Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-عملکرد شعب هر بانک به ویژه بانک های تخصصی در مناطق مختلف کشور تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی و صنعتی آن مناطق دارند و می تواند چهره استان ها و در مجموع کشور را دگرگون کند.


در همین خصوص پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن با یاسر کاویانپور، رئیس شعبه بانک صنعت و معدن استان ایلام گفتگویی داشته است که می خوانید:
استان از نظر توسعه صنعتی در چه وضعیتی قرار دارد و پتانسیل های استان برای توسعه صنعتی چیست؟
استان ایلام دارای 15 شهرک و ناحیه صنعتی است و از لحاظ کمی بیش از 95% از صنایع استان واحدهای کوچک با سرمایه گذاری بخش خصوصی می باشند که طبق آخرین آمار موجود تعداد 530 فقره پروانه بهره برداری در بخش صنعت با سرمایه گذاری 2850 میلیارد تومان و اشتغال تقریبی 10.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
000 نفر صادر شده است.
با توجه منابع زیرزمینی و روزمینی استان نظیر وجود منابع نفت و گاز (دارای 4% نفت کشور و رتبه سوم استان های نفت خیز و 15% منابع گاز کشور و رتبه دوم منابع گاز) و انواع معادن شامل بیتومین، کلسیت، گچ، آهک، خاک رس و...، اقلیم جغرافیایی مناسب و زمین های مستعد کشاورزی و مرز مشترک 430 کیلومتری با کشور عراق این استان را از پتانسیل بالقوه در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری برخوردار نموده است.
بطور خاص وجود منابع مشترک نفت و گاز با کشور عراق هرگونه تعلل در سرمایه گذاری در صنایع مادر و پائین دستی در این حوزه را غیرقابل توجیه نموده است.
همچنین با وجود نیروهای تحصیل کرده در استان ایجاد صنایع دانش بنیان و hi-tech ضرورت می یابد ضمن اینکه دسترسی به بازار بکر عراق نیز می تواند یک هدف مناسب برای ایجاد سایر صنایع باشد.
بانک صنعت و معدن در فعال ساختن پتانسیل ها و ایجاد واحدهای صنعتی در استان تاکنون چه نقشی داشته است؟
بانک صنعت و معدن در سال 1382 با ایجاد یک شعبه در استان فعالیت خود را آغاز کرده است و از معدود نهادهای توسعه ای محسوب می گردد که علیرغم اینکه از شروع فعالیت آن سالیان زیادی نمی گذرد ولیکن نقش مفید و موثری در ایجاد، پایداری و توسعه صنعت استان داشته است.
مشارکت در تأمین مالی طرح توسعه پتروشیمی ایلام، یکی از معدود طرح های بزرگ استان و 5 واحد بزرگ و متوسط دیگر به ارزش تقریبی 10.000 میلیارد ریال و همچنین تأمین مالی بسیاری از واحدهای کوچک نشان دهنده نقش بی بدیل بانک در استان می باشد.
چه راهکارهایی برای ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتریان دارید؟
شناسایی فعالین عرصه صنعت، معرفی خدمات و ظرفیت های بانک به همراه تسهیل و تسریع ارائه خدمات بانکی و تکریم مشتریان از راهکارهای شعبه جهت جذب مشتریان می باشد.
طی سال های اخیر چه واحدهای صنعتی در استان شما بهره برداری شده و چه میزان اشتغال ایجاد کرده است؟
درطی سالهای اخیر حدود 120 طرح و بنگاه صنعتی جهت ایجاد، توسعه، بازسازی و استمرار فعالیت در قالب تسهیلات سرمایه ثایت و سرمایه در گردش توسط بانک صنعت و معدن و شعبه استانی به مبلغ تقریبی 1000 میلیارد ریال تأمین مالی شده اند که باعث ایجاد اشتغال مستقیم برای 400 نفر شده است. البته این آمار بدون در نظر گرفتن تسهیلات اعطایی واحد مرکز می باشد.
تعداد واحدهای صنعتی در حال اجرا در استان ؟ درصد پیشرفت آنها؟
در حال حاضر 6 طرح بزرگ و متوسط در زمینه پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع فولاد، نیروگاه CHP و صنایع فلزی مرتبط با صنعت لاستیک با مشارکت بانک در حال اجرا می باشد که دارای پیشرفت بیش از 90% می باشد که با بهره برداری قریب الوقوع از این طرحها امکان اشتغال مستقیم برای 1000 نفر فراهم خواهد شد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است