Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پی مراجعه یکی از شهروندان مبنی بر اینکه در شبکه‌ اجتماعی تلگرام، فردی ناشناس ضمن ایجاد مزاحمت وی را تهدید به انتشار تصاویر و فیلم‌های شخصی می‌کند، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، بلافاصله دستورات قضایی لازم در این زمینه اخذ و با انجام اقدامات فنی و تخصصی متهم شناسایی و دستگیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد انتظامی گفت: متهم پس از رویارویی با مستندات ضمن اعتراف به بزه ارتکابی، انگیزه خود را انتقام‌جویی از شاکی به دلیل جواب رد ازدواج عنوان داشت و از طریق تهدید به انتشار تصاویر و فیلم‌های خصوصی سعی در جلب نظر شاکی را داشته است.

وی ادامه داد: پس از انجام بازجویی و جمع‌آوری مستندات، متهم به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی گردید.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به قانون جرایم رایانه‌ای بیان کرد: برابر ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای هرکس به وسیله سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سرهنگ جمالی با بیان اینکه متاسفانه برخی افراد با انتقام جویی در فضای سایبر به دنبال جبران شکست‌ها و ناکامی‌ها خود هستند، گفت: قطعا این‌گونه رفتار نه تنها مشکلات آن‌ها را مرتفع نمی‌کند بلکه وضعیت آن‌ها را بغرنج‌تر و سخت‌تر مینماید.

وی با بیان اینکه رفتار ما در فضای مجاز گویای اخلاق و رفتار ما در فضای حقیقی است، افزود: لذا رعایت اخلاق مداری در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی یک اصل است که کاربران باید آن را رعایت نمایند.

رئیس پلیس فتا استان ایلام در توصیه به خانواده‌ها گفت: علیرغم هشدار‌های پلیس فتا، متاسفانه برخی از کاربران به دلیل عدم آگاهی و بدون توجه به عواقب سوء اطلاعات خود را در فضای سایبری پخش و در اختیار افراد مختلف می‌گذارند که این امر زمینه را برای سوء استفاده‌های بعدی توسط افراد فرصت طلب ایجاد می‌نماید لذا توصیه می‌شود حتی المقدور از انتشار و ارسال تصاویر خصوصی در فضای مجازی خودداری شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا شبکه های اجتماعی کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۳۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود

امتداد - با عملیاتی شدن مدل جدید اعتبارسنجی عواملی مثل محکومیت مالی، جرایم رانندگی و صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: ایلنا

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات