Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورمند گفت : امکان واردات سنگ‌آهن به‌صورت کلوخه وجود ندارد، واردات سنگ‌آهن از هر کشوری باید به‌صورت دانه‌بندی، کنسانتره یا گندله صورت گیرد، برخی از واحدهای فولادسازی تصور می‌کردند که از راه واردات می‌توانند نسبت به تامین سنگ‌آهن مورد نیاز خود اقدام کنند، اما این امر محقق نشد زیرا دنیا با کمبود مواد اولیه مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر پورمند مدیرعامل شرکت هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) در گفتگو با راه آرمان گفت: هدف اصلی میدکو تمرکز بر زنجیره‌ کامل تولید فولاد و مس بوده و تقریبا یک دهه از آغاز تاسیس آن و فعالیت گسترده شرکت در 8 سال گذشته که  با شدت و فعالیت بیشتری کار خود را انجام داده است، می گذرد .

علی‌اصغر پورمند  افزود : میدکو به‌عنوان هلدینگ، در حال حاضر ۱۶ شرکت تابعه مجموعا ۳۵ کارخانه و طرح را در دست دارد ، بخشی از این طرح‌ها، طرح‌های معدنی و اکتشافی هستند ،ا هداف ما بعد از تکمیل زنجیره‌ کامل این مجموعه صنعتی ، تولید ۲/ ۴ میلیون تن شمش فولادی «بیلت» و «بلوم» است که کل آن به بازار عرضه می‌شود. هم اکنون ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در این شرکت تولید می‌شود و تمامی آهن اسفنجی‌های تولیدی به بازار عرضه می‌شود.

وی ادامه داد : ۵/ ۷ میلیون تن گندله‌ سنگ‌آهن، ۸ میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن، ۱/ ۱ میلیون تن زغال فرآوری‌شده و ۲/ ۱ میلیون تن کک متالورژیکی، ۴۰۰ هزار تن آهک ‌و ‌دولومیت و ۲۴ هزار تن فروسیلیسیوم، ۵۰ هزار تن کاتد مسی، ۱۲ هزار تن لوله‌ مسی و ۶۳۰ مگاوات الکتریسیته در پرتفو در  سبد پروژه‌های گروه صنعتی میدکو قرار دارد.

مدیرعامل میدکو  اذعان کرد : مدل کسب‌ و‌کار میدکو به این صورت است که کل زنجیره‌ ارزش فولاد و مس را از معدن تا محصول نهایی که به تعریف ما اینجا شمش فولادی یا کاتد مسی یا لوله‌ مسی اعم از اکتشاف، بهره‌برداری از معادن، تولید کنسانتره، گندله، احیای مستقیم و آهن اسفنجی و در نهایت فولادسازی است پوشش می‌دهد. در مورد مس هم همین طور است،  همچنین تمامی مواد جانبی عمده‌ لازم برای تولید فولاد را هم میدکو پوشش می‌دهد که شامل آهک‌ و‌ دولومیت، سیلیس و ذغال‌سنگ است.

وی افزود : کسب عنوان شرکت برتر معدنی در منطقه غرب آسیا و همچنین به ظرفیت رسیدن تولیدات و تحقق بازپرداخت‌ها از اهداف میدکو تا سال ۱۴۰۴ است که در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم هم شده است.

پور مند تاکید کرد : عمده‌ پروژه‌های میدکو از جمله فرآوری‌سازی‌ها، در سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسند. کنسانتره و گندله سنگ‌آهن، فرآوری زغال‌سنگ و کک‌سازی به بهره‌برداری رسیده‌اند و پیش بینی می‌شود که واحد فولادسازی شرکت در سال جاری به بهره‌برداری برسد گرچه تمامی محصولات میدکو نظیر گندله و کنسانتره قابلیت صادرات دارند، اما سیاست شرکت براساس چارچوب سیاست‌های وزارتخانه است لذا اگر اولویت با تامین نیاز داخل باشد ما نیز نیاز صنایع داخلی را تامین می‌کنیم.

مدیرعامل میدکو  در پاسخ به این سئوال که ایا درآینده امکان واردات سنگ اهن وجود دارد گفت: امکان واردات سنگ‌آهن به‌صورت کلوخه وجود ندارد، واردات سنگ‌آهن از هر کشوری باید به‌صورت دانه‌بندی، کنسانتره یا گندله صورت گیرد، برخی از واحدهای فولادسازی تصور می‌کردند که از راه واردات می‌توانند نسبت به تامین سنگ‌آهن مورد نیاز خود اقدام کنند، اما این امر محقق نشد زیرا دنیا با کمبود مواد اولیه مواجه است ، به اعتقاد من جنگ اقتصادی آینده در دنیا جنگ مواد اولیه است.

پورمند ادامه داد: هم اکنون در کشور به‌صورت بالقوه مواد اولیه وجود دارد که باید به بالفعل تبدیل شود،  به همین علت طی چند سال اخیر ایمیدرو و شرکت مس در حوزه‌ اکتشاف به‌ویژه حفاری اقدامات خوبی انجام داده اند؛ اما باید فعالیت‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد، زیرا در طول تاریخ اقدامات زیادی در ایران  انجام شده اما شاید حداکثر میزان حفاری طولی که در طول تاریخ استخراج معادن در ایران صورت گرفته معادل ۳ میلیون متر باشد، و این در حالی است ‌که کشورهای معدنی نظیر کانادا، برزیل و استرالیا سالانه ۶ میلیون متر حفاری می‌کنند.

مدیر عامل میدکو تاکید کرد: باید یک نهضت اکتشافی در کشور انجام شود که حداقل بتوان سالی یک میلیون متر کار حفاری کرد تا نسبت به ذخایر زیرزمینی خود شناخت پیدا کنیم و  باید ذخایر کشور را به صنایع وصل کنیم، به این معنی که زنجیره تولید فولاد از معدن تا فولاد را یکپارچه کنیم که خوشبختانه هم اکنون این روش سیاست وزارتخانه و ایمیدرو است زیرا با قرار گرفتن در این زنجیره و توسعه اکتشاف، نگرانی‌‌های موجود برای مواد اولیه برطرف خواهد شد.

وی تصریح کرد :آماده‌سازی معادن مهم است و در این میان، تامین مالی برای آماده‌سازی معادن امری ضروری است، زیرا تامین مالی آماده‌سازی معادن الزاما از محل تولید انجام نخواهد شد و مستلزم هزینه برای سرمایه‌گذاری جدید است که شرکت‌ها باید برای آن حتما منابع مالی ارزان‌قیمت در اختیار داشته باشند.

پور مند در خصوص خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم ها گفت : خوشبختانه در دوران تحریم، میدکو به افزایش ظرفیت خوبی در بخش فولاد و سنگ‌آهن دست یافت از این رو شرکت با بازگشت تحریم‌های ثانویه با مشکلی مواجه نخواهد شد و در این مورد نگرانی نداریم ، به اعتقاد من دنیای کسب‌ و‌کار با دنیای سیاست متفاوت است و در برخی از مواقع با وجود موضوعات مطروحه در دنیای سیاست شاهد اتفاقات متفاوتی در دنیای کسب‌و‌کار بودیم، از سوی دیگر ما در زمان تحریم‌ها به  کشور ماشین‌آلات را وارد و نصب کرده ایم و در همین شرابط نیز  و تولید را شروع کردیم لذ ا از این اتفاقات تاثیری نمی گیریم.

مدیرعامل شرکت میدکو در پایان خاطر نشان کرد :در چشم انداز 1404 برنامه‌ ما این است که طرح‌ها و پروژه‌های در حال اجرا  وارد مدار تولید شود و به ظرفیت برسند تا زنجیره تولید کامل شود، اما در زمینه سایر مواد معدنی و خصوصا فلزات با توجه به اکتشافات در دست اجرا، چنانچه مواد اولیه و ذخایرش در کشور موجود باشد، احتمال ورود به چرخه تولید در عرصه  دیگر فلزات نیز وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند

به گزارش همشهری آنلاین، شبکه۵G در سال۲۰۱۹ با هدف دستیابی به سرعت و پوشش‌دهی بالاتر، در حال جایگزینی شبکه۴G است. بسیاری از کشورها از جمله چین، کره‌جنوبی، ایالات متحده و کشورهای اروپایی به‌سرعت نسل جدید اینترنت ۵G را در اپراتورهای خود راه‌اندازی کرده‌اند.

در کشور ما نیز تاکنون چند دکل مخصوص این اینترنت پرسرعت تدارک دیده شده است و گوشی‌های اندروید و iOS مدل جدید آن را پشتیبانی می‌کنند. البته در نسخه نوین‌تر یعنی ۵.۵G از آنجایی که فعلا چین موفق به توسعه این شبکه شده است، گوشی‌های هوشمند چینی مبتنی بر سیستم ‌عامل اندروید برندهایی از جمله هواوی و شیائومی برای آن طراحی شده است.

فناوری ۵G چیست؟

نسل پنجم اینترنت موبایل یا ۵G، بر ۳ویژگی اصلی تمرکز دارد.

- ارتباطات با تأخیر بسیار کم که مناسب برای اپلیکیشن‌های حساس به تأخیر مانند بازی‌های آنلاین و خودروهای خودران است.

- پهنای باند بالا که باعث افزایش سرعت در انتقال داده‌ها در شکل دانلود و آپلود می‌شود.

- اتصال دستگاه‌های زیاد که توانایی پشتیبانی از تعداد زیادی دستگاه به‌طور همزمان، مفید برای اینترنت اشیا (IoT) را شامل می‌شود. البته با گذشت ۵سال از راه‌اندازی این نسل نوین، همچنان نرخ نفوذ این شبکه در بین مصرف‌کنندگان بسیار پایین است و فقط ۱.۶میلیارد مشترک به شبکه‌۵G دسترسی دارند. البته پیش‌بینی می‌شود که تعداد اتصالات به اینترنت۵G تا سال۲۰۳۰ به ۵.۵میلیارد برسد.

برتری ۵.۵G

شبکه ۵.۵G که با عنوان ۵G پیشرفته هم شناخته می‌شود، برای رفع نیازهای فزاینده به شبکه‌های بسیار سریع‌تر و قابل اعتمادتر از سوی چینی‌ها طراحی شده است. این تکنولوژی شامل چند بهبود کلیدی است.

سرعت‌های بالاتر: اینترنت۵.۵G قصد دارد سرعت‌های انتقال داده‌ها را به سطحی فراتر از توانایی‌های ۵G برساند که به‌گفته کارشناسان تا ۱۰برابر اینترنت نسل قبل‌تر از خود خواهد بود. این یعنی سرعتی برابر با ۱۰گیگابایت در ثانیه.

پایداری بهتر: این نسل جدید شبکه اتصال، به‌دنبال بهبود پایداری شبکه در مناطق شلوغ و دورافتاده است که باعث بهبود تجربه کاربری در همه مدیوم‌های قابل استفاده برای کاربر می‌شود.

کاهش تأخیر: با کاهش تأخیر در ارتباطات، ۵.۵G اجازه می‌دهد که اپلیکیشن‌های حساس‌تر به زمان مانند روبات های جراحی از راه دور و خودروهای هوشمند به شکل مؤثرتری عمل کنند.

امنیت بهبود یافته: امنیت ارتقایافته در ۵.۵G به‌ویژه برای داده‌های حساس و ماموریت‌های بحرانی که نیاز به حفاظت از اطلاعات در برابر تهدیدات امنیتی دارند، طراحی شده است.

مقایسه فنی

در حالی ۵G که قادر است پاسخگویی به نیازهای کنونی را برآورده سازد، ۵.۵G می‌تواند این توانایی‌ها را به سطوحی بسیار بالاتر ببرد. برای مثال، اگر شبکه اتصال۵G می‌تواند تا ۵گیگابایت بر ثانیه سرعت ارائه دهد، ۵.۵G امیدوار است این رقم را دوبرابر کرده و به ۱۰گیگابایت بر ثانیه برساند، همچنین تأخیر در ۵G که حدود یک میلی‌ثانیه است در ۵.۵G به‌شدت کاهش یافته و به کمتر از نصف خواهد رسید.

بیشتر بخوانید:

راه‌اندازی اپراتور هوش‌مصنوعی در ایران | مزرعه پردازشی حجم عظیمی از داده‌ها را پردازش می‌کند نتیجه‌گیری

۵.۵G نه‌تنها قرار است ارتباطات موبایل را به سطح بعدی ببرد، بلکه باعث تسهیل بکارگیری فناوری‌های آینده مانند واقعیت ترکیبی، خودروهای خودران و شهرهای هوشمند می‌شود. با این حال، باید منتظر ماند و دید که چگونه این فناوری در سال‌های آینده عملی و پیاده‌سازی خواهد شد.

کد خبر 848149 برچسب‌ها شرکت شیائومی شرکت هواوی اینترنت - بیطرفی شبکه‌ای مدیریت داده‌ها اینترنت

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • کلوپ: در رختکن با صلاح حرف زدیم، مشکل حل شد!