Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مزروعی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران به بیان بخشی از دست آوردهای کشاورزی استان  در دولت فعلی پرداخت و اظهار کرد: از سال ۹۲ تا ۹۶ حدود ۵۲ هزار و ۶۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی با اعتباری بالغ بر ۳۴۴۰ میلیارد ریال به سیستمهای نوین آبیاری مجهز شده است .

وی افزود: همچنین در همین مدت حدود ۲هزار و ۳۶۲ کیلومتر عملیات انتقال آب کشاورزی با لوله در استان با اعتبار تخصیصی ۱۸۲۸ میلیارد ریال اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: با توجه به کاهش شدید بارندگی تلاش ما بر این بوده است که با اجرای روشهای نوین آبیاری این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و اجازه ندهیم کمبود آب باعث صدمه به بخش کشاورزی و کاهش درامدهای کشاورزان شود.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم با شرایط موجود خود را تطبیق دهیم چون معلم طبیعت است و ما باید از طبیعت پیروی کنیم و با شرایط آن کنار بیاییم و روشهای مان را عوض کنیم  . 

مزروعی تصریح کرد: در یک بازه زمانی کمتر به بخش کشاورزی توجه شد و نگاه حاکم یک نگاه عمرانی بود ، اگر واقعا پولی را که تحت عنوان نهضت آسفالت هزینه شد به نهضت آب تخصیص می دادیم مشکلات ما در بخش آب کمتر بود ، مشکل آب مربوط به دیروز و امروز نیست مربوط به تاریخ است حتی مربوط به کشور ایران هم نیست ، بنا بر این باید برای استفاده حد اکثری و در جهت کاهش مصرف آب  سرمایه گذاری کنیم. 

وی خاطر نشان کرد: باید با یک دیدگاه عالمانه  مسیر بخش کشاورزی را با سرمایه گذاری و استفاده از تکنولوژِی و ابزارو روشهای نوین تغییر دهیم. 

کد خبر 4302161

منبع: مهر

کلیدواژه: آبیاری نوین جهاد کشاورزی خراسان رضوی ماه مبارك رمضان بوشهر کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه برجام بارش باران مشهد اشتغال بیرجند خرم آباد تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۳۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

 سید محمد رضا سیدحسینی در بازدید از مزارع آسیب دیده سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان گفت:عمده خسارات وارده به بخش کشاورزی در شهرستان‌های زرآباد، کنارک، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، راسک است.

وی ادامه داد: بیشترین خسارت بارندگی سیل آسای اخیر به بیش از ۱۷ هزار هکتار از اراضی زراعی، هشت هزار و ۵۷۰ هکتار باغ، ۱۹ واحد گلخانه، ۸۴۴ واحد دامداری، سه هزار و ۵۱۶ راس دام سبک و سنگین، ۳۴۲ کلنی زنبور عسل، ۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی،۸۸۸ حلقه چاه کشاورزی و ۸۱ دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصربح کرد: همچنین در این سیلاب ۲۰۰ رشته قنات، ۷۷ هکتار اراضی تحت پوشش آبیاری تحت فشار، ۲۹۹ کیلومتر جاده بین مزارع، ۵۰۷ کیلومتر انتقال آب با لوله و کانال، هزار و ۱۱۵ بندسار و سازه آبخیزداری و ۹۸ باب استخر ذخیره آب استان نیز خسارت وارد شد.

وی تصریح کرد: سازمان جهادکشاورزی با تمامی امکانات با تأمین نهاده‌های دام و طیور ماشین آلات سنگین برای بازسازی بندسار‌ها و قنوات و بازگشایی جاده‌های دسترسی به مزارع و باغات آماده خدمت رسانی است.

حسینی بیان کرد: کار مرمت وبازسازی جاده‌های دسترسی قنوات و احیای بندسار‌ها پس از فروکش کردن سیلاب در جنوب سیستان وبلوچستان آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • افت سطح زیر کشت مزارع گل محمدی در خراسان رضوی/ ۳۸ کارگاه گلاب‌گیری در فرخد فعال هستند
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم