصریح کرد: دین خدا چیست؟ شما خوب می دانید دین خدا چیست، دین خدا آنقدر عزیز است که پیغمبر اکرم(ص)، اشرف مخلوقات عالم، قربانی این دین می شود، ببینید خداوند متعال با پیغمبر سخنی دارد که خیلی عجیب است، خدا می فرماید اگر همین پیغمبر که اشرف مخلوقات عالم است و در میان عالمِ خلقت بالاتر، با فضلیت تر، بهتر، نورانی تر و  با ارزش تر از وجود نازنین حضرت محمد(ص) نیست، خداوند می فرماید اگر تو (پیغمبر) یک چیزی بگویی که خلاف دین باشد و خلاف آنچه که من می خواهم باشد، رگ گردنت را قطع می کنم، این نشان می دهد که دین بسیار مهم است و پیغمبر و ائمه هدی(علیهم السلام) یکی پس از دیگری قربانی این دین شدند.

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: امیر مومنان(سلام الله علیه) در اوج مظلومیت ۲۵ سال در خانه نشست فقط برای دین، چه کسی می توانست در مقابل علی بن ابی طالب(ع) بایستد، اگر کسی بگوید علی به خاطر ضعیف بودنش در خانه نشست، امام علی(ع) را نشناخته است، امام علی(ع) قَدَر و شجاع بود و یک تنه در برابر همه این قدرت ها می ایستاد و هیچ کس نمی توانست با او برابری کند اما در خانه نشست و ۲۵ سال خون دل خورد و استخوان در گلو و خار در چشم سپری کرد تا این دین بماند، مصلحت اینگونه اقتضا کرد و بعد هم مصلحت اقتضا کرد  که جنگ جمل راه بیفتد و سپس جنگ صفین و جنگ نهروان که هزاران نفر را از دم شمشیر گذراند، همین امام علی(ع) ۲۵ سال در خانه نشست تا وقتی که اقتضا کرد شمشیر بکشد و هزاران نفر را از دم شمشیر گذراند تا این دین بماند و سپس فرق نازنینش در محراب برای این دین شکافته شد و بعد از ایشان امام مجتبی(سلام الله علیه) و آن همه مظلومیت و جهادش و حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و عاشورایش برای دین بود.

امام جمعه شهرکرد اضافه کرد: مبادا این دین قربانی نفس ما ، ملی گراییِ شیطنت آمیز و قومیت گرایی بشود که شما اجازه نمی دهید، باید دین فدای هیچ و همه چیز فدای دین بشود زیرا دین عزیز است و گوهر نابی است  و بعد از خدای تبارک و تعالی دین گرامی ترین چیز در عالم است که دین هم از خداست، دین چیست؟ همه دین این کتاب آسمانی است، هرچی می خواهید در همین قرآن و همین ۱۱۴ سوره است.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام ادامه داد: باید قرآن شناس بشویم و در محضر قرآن بنشینیم و فرزندانمان را با این کتاب آسمانی آشنا کنیم و عامل به این قرآن باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: امام روزی ۱۰ ساعت قرآن می خواند و بعد هم دلیر، قَدَر، قهرمان، شجاع و بی باک در مقابل آمریکا و استکبار، بی دینی ها، ظالمین و شاهان دنیاپرست می ایستد، همه را جارو می کند و دور می ریزد و به برکت شما مردم، به برکت عشایر و بسیج ، به برکت بیداردلان و یاران، انقلاب اسلامی شکل می گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام اضافه کرد: انقلاب یعنی قرآن، امام انقلاب را با این حرف شکل داد حالا بعضی ها می خواهند این انقلاب ما را نازیبایش کنند و چهره انقلاب را قدری خراب کنند و متاسفانه بی دینی و ظلم و ستم و بی عدالتی و امثال این ها را در جامعه رواج بدهند اما این ها جزء انقلاب نیست زیرا انقلاب پاک و یکپارچه نور است، انقلاب همه حقیقت قرآن است .

امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: قربانی انقلاب شدن یعنی قربانی قرآن شدن، فداکاری برای انقلاب اسلامی یعنی فداکاری برای راه نورانی پیغمبر و ائمه هدی؛ به این دلیل شهدای ما به خودشان می بالند و این شهید شاخص کشورمان به خودش و به اینکه شب عاشورا به شهادت برسد می بالد و همان هم می شود و فداکاری می کند و به این دلیل است که انقلاب شهید حججی ها و مردان دلیری مثل قاسم سلیمانی ها تربیت می کند، این ها خیلی مهم است.

حجت الاسلام نکونام اظهار کرد: پیغمبر اکرم(ص) در خطبه شعبانیه در خصوص ماه مبارک رمضان می فرماید این ماه آنقدر فضیلت دارد که خداوند به خواب شما هم فضیلت و پاداش می دهد و خواب شما را هم عبادت فرض می کند، این ها دروغ نیست لذا این ها را ساده نگیریم.

 رحجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود: ما همه انسان هستیم اما انسان ها با هم متفاوت هستند زیرا یک انسان امام(رضوان الله تعالی علیه) ، سلمان، مالک اشتر، آیت الله بهجت و شهید حججی می شود و غوغا می آفرینند، یک انسان هم زندگی عادی خودش را دارد و یک انسان هم صدام و ترامپ جانی می شود بنابراین انسان ها با هم متفاوتند و همان طور که انسان ها با هم متفاوتند ماه های خدا هم متفاوت است و ۱۲ ماه یکی نیستند؛ بین این ماه ها یک ماه برتر از هم داریم و آن هم همین ماهی که الان در آن هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام اضافه کرد: پیغمبر در خطبه شعبانیه می فرماید در ماه رمضان ابتدا خودتان را صادق کنید، این صداقت خیلی چیز عجیبی است زیرا آدم صادق حیله ندارد، حقه باز نیست، نقشه نمی کشد، پیوندش قوی است، وحدتش زیاد است، انس و الفتش با هم زیاد است و خوبی هایش در جامعه زیاد است و بدی ها را دور می کند و می فرماید قلب طاهر داشته باشید، قلب طاهر کدام قلب است؟ قلبی که ظلمت و تاریکی در آن نباشد، ظلمت چیست ؟ کفر ، شرک، نفاق، ظلم ، تجاوز ، افرادی زیر دست انسان ضایع بشوند و حقشان پایمال بشود، دروغ، غیبت، فحش، بد زبانی، بد نگاه کردن، در مقابل ولی خدا ایستادن، با ولی فقیه در افتادن و راه شهدا را زیر پا گذاشتن ظلمت است، مومن در ماه رمضان این ظلمت ها را از دلش دور می کند و یک قلب طاهر در خودش ایجاد می کند.

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: امروز از سلاح های مهم ما در برابر دشمن، استکبار ، صهیونیست و ظلم دعاست، باید بایستیم و دعا کنیم، این شهدا هم ایستادند و در این سنگرها چقدر اشک ریختند و دعا خواندند، چه دعای کمیل هایی در سال های دفاع مقدس می خوانند، این شهدای مدافع حرم، چه نجواهایی در دعای کمیل و مناجات شعبانیه و راز و نیاز با خدا داشتند، حالا این دعا ها را یک کسی نمی تواند بخواند، عیب ندارد، لازم نیست حتما دعا از روی مفاتیح بخوانیم بلکه همین گونه ساده با خدا حرف بزنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حضرت امام خمینی ره عشایر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، گفت: رابطه دانش و صنعت بسیار مهم است، دانشجویی که رشته کشاورزی می‌خواند، باید عملاً و حضوری به زمین کشاورزی برود و از نزدیک ببیند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی بعد از ظهر امروز در دیدار با روسای دانشگاه، مسئولین نهاد رهبری و دانشجویان دانشگاه‌های استان قزوین که در محل دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، اظهار داشت: خداوند راجع به مؤمنین در سوره توبه می‌فرماید «این‌ها ولی یکدیگر هستند و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند»، خدای متعال راجع به این جماعت می‌فرماید «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرّقوا».

وی بیان کرد: لازم است در قزوین بیش از 50 جلسه قرآنی برگزار شود، یعنی باید اساتید مستعد و روحانیون معزز در مساجد، دانشگاه‌ها و مدارس در سطوح گوناگون و برای اقشار مختلف جلسات تفسیر قرآن داشته باشند، این قرآن را زنده می‌کند.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: هر مسجد نماز جماعت دارد، اما در عین حال امام‌المساجد یا ام‌المساجد آن جایی است که نماز جمعه برگزار می‌شود، خوب است این چشمه‌های مساجد کوچک‌تر به مساجد بزرگ‌تر محلات بپیوندند و تبدیل به نهر شوند، این نهرها هم به اقیانوس نماز جمعه بیایند و آنجا قرار من و شما باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: اگر چنین جمعی با محوریت قرآن در هر شهری باشد، در آن جمع مدیران لایق و شایسته در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، آموزشی، صنعتی، کشاورزی و حوزه‌های مختلف دیده می‌شوند، این‌ها همدیگر را می‌بینند و پرورش پیدا می‌کنند، اگر هم عیب و ایرادها و اشکالاتی در عرصه‌های مدیریتی استان هست آنجا با اخوت ایمانی و برادری دینی برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: ما اگر بخواهیم آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعا» تحقق پیدا کند، باید یک محفل قرآنی در هر شهر برگزار شد، در این محفل مسئولین محترم، استاندار محترم، فرماندار محترم، شهردار محترم، مدیران کل، مخصوصاً مدیران و مسئولان فرهنگی پای قرآن جمع شوند، جای چنین محفلی در جامعه ما خالی است.

عابدینی یادآور شد: رسول اکرم (ص) فرمودند «علیکم بالقرآن»، حضرت فرمودند جان شما و قرآن، قرآن را امام و قائد خود قرار دهید، قرآن باید شما را امامت و رهبری کند و به صورت کاربردی و راهبردی دستتان را بگیرد و شما را آبرومندانه و مقتدرانه از پیچ و خم فتنه‌ها عبور دهد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطر نشان کرد: رابطه دانش و صنعت بسیار مهم است، دانشجویی که رشته کشاورزی می‌خواند، باید عملاً و حضوری به زمین کشاورزی برود و از نزدیک ببیند که این گندم، جو، درخت و نهال چطور رشد می‌کند و محصول می‌دهد، اگر کسی ساختار و بافت کشاورزی و رشد، رویش، درخت و دانه را نداند نمی‌تواند با آیات قرآن ارتباط بگیرد.

وی اظهار کرد: یا برای مثال باید دانشجو به کارخانه برود، صنعتگران را از نزدیک ببیند و تجارب آن‌ها را بشنود، علم خالص به کار نمی‌آید و صرفاً تجربه هم کمتر پیشرفتی را موجب می‌شود اما اگر پیوند بین علم و تجربه اتفاق بیفتد معجزه می‌کند.

عابدینی عنوان کرد: رابطه اخلاق، اخلاص، تهذیب با علم نیز بسیار حائز اهمیت است، علم یک موجود نازپرورده است که در قلوب متکبر، گناهکار، غافل و بی‌نماز از آن سوءاستفاده می‌شود، در روایات آمده هر کس چهل شبانه‌روز خود را برای خدا خالص کند چشمه‌های حکمت در دلش می‌جوشد و بر زبانش جاری می‌شود، معلوم می‌شود که مدیران، مسئولان، نهادهای دانشگاه‌ها، روحانیون معظم و اساتید گرانقدر باید روی تهذیب خود و دانشجویان کار کنند و این دغدغه جدی آنان باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: گاهی ما بافته‌ها و ساخته‌های فکر خود را به خورد دانشجو می‌دهیم و تصور می‌کنیم این‌ها دانشجویان را به جایی می‌رسانند، خدای متعال در آیه 96 سوره نحل می‌فرماید هر آنچه برای دنیا باشد فنا می‌شود و تاریخ مصرف دارد اما چیزی که متعلق به باشد ماندگار است.

عابدینی تصریح کرد: گاهی برخی می‌گویند برای انجام فلان کار، پول، ساختمان یا نیرو نداریم، باور بفرمایید آن‌هایی که در این عالم کارهای بزرگی انجام داده‌اند، نه تنها هیچ کدام از این امکانات نداشته‌اند، بلکه حتی مانع‌تراشی‌های فراوان هم نتوانسته مانع کار آن‌ها شود، یکی از این بزرگان امام خمینی (ره) بود.

وی یادآور شد: امام راحل دنیا را تحت تأثیر خود قرار دادند، آن موقعی که امام (ره) کار خود را آغاز کرد، حتی حوزه‌های علمیه هم با ایشان هماهنگ نبودند، شاه و دستگاه شاه که مجریان منویات آمریکا و اسرائیل بودند، همه این‌ها مقابل امام (ره) ایستاده بودند، امام (ره) نیرو، نفر و ارتش نداشت اما فرمود ای شاه من تو را نصیحت می‌کنم، بعد از مدتی هم فرمود ای شاه من تو را از این مملکت بیرون می‌کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • رونمایی از کتاب «آب، حیات‌بخش مقدس» در کاشان
  • دعا برای زیاد شدن نور چشم | دستورالعمل برای زیاد شدن نور چشم
  • برپایی آئین جشن تکلیف دختران سرفاریاب
  • تصویری ویژه از تتلو که تا به حال ندیده‌اید!
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است