Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@11:16:43 GMT

باتوم کوهنوردی و بایدها و نبایدهای آن

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۹۰۹۲

باتوم کوهنوردی از ساده‌ترین و در عین حال مهمترین وسایلی است که باید کوهنوردان در هنگام صعود و کوه پیمایی به همراه داشته باشند. کوهنوردی شاخه‌ای از سفر‌های کمپینگی است.

در سفر‌های کوهنوردی وسایل و تجهیزاتی که باید به همراه داشته باشیم حرفه ای‌تر و کامل‌تر از سایر مسافرت‌های کمپینگی است.

برای جلوگیری از صدمات فیزیکی این باتوم‌ها حتما باید بصورت جفت استفاده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای دانستن روش صحیح استفاده از باتوم کوهنوردی باید شناخت کافی از این وسیله داشته باشیم.

با ما همراه باشید تا با شیوه‌های صحیح استفاده از باتوم کوهنوردی آشنا شوید.

در چه سفر‌هایی باید از باتوم کوهنوردی استفاده کنیم؟

برای سفر‌های طولانی مدت که همراه با پیاده روی است، و وزن زیاد وسایل باعث خستگی فرد می‌شود، استفاده از باتوم الزامی است. باتوم کمک می‌کند تا نیروی وزن به دست‌ها منتقل شود و فشار وزن را بین پایین تنه و بالا تنه متعادل کند. همچنین در سفر‌های کوهنوردی در فصل زمستان، برای حفظ تعادل بیشتر کوهنوردان، بررسی عمق برفی که در جلوی پای خود با آن روبرو هستند و جلوگیری از سر خوردن بر روی برف و یخ باید از باتوم کوهنوردی استفاده کرد.


اگر از باتوم کوهنوردی به طرز صحیحی استفاده شود می‌توان:

تعادل وزن بار و وسلیه‌ها را از طریق وارد کردن نیروی وزن به دست‌ها حفظ کرد.
هنگام کوه پیمایی تعادل بیشتری داشت
انرژی و توان بیشتری را در سفر‌های طولانی مدت ذخیره کرد.
از سر خوردن بر روی برف و یخ در سفر‌های زمستانی جلوگیری کرد.
از افزایش بی رویه ناگهانی ضربان قلب جلوگیری کرد.
برای زمان‌های اضطراری از آن برای ساخت برانکارد استفاده کرد.
برای فیکس شدن اعضای بدن هنگام شکستگی از آن استفاده کرد.
در هنگام حمله حیوانات وحشی برای دور نگهداشتن و دفع آن‌ها از آن استفاده کرد.
همچنین به کوهنوردانی که دچار مشکلات مفصلی و ستون فقرات هستند کمک می‌کند.

استفاده نادرست از باتوم کوهنوردی می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری به اندام‌های بدن برساند. رعایت فاصله مناسب بین اندام‌های بدن و باتوم در هنگام استفاده از آن در عدم ایجاد آسیب‌های فیزیکی نقش بسیار مهمی دارد.

استفاده مداوم از باتوم کوه نوردی باعث شده که کوه نورد باتوم را تنها تکیه گاه بدن خود بداند و بدون وجود باتوم احساس امنیت نداشته باشد. این امر برای کوهنوردان در لحظات دشوار برنامه کوه نوردی ایجاد مشکل می‌کند. در عبور از مسیر‌های دشوار که امکان استفاده از باتوم فراهم نیست، کوهنورد دیگر احساس امنیت نمی‌کند و ممکن است از نظر روانی اعتماد به نفس کوهنورد را کاهش داده و باعث سقوط کوه نورد شود.

استفاده مداوم از باتوم در کوهنوردی یاعث می‌شود مفصل‌های اندام‌های تحتانی دچار تنبلی شده و وضعیت کشسانی خود را از دست بدهند و در نتیجه میزان مقاوت و اسقامت عملکرد‌های فیزیکی بدن کاهش یابد.

هنگام استفاده از باتوم، چون بخش‌های تحتانی بدن و همچنین دست‌ها با فعالیت بیشتری روبرو می‌شوند، می‌تواند برای بعضی از کوهنوردان موجب تپش قلب شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه کوهنوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه کریمی معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در مراسم پاکسازی رود دره درکه که با حضور مهدی اسفندیاری مشاور اجرایی این اداره کل و... به مناسبت هفته زمین پاک در منطقه یک برگزار شد گفت: کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تکلیف قانونی است و دستگاه‌های خصوصی و عمومی در کنار شهروندان باید ملزم به اجرای آن باشند.

او با اشاره به شعار هفته زمین پاک گفت: با توجه به شعار امسال که " سیاره زمین در مقابل پلاستیک" است باید حفظ محیط زیست از این ماده زیانبخش دغدغه ای عمومی در نظر گرفته شود و مردم بدانند که کیسه پلاستیکی تبدیل به میکروپلاستیک می‌شود و به سلامت شهروندان آسیب وارد می‌کند برای همین باید از رها سازی آن در محیط های طبیعی به خصوص بکر و طبیعت کوهستان خودداری کنند.

کریمی از همه شهروندان و مدیران و سازمان ها خواست با تدبیر و تلاش، مواد پلاستیکی را جایگزین مواد قابل بازیافت کنند و با فرهنگ سازی و ارتقای مشارکت شهروندان، زمین را حفظ نمایند.

نوید انصاری مدیر اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری منطقه یک نیز گفت: برنامه های "هفته زمین پاک" از ۲ تا ۹ اردیبهشت ماه در منطقه یک برگزار شد و در این راستا پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه نیز با همکاری شهرداران ناحیه دو و کوهستان، مدیران و کارشناسان محیط زیست منطقه یک، اعضای خانه و کانون های محیط زیست، شورایاری محله درکه، کانون نوجوانان محله درکه و ... و با اجرای برنامه های نمایشی، میز خدمت از طرف مرکز بهداشت درکه همراه بود و در پایان به ۱۵ نفر به قید قرعه هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست