Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی ملک‌نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز با اشاره به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همانطور که می دانید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های مختلف نقش آفرینی داشته است، طی چند سال گذشته بیش از 50 درصد کل بار آموزش عالی در کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی بوده است. در حوزه علوم پزشکی بیش از 30 درصد از افرادی که بدنه بهداشت و درمان کشور را تشکیل می دهند فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی باعث ایجاد مراکز آموزشی در مناطق کم برخوردار، توسعه آموزش دانشگاهی و ارتقای سطح فرهنگ عمومی، آموزشی و پژوهشی در کل کشور شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: علاوه بر آن این دانشگاه به عنوان مصداق بارز خصوصی سازی در راستای اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی که همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده ، اقدام کرده و موجب جلوگیری از خروج ارز از کشور شده است.

وی افزود: علاوه بر آن ،دانشگاه آزاد اسلامی نقش ویژه ای در افزایش تولیدات علمی و ارتقای سطح آن در کشور دارد همچنین سهم بزرگی در تولید علم و توسعه آن در کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

دکتر ملک نژاد بیان کرد: با توجه به تغییرات فعلی در دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه با در نظر گرفتن 2 رویکرد وارد عمل شده است مخصوصا واحد مشهد تنها دانشگاه عضو دانشگاه های جهان اسلام است و بالاترین تولیدات مقالات علمی در کشور مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گفته وی،دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اسلام است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی اضافه کرد: رویکرد فعلی دانشگاه آزاد اسلامی رویکرد توسعه فرهنگی است همچنین رویکرد دیگر این دانشگاه به گونه ای است که بر تبدیل شدن آن از دانشگاهی آموزش محور به دانشگاه کار آفرین و پژوهش محور تاکید دارد.

وی افزود: خوشبختانه این دانشگاه توانسته است مبحث پژوهش محوری را پشت سر بگذارد و وارد چرخه تولید کار، اشتغال و کارآفرینی شود. امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به حجم وسیع و برخورداری از امکانات انسانی و با توجه به پشتوانه وسیع آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاه در توسعه اقتصاد مقاومتی و خروج کشور از بحران فعلی حاصل از تحریم ها بتواند نقش آفرینی داشته باشد.

وی در پایان تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه بین الملل نیز ورود کرده است انشاالله بتوانیم چراغ علم را در کشورهای همسایه روشن کنیم تا بتوان علم از کشورما به سایر کشورهای دنیا صادر شود.

201

دکتر مهدی ملک‌نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دانشگاه آزاد اسلامی اشتغال کارآفرینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دانشگاه آزاد اسلامی اشتغال کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۷۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!

نگاهی به آمار داوطلبان کنکور نشان می‌دهد که در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نسبت به پسران در حالی اتفاق می‌افتد که وقتی تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی از ۲ گروه علوم انسانی و علوم ریاضی فاصله گرفت وزیر علوم این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرد و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرد که توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.

به گزارش فارس، نگاهی به جدول تعداد خانم‌ها و آقایان شرکت‌کننده در آزمون سراسری چند سال اخیر نشان می‌دهد که آمار شرکت خانم‌ها در کنکور در حال بیشتر شدن است.

بررسی ابعاد کاهش رغبت پسران به مدرک دانشگاهی از نگاه کارشناسی

مهدی گلشنی عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه، کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید که اعتدال خوب است و اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

به گفته وی، باید از افراد خبره و شایسته برای مشورت بهره بگیرند که این عدم اعتدال پیش نیاید. سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، اما این آمار را در حال حاضر منفی نمی‌داند و می‌گوید که این آمار نشان دهنده اصلاح فرهنگ مهارت محوری در کشور ماست.

وی معتقد است که تمایل به سمت تحصیل آکادمیک در کشور ما کم شده، در کشور‌های دیگر هم همینطور است، اما در ایران تمایل به مدرک زیاد بود که چند سالی است فرهنگ ما به سمت مهارت محوری و اشتغال محوری جایگزین شده است. به گفته موسوی، بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

بنابراین این آمار خیلی هم منفی نیست، اما باید بررسی شود که در چند سال آینده پررنگ‌تر نشود، چرا که پررنگ شدن این موضوع آسیب‌زاست. خبرگزاری فارس، این موضوع را از مسؤولان آموزش عالی کشور نیز پیگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • طهرانچی: مسیر پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی تحول بایدی است
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • بیش از ۱۵ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری شرکت می‌کنند
  • انتصاب مدیر راهبردی توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج‌فارس
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند