Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرهاشم میری در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره وضعیت شعر معاصر، اظهار کرد: شعر امروز در سال‌های اخیر با رشد کمی بیش از رشد کیفی روبرو بوده است و درواقع ادبیات ما به لحاظ فنی، ادبی و بهره گیری از هنرهای شاعرانه طی سال های اخیر رشد داشته اما به لحاظ تفکر پیشرفتی نداشته ایم.

وی افزود: شعر امروز به زیبایی های کلامی رسیده اما همچنان تفکر در ان یا جایی ندارد و یا بسیار ضعیف است و چنین وضعیتی برای ادبیات ما مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چهره فرهنگی همدان با اشاره به اهیمت شعر از گذشته تاکنون، اظهار کرد: شعر از جامعه رخت نبسته اما نوع شعر و کیفیت آن در دوره ای مخصوصا از اواخر دهه 70، بی محتوا شد که عمدا نیز سعی بر بی محتوایی آن بوده است.

شاعر مجموعه شعر «ترانه‌های انتظار»، درباره حضور کم رنگ برخی از شعرای پیشکسوت در جامعه نیز گفت: بسیاری از شعرا در حوزه های مربوط به خود مشغول به فعالیت هستند و من اگرچه در تهران نیستم ولی در انجمن ادبی همدان با جوانان به خوانش شعر، بحث های ادبی و نقد شعری می پردازیم که خود این فعالیت های به معنی حضور در جامعه ادبی است.

وی افزود: متاسفانه برخی چهره های خدوم که در دوره ای تاثیرات عمیقی بر فعالیت های ادبی کشور گذاشتند بجز افرادی که مرحوم شده اند، گوشه نشینی را اختیار کرده اند البته دلایل انزوایشان مانند یکدیگر نیست و می توان امروز با قدردانی از این پیشکسوتان، زمینه بازگشتشان به ادبیات کشور و جامعه را تسهیل کنیم.

سردبیر ماهنامۀ رشد «معلم»، اظهار کرد: حسین قرایی دبیر «دورهمی شاعران انقلاب اسلامی» نیز برای بازگشت چهره های نسبتاً فراموش شده ادبیات به صحنه جامعه در تلاش است تا دوباره این اشخاص که زمانی تاثیرگذار بودند در جامعه مطرح شوند.

502

میرهاشم میری شعر معاصر رشد کمی ترانه‌های انتظار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شعر معاصر رشد کمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو هرگز پاسخ ایران را پیش بینی نمی‌کرد/ ادبیات مقامات رژیم صهیونیستی پس از حمله ایران تغییر کرد/ عملیات ایران معادله بازی میان تهران و تل آویو را تغییر داد/ نگرانی و ترس در جامعه صهیونیستی همچنان ادامه دارد

 حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق تحولات عملیات طوفان الاقصی را در غزه پیچیده تر کرده است.

سرویس جهان مشرق - سهیل کثیری‌نژاد کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در گفتگو با مشرق تصریح کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ناکامی در نابود کردن جنبش حماس و دست نیافتن به اهدافش در غزه به دنبال دستاورد خارج از مرزهای نوار غزه بود. نتانیاهو خواست ناتوانی خود را با هدف قرار دادن بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق به عنوان ضربه به حامیان جنبش حماس به مثابه ضربه به حماس است، از فشار داخلی خود را رها کند. اما واکنش ایران پس از حمله به بخش کنسولی متفاوت بود، امری که نتانیاهو هرگز آن را پیش بینی نمی کرد.

این کارشناس رژیم صهیونیستی گفت، واکنش مقامات جمهوری اسلامی ایران پس از حمله به بخش کنسولی و ترور فرماندهان سپاه متفاوت بود، امری که نتانیاهو هرگز آن را پیش بینی نمی کرد. این پیام از سوی جامعه سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی درک شد. مقامات رژیم صهیونیستی از نتانیاهو به شدت انتقاد کردند و تصمیم او را در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران از نگاه شرایط زمانی و واکنش مناسب، بی خردی سیاسی دانستند.‌

کثیری‌نژاد افزود، بعد از ترور شهید زاهدی فضای از ترس و ناامیدی در جامعه صهیونیستی به وجود آمد. علاوه بر آن انتقادها از نتانیاهو به شدت افزایش یافت. جامعه صهیونیستی این پرسش را مطرح کرد، که چرا کابینه جنگ چنین تصمیمی را گرفته در حالی که اوضاع در غزه آشفته است و اسرا آزاد نشده‌اند. جامعه صهیونیستی متوجه شد که نتانیاهو با کارشنکی در مذاکرات آتش بس با حماس، دیگر به دنبال آزادی اسرا نیست و فقط تلاش می کند حیات سیاسی خود را با حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق ادامه بدهد. نگرانی و ترس در جامعه صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت، مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی تلاش کردند با تهدید و تطمیع مانع حمله ایران شوند. آنها تاکید می‌کردند که آمادگی کامل برای هرگونه واکنش دارند و می توانیم به قدرت به حمله ایران پاسخ بدهیم. از طرف دیگر تل آویو به تهران از طریق واسطه‌های مختلف، پیام ارسال کرد که تنش را در منطقه افزایش ندهد. هر روز از طریق کشورهای مختلف با وزیر امور خارجه ایران تماس گرفته می‌شد، مانند، عمان، سوئیس وفرانسه، آنها از ایران خواستند دست از انتقام بردارد.

اما پس از حمله ایران ادبیات مقامات رژیم صهیونیستی تغییر کرد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی درباره اهمیت عملیات طوفان الاقصی گفت، با وجود شهادت هزاران زن و کودک فلسطینی و تخریب خانه ها و زیر ساخت های غزه، اما هدف مهمی که مقاومت به آن دست پیدا کرد، نابودی سازه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی است.

کثیری‌نژاد افزود، عملیات طوفان الاقصی جایگاه ایران را در منطقه از دو جهت متحول کرد، نخست؛ نقش هدایت گر ارشد را در محور مقاومت کاملا آشکار کرد، دوم؛ معادله بازی میان ایران و رژیم صهیونیستی تغییر داد.

سهیل کثیری‌نژاد در پایان گفت، حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق در 13 فروردین (1403) نقطه تحول معادله میان ایران و رژیم صهیونیستی بود، همانطور که فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفتند، صهیونیست‌ها هر جا به منافع، امکان و اتباع ایران آسیب بزنند، قطعا ایران ضربه متناسب با آن را خواهد زد. حمله پهپادی و موشکی ایران به فلسطین اشغالی نشان داد که جمهوری اسلامی میان ملت‌های منطقه محبوب است. از جمله اردن و مصر که با رژیم صهیونیستی روابط خوبی با رژیم صهیونیستی دارند، اما مردم این کشورها از این حملات استقبال و شادی کردند.

دیگر خبرها

  • جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند
  • ادیبان ستاره بر دوش
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • شکل‌گیری مفهوم محیط‌زیست در تفکر اجتماعی
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند
  • نتانیاهو هرگز پاسخ ایران را پیش بینی نمی‌کرد/ ادبیات مقامات رژیم صهیونیستی پس از حمله ایران تغییر کرد/ عملیات ایران معادله بازی میان تهران و تل آویو را تغییر داد/ نگرانی و ترس در جامعه صهیونیستی همچنان ادامه دارد
  • لزوم نقش آفرینی طلاب در تقویت قدرت اندیشه جامعه
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • آئین نکوداشت مصطفی قلیزاده علیار در آذربایجان‌غربی برگزار شد
  • ۴۰ درصد تولید دام سبک در اختیار جامعه عشایر است