Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

مهدی صفی‌خانی با بیان اینکه دهکده طبیعت علیصدر توسط یکی از اهالی این منطقه احداث شده است، افزود: در نزدیکی روستای علیصدر محلی توسط یکی از اهالی تملک شده و با پیگیری‌های انجام شده مجوزهای لازم را برای احداث این دهکده از محیط زیست دریافت کرده است.

وی با بیان اینکه وسعت این باغ وحش 4 هکتار بوده و دارای 42 گونه پستاندار، 3 گونه دوزیست، 59 گونه پرنده‌های وحشی و سایر پرندگان اهلی است، تصریح کرد: مراحل احداث این باغ وحش توسط کارشناسان محیط زیست پایش شده و تمامی مجوزها نیز از دستگاه‌های مختلف اخذ شده به طوریکه موافقت اصولی آن در سال 94 صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صفی‌خانی درباره انتقال گونه‌های مختلف حیات وحش به این دهکده، ادامه داد: گونه‌های آسیب دیده محیط زیست همدان از جمله گرگ به این باغ وحش منتقل شده و از تهران و سایر باغ وحش‌های کشور تعدادی از گونه‌ها تأمین شده است.

وی با اشاره به اینکه این باغ وحش هنوز به بهره‌برداری کامل نرسیده است، ادامه داد: برای احداث باغ وحش ضوابطی وجود دارد به‌طوریکه باید از لحاظ فنی و ساختاری اصول مورد نظر رعایت شود.

معاون فنی ومحیط طبیعی اداره‌کل محیط زیست استان همدان یادآور شد: یک باغ وحش حداقل باید یک دکتر دامپزشک و یک مسئول فنی داشته باشد و مسائل ایمنی و حفاظتی و استاندارد مورد نیاز برای نگهداری هر گونه رعایت شود.

وی اظهار کرد: خوشبختانه باغ وحش حکمت این موارد را رعایت کرده و یکی از به‌روزترین باغ وحش‌های ایران است اما شاید به علت نوپا بودن درختکاری‌ها توقعی که بیننده از یک باغ وحش دارد، عملی نشده باشد.

صفی‌خانی با تأکید براینکه احداث باغ وحش در استان همدان کار جدیدی است، بیان کرد: این باغ وحش به طور ماهیانه مورد پایش قرار می‌گیرد و وضعیت سلامت و محیط نگهداری تمامی گونه‌ها توسط کارشناسان محیط زیست بررسی می‌شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: باغ وحش محیط زیست پارس همدان پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور