Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، پاییز سال گذشته بود که خبر مبنی بر فروش گوشت‌های لاکچری با قیمت 900 هزار تومان واکنش‌هایی زیادی را برانگیخت اما با وجود گذشت 5 ماه از این اتفاق هنوز خبری از برخورد سازمان های ذیربط با این کار غیرقانونی مشاهده نمی شود.

تنها در یک نمونه در این سایت، یک دست دل و جگر به قیمت 720 هزار تومان به فروش گذاشته شده یا قیمت یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده 720 هزار تومان و یک کیلوگرم گوشت راسته 800 هزار تومان تا 840 هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دامپزشکی: گوشت لاکچری مجوز دامپزشکی ندارد، تعزیرات برخورد کند

بنابر این گزارش اصغر برایی نژاد مدیرکل دامپزشکی استان تهران روز گذشته اظهار داشت: سازمان دامپزشکی مجوز بهداشتی برای فروش گوشت لاکچری با برند جی‌اند جی صادر نکرده‌ است و در صورتی که سایت اینترنتی یا هر فروشگاه دیگری ادعایی در این ارتباط دارد،کذب است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: هیچ نوع گوشت لاکچری از ما مجوزی نگرفته است و در صورتی که چنین ادعایی درباره دریافت مجوز بهداشتی دامپزشکی مطرح است ارائه شود تا با آنها برخورد صورت گیرد.

وی یاد آور شد که سازمان تعزیرات حکومتی درباره گران‌فروشی و موارد مربوط به قیمت کالاها در سطح شهر نظارت دارد؛ در  ماه‌های  گذشته  نیز این سازمان سوالاتی را درباره فروش گوشت قرمز به اصطلاح لاکچری از ما داشتند و پیگیری این موضوع است.

بنابراین گزارش علی رغم اعلام مدیرکل دامپزشکی استان تهران مبنی بر اینکه مجوز عرضه اینترنتی فرآورده‌های خام دامی توسط این اداره کل صادر نشده است، اما، کماکان سایت مذکور در حال فعالیت و فروش گوشت‌های لاکچری با قیمت‌های نامتعارف ادمه دارد.

وزارت جهاد کشاورزی: گوشت فانتزی نباید به این قیمت به فروش برسد، دستگاه های نظارتی رسیدگی کنند

 علی اکبر ملاصالحی  رئیس وقت مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی نیز سال گذشته در این ارتباط واکنش داشته و اعلام کرد بود: تولید و عرضه این محصول بسیار محدود، برای مصارف خاص و به عنوان گوشت فانتزی است که البته نباید به این قیمت عرضه شود.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان موظف به بررسی، رسیدگی و نظارت بر این گونه موارد هستند.

بازرسی اصناف: گوشت لاکچری از سازمان حمایت مجوز داشت!

بنابراین گزارش، حسین درودیان مسئول بازرسی اتاق اصناف در آذر ماه سال گذشته اظهارات قابل توجهی را داشته و این طور اعلام کرده است: شرکت تولید کننده این گوشت با استفاده از نامه ای از سوی سازمان حمایت و امضا رئیس این سازمان اقدام به عرضه این گوشت کرده است.

 وی با اشاره به اینکه به دلیل وجود نامه از سوی سازمان حمایت ما اجازه ورود به این موضوع را نداریم گفته بود: درصورت شکایت مردم از این شرکت، سازمان حمایت ورود کرده و این مسئله را بررسی خواهد کرد.

مسئول بازرسی اتاق اصناف با اشاره به اینکه در نامه مذکور قیمتی برای این گوشت تعیین نشده اشاره داشت که طبق توافق انجام شده این شرکت می تواند قیمت این گوشت خاص را بیشتر از قیمت عرف به فروش برساند که البته 900 هزار تومان رقم قابل قبولی نیست.

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان: سکوت!

پیگیر فروش گوشت لاکچری با قیمتهای کاذب از مسئولان سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان شدیم؛ اما مسئولان این سازمان هنوز حاضر به  پاسخ‌گویی در این  ارتباط  نیستند.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد