Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: از سال گذشته تاکنون ۵ خانواده لرستانی اعضای بیمار مرگ مغزی خود را اهدا کردند. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، کوروش ساکی صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان ضمن گرامیداشت سی و یکم اردیبهشت ماه روز ملی اهدا عضو اظهارداشت: سال گذشته چهار خانواده لرستانی اعضای بیمار مرگ مغزی خود را اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهدا عضو را مصداق ایثار و از خودگذشتگی دانست و افزود: از ابتدای امسال تا کنون نیز یک مورد اهداء عضو  در استان داشتیم که مربوط به یک کودک چهار ساله کوهدشتی بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با روند اهدا عضو در بین بیماران مرگ مغزی عنوان کرد: مرکز شناسایی بیماران کاندیدای اهدا عضو در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی است و اگر خانواده ‌بیمار مرگ مغزی تمایل به اهدا اعضا بیمار خود داشته باشد می‌تواند با مراجعه به این مرکز ادامه روند اهدا را دنبال کنند.

وی بیان کرد: در بحث روند اهدا عضو این بیماران باید گفت ابتدا کوردیناتور(هماهنگ کننده) براساس چک لیست، از مرگ مغزی بیمار اطمینان حاصل می‌کند و در غیر این صورت یک تیم پنج نفره تخصصی پایش‌های لازم را انجام می دهد تا اطمینان حاصل شود.

ساکی با بیان اینکه گروه پنج نفره مذکور شامل چهار متخصص جراحی، مغز و اعصاب، بیهوشی، داخلی و یک نفر نماینده پزشکی قانونی است گفت: پس از اطمینان از این موضوع باید تا زمانی که جسد به مرکز فراهم آوری در تهران تحویل داده می‌شود مراقبت‌های لازم از آن انجام شود.

وی در رابطه با اعضا قابل اهدا بیمار مرگ مغزی نیز تصریح کرد: یک اهدا کننده در صورت تأیید مرکز فراهم آوری می‌تواند از یک تا هشت نفر را از مرگ نجات دهد به طوری که در مجموع هر بیمار مرگ مغزی می‌تواند 53 اهدایی داشته باشد که از این تعداد 8 اندام و مابقی بافت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه خانواده اهدا کننده نمی‌توانند گیرنده عضو را مشخص کند و اعضا اهدایی باید در لیست انتظار بیماران نیازمند قرار گیرد، اظهارداشت: اگر خانواده بیمار مرگ مغزی تمایلی برای اهدا نداشته باشد هماهنگ کننده باید صحبت‌های لازم را با آنها انجام دهد تا بتواند رضایت خانواده را جلب کند.

وی  با اشاره به اینکه سالانه چند هزار نفر به دلیل نقص عضو و نبود عضو اهدایی جان خود را از دست می‌دهند، افزود: بیمار مرگ مغزی هیچ وقت به زندگی عادی خود بر نمی‌گردد و تنها یک زندگی نباتی را با دستگاه‌های مراقبت کننده دارد اما یک بیمار مغزی می‌تواند جان هشت انسان را نجات دهد، پس بیاییم این حیات را به هم وطنانمان اهدا کنیم.

انتهای پیام/ ز

R41450/P41362/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: برای نخستین بار در کشورمان اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی، به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.

ایسنا در خبری نوشت: دکتر امیرحسام علیرضایی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد.

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه مذکور به عنوان واحد پیشرو در امر اهدا پس از مرگ قلبی در کشور طی سه سال اخیر موفق به اهدای اعضای بیماران پس از مرگ قلبی به نیازمندان عضو شده است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به تازگی تیم فراهم‌آوری اعضا این دانشگاه به سرپرستی دکتر سام زراعتیان نژاد، جراح قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به فراهم آوری اعضای پیوندی از اهداکننده مبتلا به آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد که گیرندگان اعضا پس از دریافت عضو با شرایط عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: این نوع اهدا در کشور و حتی در جهان بر اساس طبقه بندی ماستریخت بی نظیر و در صورت وجود کم نظیر است. در حال حاضر از افراد پس از مرگ مغزی (DBD) و در شرایط خاص از افراد پس از مرگ قلبی (DCD) با استفاده از فناوری های خاص که به آن فناوری برتر گفته می شود، اعضا با موفقیت به اهدا می رسد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، علیرضایی افزود: این روش جدید اهدا در کشور به عنوان منبع جدید تامین اعضا می تواند میزان لیست بیماران در انتظار دریافت اعضا را کاهش دهد.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت در پایان از زحمات تیم واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و همکاران پرتلاش اداره پیوند و فراهم آوری اعضا و نسوج وزارت بهداشت قدردانی کرد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899086

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد