Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@10:15:01 GMT

شناسایی ۹۰ درصد مبتلایان به ایدز در کشور تا سال ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۹۳۷۰

شناسایی ۹۰ درصد مبتلایان به ایدز در کشور تا سال ۲۰۲۰

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدمهدی گویا روز دوشنبه در نشست خبری به تشریح وضعیت بیماری های واگیر در کشور پرداخت و گفت: هدف گذاری وزارت بهداشت در پیشگیری و کنترل بیماری ایدز این است که ۹۰ درصد کسانی که مبتلا به این بیماری هستند را تا سال ۲۰۲۰ شناسایی کند. همچنین ۹۰ درصد این افراد تحت درمان قرار بگیرند و از درمان موثر ۹۰ درصد این افراد اطمینان حاصل پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا افزود: با این روش ظرف دو سال گذشته موارد تحت درمان حدود ۴۰ درصد بیشتر از قبل بوده است.

وی ادامه داد: سیاست ما این است که بتوانیم این افراد را بلافاصله بعد از شناسایی تحت درمان قرار دهیم به طوری که از ۱۳ هزار بیمار مبتلا به ایدز که تحت درمان هستند، ۴۰ درصد آنها با انجام آزمایشات لازم مشخص شده که درمان موثر برای آنها انجام شده است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت به مادرانی که دارای رفتار پرخطر هستند، اشاره کرد و اظهار داشت: شناسایی این دسته از مادران در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم در دوران بارداری روند درمان این افراد را در شرایط ویژه انجام دهیم به طوری که زایمان این مادران به صورت ویژه انجام شده و بعد از آن درمان آنها ادامه پیدا می کند.

گویا با اشاره به تولد کودکان از این دسته از مادران خاطرنشان کرد: برنامه های درمانی ما نشان داده است ۹۳.۵ درصد کودکانی که از مادران مبتلا به عفونت HIV به دنیا آمده اند، سالم بوده اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت دررابطه با داروهای بیماران مبتلا به ایدز گفت: هیچ کمبودی برای دارو نداریم زیرا بخش قابل توجهی در داخل تولید و بخش وارداتی آن در داخل موجود می باشد.

وی در ادامه به بیماری های واگیر در مناطق زلزله زده کرمانشاه اشاره کرد و افزود: یکی از موفق ترین کارهای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، برنامه پیشگیری از بیماری های واگیر در مناطق زلزله زده بوده است. به طوری که در فصل زمستان که نگران بیماری های تنفسی بودیم، ۲۵ هزار نفر تحت واکسیناسیون آنفلوانزا قرار گرفتند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تأکید کرد: در فصل سرما هیچ موردی از طغیان بیماری های واگیر در منطقه نداشتیم.

گویا با اشاره به شروع فصل گرما اظهار داشت: در فصل گرما با بیماری هایی همچون سالک، وبا، عقرب گزیدگی و غیره مواجه هستیم که خوشبختانه برنامه های ما برای کنترل این بیماری ها در مناطق زلزله زده به خوبی درحال انجام است.

وی در ادامه به مسمومیت های ناشی از قارچ های خوراکی در کشور  اشاره کرد و خاطرنشان کرد: آمارها نشان می دهد تاکنون ۱۱ نفر براثر مصرف این قارچ ها فوت شده اند و ۲۲۰ نفر بستری هستند.

کد خبر 4302202 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ایدز قارچ وزارت بهداشت وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو ژنتیک سازمان نظام پزشکی سرطان کمیسیون بهداشت و درمان دیابت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علی اصغر پیوندی افسردگی بیماری های قلبی و عروقی پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد

آفتاب‌‌نیوز :

محمد جعفرزاده در گفتگو با ایسنا، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟