Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@12:37:05 GMT

کودکان قربانی این آلاینده زیست محیطی هستند!

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۱۱۶۷

کودکان قربانی این آلاینده زیست محیطی هستند!

رکنا: کودکان با قرار گرفتن در معرض ازون به آسم مبتلا می شوند.

یک پژوهش طولانی‌مدت روی سلامت کودکان کانادایی نشان داده ‌است که قرار گرفتن کودکان در زمان تولد در معرض ازون(O3)، که یک آلاینده رایج هوا است، با افزایش 82 درصدی ریسک ابتلا به آسم در سه‌ سالگی ارتباط دارد. نتایج این پژوهش، که یک پیگیری 10 ساله در شهر تورنتو(T-CHEQ) بوده، اخیرا در یک کنفرانس ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  کنفرانس بین‌المللی انجمن قفسه سینه آمریکا 2018، ترسا تو، دانشمند ارشد خدمات ارزیابی سلامت کودک در بیمارستان کودکان تورنتو می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهند که نسبت‌های خطرناک ازون در زمان تولد، از نظر آماری ریسک بالاتر ابتلا به آسم، رینیت آلرژیک و اگزما را به دنبال دارند. نتایج پژوهش ما بسیار مهم است، چرا که این پژوهش، اثر آلودگی را روی پیامدهای سلامتی Health در اوایل کودکی بررسی می‌کند و طولانی‌ترین پیگیری طولی یک گروه از کودکان سن مدرسه در کانادا است».

برای این بخش از پژوهش T-CHEQ، 1.881 کودک، به‌طور متوسط، از تولد تا 17 سالگی پیگیری شدند. در میان این کودکان، 31 درصد به آسم مبتلا شدند، 42 درصد رینیت آلرژیک و 76 درصد نیز اگزما داشتند. بر این اساس، 82 درصد ریسک بالاتر ابتلا به آسم با قرار گرفتن در معرض هر 10 بخش در یک میلیارد، یاppb ازون در زمان تولد، مرتبط است.

تیم پژوهشی میانگین تراکم آلاینده‌ها را از ایستگاه‌های ثابت مانیتورینگ در سراسر اونتاریو به دست آورد. آنها این اندازه‌ها را بر اساس کد پستی شرکت‌کنندگان در زمان تولد، ثبت کردند. ابتلا به آسم، رینیت آلرژیک و اگزما بر اساس هرگونه سابقه‌ استفاده از خدمات بهداشتی برای این بیماری‌ها تعیین شد. پژوهشگران متغیرهایی همچون سابقه آسم والدینی و قرار گرفتن زودهنگام در معرض آلاینده‌های خانگی را نیز بررسی کردند.

برخی از پژوهش‌ها نشان داده‌اند که ازون فعالیت آنتی‌اکسیدانی را تخریب کرده و نشانه‌های التهاب را در پوشش مایع دستگاه تنفسی را افزایش داده و روی رشد ریه‌ها اثر می‌گذارد.

دکتر تو، که استاد دانشکده بهداشت عمومی در دانشگاه تورنتو نیز هست، می‌گوید: «ما علاوه بر O3 و NO2، ذرات جامدPM2.5 و ذرات بسیار ریز (UFP) را نیز آزمایش کردیم، چرا که این‌ها آلاینده‌های اصلی هستند که در مرور پژوهش‌های مختلف، به‌عنوان تشدیدکننده‌ی آسم، دیابت، فشارخون، و بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) پیشنهاد شده‌اند. بر اساس نتایج پژوهش‌ها از این‌که قرار گرفتن کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت در معرض NO2 و ذرات جامد می‌تواند باعث تشدید آسم، علائم تنفسی، بستری در بیمارستان و حتی مرگ‌ومیر شود، به‌خوبی حمایت شده است. به‌طور مشابه، قرار گرفتن کوتاه‌مدت در معرضO3 می‌تواند عملکرد ریوی را کاهش داده و خطر عفونت‌های تنفسی را در کودکان افزایش دهد.»

کودکان در این رابطه، در معرض خطر بیشتری هستند، چرا که ریه‌های آن‌ها و دیگر ارگان‌های تنفسی­‌شان کوچک‌تر بوده و آن‌ها زمان بیشتری را صرف فعالیت‌های فیزیکی خارج از منزل می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود که آن‌ها سریع‌تر و عمیق‌تر تنفس کنند. لذا کیفیت پایین هوا می‌تواند تأثیر بیشتری روی آن‌ها داشته باشد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت سلامت سلامتی Health منزل زیست محیطی کودکان قربانی خطر کانادایی آسم کودکان ازون عکس حوادث قتل وحید مرادی شرور تهران ولنجک حوادث تهران زندان تجاوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مجید رستگاری در این خصوص گفت: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی گردید.

وی افزود در این فاز ۱۲ متر مکعب بر ثانیه آب رها سازی می‌گردد و در فاز دوم و در ادامه تکمیل رها سازی میزان ۵ متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه گردید. 

رستگاری اظهار داشت در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال بین حوضه‌ای از حوضه زاب به سمت حوضه دریاچه ارومیه در حال رها سازی می‌باشد. 

وی خاطر نشان کرد: در مرحله اول رها سازی در سال آبی جاری میزان ۱۲ میلیون متر مکعب آب از محل حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از محل سد سیلوه رها سازی شده بود.

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟