Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@14:07:48 GMT

شهرری، مقصد گردشگری سال ۲۰۱۹

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۴۹۹۰

شهرری، مقصد گردشگری سال ۲۰۱۹

عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری گفت: مطالعه اختصاصی بر شهر ری جهت شناسایی و دسته‌بندی گردشگران از اجرای برنامه خواهرخواندگی ری و شهر کربلای عراق به عنوان نخستین برنامه‌های اجرای طرح «ری مقصد گردشگری ۲۰۱۹» وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از رسانه خبری سلامت سپید پوش؛ بهار بیشمی، مشاور عالی طرح ری ۲۰۱۹ و عضو هیأت علمی پژوهشکده گردشگری، در جلسه شورای اداری شهرستان ری که دقایقی پیش در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد به بیان خبر «ری مقصد گردشگری ۲۰۱۹» به تشریح اجمالی این طرح پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشمی با بیان این‌که هر منطقه گردشگری ۳۳ نیاز و سوال را باید پاسخ دهد گفت:  در دنیا شهرهای مختلفی وجود دارند که با داشتن ویژگی‌های خاص، به‌عنوان مقصد گردشگری به دنیا معرفی می‌شوند.

مشاور عالی این طرح، همکاری تمامی نهادهای ذی‌نفع را لازمه اجرایی شدن این طرح دانست و اظهار کرد: برای اجرای این طرح به برنامه‌ریزی، تخصیص بودجه و همکاری و مشارکت تمام نهادهای خصوصی و دولتی نیازمند هستیم.

به گفته بیشمی، اجرای این طرح علاوه بر اشتغال‌زایی مستمر و ارز آوری برای کشور و شهرستان، دستاوردهای طولانی‌مدت بسیاری را برای شهر ری به ارمغان خواهد داشت.

عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری با اشاره به جاذبه‌های مختلف گردشگری در شهرستان ری، پتانسیل‌های این شهر را برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری، خوب توصیف کرد و افزود: برای اجرای این طرح، باید برنامه‌های فرهنگی، گردشگری و مذهبی در رویدادهای مختلف و برای تمام سال اجرا شود تا هم شهرستان ری در مجامع مختلف ملی و بین‌المللی دیده شود و هم افزایش درآمد اقتصادی را برای شهر داشته باشیم.

بیشمی توجه به برندسازی در حوزه سوغات شهرستان، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و اقامتی را به عنوان دستاوردهای اجرای این طرح معرفی کرد تصریح کرد:  تشکیل صندوق مشترک از کلیه سازمان‌های دولتی حمایت‌کننده این طرح و تخصیص بودجه بر اساس شرح وظایف آن‌ها و هم‌چنین مشارکت اصناف بخش خصوص نیاز است.

وی در پایان، با اشاره بر لزوم انجام بررسی و مطالعه اختصاصی بر شهرری برای شناسایی و دسته‌بندی گردشگران از اجرای برنامه خواهرخواندگی ری و شهر کربلای عراق به‌عنوان نخستین برنامه‌های اجرای طرح «ری مقصد گردشگری ۲۰۱۹» خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی

مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری گفت: سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی به منظور اجرا در چارچوب ضوابط مربوطه، به ادارات کل میراث‌فرهنگی ابلاغ شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ابوطالب قاسمی؛ مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری اظهار کرد: تعیین و ابلاغ سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف افزایش توانمندی بهره‌برداران شاغل در واحدهای اقامتگاه‌های بوم‌گردی انجام شد.

وی افزود: عدم برخورداری برخی شاغلان در اقامتگاه‌های بوم‌گردی از سطوح عالی تحصیلاتی و نوع خدمت میزبانی در این واحدها که در مواردی به صورت خانوادگی، بومی و محلی انجام می‌شود، ضرورت داشت دوره‌های آموزشی موجود به عنوان یک مطالبه جدی مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با این قشر، دوره‌ای جدید با همکاری و نظارت جامعه تخصصی بوم‌گردی و برخی از اساتید و متخصصین این حوزه بر اساس نظرات مدیران حوزه‌های تخصصی معاونت گردشگری طراحی و ابلاغ شود.

قاسمی با بیان اینکه این موضوع با استقبال گسترده علاقمندان به این حوزه مواجه شده است، افزود: بر اساس ضوابط اجرایی، مؤسسات آموزشی موظف هستند از تاریخ ابلاغ بخشنامه، دوره‌های توانمندسازی متقاضیان اقامتگاه‌های بوم‌گردی را بر اساس دروس و سرفصل‌های تعیین شده اجرا کنند.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری خاطرنشان کرد: دوره‌های الزامی صرفاً از طریق مؤسسات آموزشی دارای مجوز از این معاونت برگزار و مدرسین هر دوره با معرفی مؤسسات مربوطه در چارچوب دستورالعمل و بخشنامه‌های ابلاغی صورت می‌گیرد.

به گفته وی، صدور گواهینامه دوره‌های تشویقی توسط استان انجام می‌شود و امکان برگزاری دوره‌های تشویقی در رویداد آموزشی جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز وجود دارد.

قاسمی گفت: سرفصل‌های اختصاصی اقامتگاه‌های بوم‌گردی به مدت 95 ساعت در دو بخش 55 ساعت اصلی و 40 ساعت تشویقی تعریف شده است. بخش اصلی شامل آشنایی با اصول و مفاهیم مهمان‌نوازی، قوانین و مقررات، خدمات ایمنی و پایداری حفظ محیط‌زیست و بخش تشویقی در برگیرنده اطلاعات حرفه‌ای پیشرفته ویژه افرادی با سطح تحصیلات بالاتر که تمایل به افزایش مهارت و آگاهی دارند، است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • برتری 4-0 لیورپول مقابل بارسلونا و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا (2019/5/7) / فیلم
  • پیروزی منچسترسیتی مقابل لسترسیتی با گل دیدنی وینسنت کمپانی (لیگ برتر انگلیس - 6 می، 2019) / فیلم
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی