Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دومین نشست کنسرسیوم همکاری پنج دانشگاه تهرانی، برگزاری همایش‌های میان‌رشته‌ای، ارائه دوره‌های مشترک میان دانشگاه‌ها، ارائه دروس مشترک توسط گروه‌های مرتبط مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین نشست مشترک هیات رئیسه پنج دانشگاه تهران تحت عنوان کنسرسیوم همکاری‌های ملی و بین‌المللی، با حضور رئیس و اعضای هیات‌رئیسه دانشگاه‌ها و باهدف گسترش ارتباطات بین دانشگاهی در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری و پیگیری اقدامات صورت گرفته در دانشگاه تهـران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کنسرسیوم همکاری‌های پنج دانشگاه تهران به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۹۵ تشکیل‌شده است و در آن دانشگاه‌های تهران، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی ایران، امیرکبیر و صنعتی شریف عضویت دارند.

در نخستین نشست مشترک این کنسرسیوم که فروردین ۹۵ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری درزمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری بین روسای دانشگاه‌ها منعقد شد.

در دومین نشست این کنسرسیوم در اردیبهشت ماه ۹۷ نیز بر ضرورت همکاری‌های مشترک بین دانشگاهی که نقش جدی در هم‌افزایی فعالیت‌های علمی دانشگاه‌ها دارد تأکید شد و مسئولان دانشگاه‌ها بر لزوم در نظر گرفتن تسهیلات لازم به‌منظور تقویت این همکاری‌ها تأکید و اعلام آمادگی کردند.

محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران گفت: ما در یک رقابت بزرگ بین‌المللی وارد شدیم، چه سیستم‌های رده‌بندی را بپذیریم و چه نپذیریم این موضوع به‌عنوان یک واقعیت پذیرفته‌شده مطرح است. هر دانشجویی که می‌خواهد دانشگاهی را برای محل تحصیل انتخاب کند یکی از منابعی که رجوع می‌کند همین رده‌بندی‌های بین‌المللی است.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به کمیته‌های کنسرسیوم گفت: هرچه ما امروز دقیق‌تر، بهتر و روشن‌تر به آینده بنگریم آینده بهتری در اختیار نسل‌های بعدی خواهیم گذاشت. تصمیمات امروز ما آینده دانشگاه و آینده کشور را رقم می‌زند در همین راستا کمیته‌هایی بین معاونت‌های مختلف این کنسرسیوم شکل گرفته است.

در ادامه نشست عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به پیشینه تاریخی دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت: ما ۵ دانشگاه که عضو کنسرسیوم هستیم همکاری‌های بسیار خوبی می‌توانیم با هم داشته باشیم و فکر می‌کنم معاونین ۵ دانشگاه در همه زمینه‌های مورد اشاره می‌توانند مشارکت کنند. از نظر ما هیچ مانعی برای هر نوع همکاری نیست.

وی افزود: اگر دانشگاه‌ها خودشان را مغز متفکر کشور می‌دانند لازم است صرف‌نظر از اختلاف‌نظر‌های موجود کنار یکدیگر و صدایی واحد داشته باشند و هیچ موضوعی نباید باعث فاصله بین همکاری‌های مشترک باشد.

در این نشست مسعود ناصری پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت: بحث‌های جدیدی در دنیا مطرح است و دانشگاه‌های هزاره سوم به سمت تشکیل کنسرسیوم‌ها می‌روند و فکر می‌کنم در کمتر از یکی دو دهه آینده چیزی به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و... نخواهد بود، بلکه کنسرسیوم‌هایی از این‌ها شکل خواهد گرفت.

محمود فتوحی فیروزآبادی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تأکید بر مؤثر بودن جلسات ۱۳ دانشگاه برتر گفت: امروز کمتر دانشگاهی را می‌بینیم که دانشکده جدید یا رشته‌ای جدید را طرح کند، عمده دانشگاه‌ها زمینه‌هایی که ایجاد می‌کنند بحث میان‌رشته‌ای است.

فتوحی افزود: اخیراً تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه صنعتی شریف به‌منظور راه‌اندازی بین‌رشته‌ای جدید منعقد شد که درواقع بستری فراهم می‌شود تا رشته‌ای که به‌طور جامع نه در یک دانشگاه صنعتی و نه در دانشگاه علوم پزشکی قابل تدریس است بتوانیم ایجاد کنیم و سال آینده بتوانیم دانشجو بگیریم.

وی ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های کنسرسیوم بتواند در جهت رشد و ارتقا دانشگاه‌ها گام‌های مثبتی بردارد.

سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نیز گفت: سعی کرده‌ایم در چند سال گذشته طبق یک برنامه راهبردی حرکت کنیم تا بتوانیم به اهداف والایی برسیم در همین خصوص پنج محور در دانشگاه امیرکبیر به‌عنوان محور‌های اصلی حرکتمان قرار دادیم که یکی از آن‌ها بحث سلامت است و جز اولویت‌های کشور است.

در ادامه این نشست معاونان بین‌الملل، پژوهشی و آموزشی ۵ دانشگاه گزارشی از جلسات کارشناسی برگزار شده درزمینهٔ همکاری‌های مشترک و اقدامات صورت گرفته ارائه کردند.

در این نشست در زمینه برگزاری همایش‌های میان‌رشته‌ای با حمایت دانشگاه‌ها، ارائه دوره‌های مشترک میان دانشگاه‌ها، ارائه دروس مشترک توسط گروه‌های مرتبط در دانشگاه‌ها، حمایت از رویداد‌های مشترک دانشجویی منجر به گواهی برای دانشجویان علاقه‌مند، حمایت از پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های میان‌رشته‌ای و مشترک بین دانشگاه‌ها بحث و تبادل‌نظر شد.

در ادامه مقرر شد دبیرخانه فعال کنسرسیوم با مشارکت دانشگاه‌های عضو تشکیل شود.

در پایان تفاهم‌نامه مشترک، میان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بین‌الملل به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

براساس این تفاهم‌نامه رئیس یا معاونان بین‌الملل دو دانشگاه در بازدید‌های بین‌المللی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی خارجی در زمینه‌های علمی، پژوهشی، فناوری از طرف دانشگاه دیگـر نمایندگی داشته و امضای رئیس یا معاونان بین‌الملل هر دانشگاه به نیابت مسئول متناظر دانشگاه معتبر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه های تهران دانشگاه علوم پزشکی کنسرسیوم همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهلت ثبت نام در هفدهمین دوره پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی تمدید شد. پیش از این متقاضیان از ۲ دی تا ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲ در این آزمون ثبت نام کرده بودند.

داوطلبان واجد شرایط تا چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ می توانند با مراجعه به سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و اسکن مدارک اعلام شده، نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. هرگونه مغایرت مدارک ارائه شده با دستورالعمل موجب کان لم یکن تلقی شدن ثبت نام از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد شد.

سایت ثبت نام به نشانی https://sipad.tums.ac.ir/Dashboard است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

۱- پرداخت الکترونیکی مبلغ سه میلیون ریال (۳۰۰ هزار تومان) از طریق سامانه ثبت نام

۲ - کارت ملی (پشت و رو) + شناسنامه

۳- برگ ثبت نام تکمیل شده (داوطلبان باید برگ ثبت نام را از سامانه پرینت گرفته و پس از تکمیل و الصاق یک قطعه عکس ۴*۳ روی فرم، امضای کرده و پس از ثبت اثر انگشت در سامانه اسکن کنند).

۴- گواهی پایان تحصیلات مخصوص دانش آموختگان مقطع کارشناسی (در صورت عدم دریافت گواهی فارغ التحصیلی، متقاضی باید از دانشگاه محل تحصیل کارشناسی خود درخواست کند تا به صورت محرمانه آن را به دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال کند. در اینصورت شماره نامه ارسال گواهی توسط دانشگاه مبدا در برگه درج و بجای مدرک فارغ التحصیلی اسکن شود).

ضمنا دانشگاه علوم پزشکی تهران طی نامه شماره ۱۱۹۲۴/۵۲/۱۱/۱۴۰۲ در تاریخ ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور جهت ارسال گواهی کارشناسی داوطلبان در صورت درخواست به این دانشگاه مکاتبه کرده است.

۵- گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر تعداد واحد کل مخصوص دانشجویان سال آخر کارشناسی.

۶- کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا کارت معافیت دائم یا برگه اعزام به خدمت بدون غیبت برای داوطلبان مرد.

تبصره: براساس بخشنامه جدید سازمان وظیفه عمومی ناجا، ادامه تحصیل مشمول دارای مدرک تحصیلی کارشناسی در مقطع دکتری پیوسته پزشکی بلامانع بوده و می تواند از معافیت تحصیلی استفاده کند. (مشمول در زمان ثبت نام در آزمون باید در فرجه یک ساله فراغت از تحصیل و فاقد غیبت باشد)

۷- مدرک پایان و یا معافیت از طرح برای مشمولان طرح نیروی انسانی.

داوطلبانی که مشغول گذراندن طرح نیروی انسانی هستند در صورت قبولی، هنگام ثبت نام در دانشگاه، ملزم به ترخیص از طرح هستند.

۸- تکمیل تعهدنامه درج شده در این اطلاعیه مبنی بر اینکه متقاضی واجد شرایط شرکت در این آزمون است و در صورت عدم احراز شرایط، دانشگاه مجاز به حذف ثبت نام و ادامه تحصیل شما در هر مرحله از آزمون است. تعهد نامه مذکور باید توسط داوطلب امضاء شده و پس از ثبت اثر انگشت در سامانه اسکن شود.

۹- مدرک زبان انگلیسی بر اساس جدول ذیل:

نام مدرک زبان حد نصاب قبولی
MHLE ۵۰
MCHE ۵۰
MSRT ۵۰
TOEFL (PBT) ۴۸۰
TOEFL (IBT) ۶۰
IELTS ۵
TOLIMO ۴۸۰
MELAB ۷۰

مدارک TOEFL (PBT) و TOEFL (IBT) و IELTS اخذ شده در خارج از کشور یا سازمان سنجش آموزش کشور باید باشند.

داوطلبانی که مدرک زبان ندارند می توانند به صورت مشروط در آزمون شرکت کنند بدیهی است در صورت قبولی در آزمون کتبی ارائه مدرک زبان در هنگام مصاحبه ضروری است در غیر اینصورت قبولی آنها کان لم یکن تلقی خواهد شد. ضمنا تاریخ اعتبار مدرک زبان نباید به اتمام رسیده باشد.

۱۰- بارگذاری عکس ۴*۳

شرایط ورود به دوره پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران از مقطع کارشناسی

۱) واجد شرایط عمومی تحصیل رایگان در جمهوری اسلامی ایران

۲) دانش آموختگان کلیه رشته ها در مقاطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته

۳) دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی نیز مجاز به شرکت در آزمون هستند.

۴) حداکثر سن در زمان ثبت نام آزمون ۲۷ سال تمام باشد. (صرفاً متولدین اول دی ماه ۱۳۷۵ و بعد از آن)

تبصره: مدت زمان سربازی و طرح نیروی انسانی به حداکثر سن اضافه می شود؛ برای اینکار باید گواهی طرح نیروی انسانی و کارت پایان خدمت اسکن شود.

۵) دانش آموختگان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری عمومی و تخصصی (Ph.D) از دانشگاه های سراسری و آزاد و غیره حق شرکت در آزمون را ندارند. دانشجویان کارشناسی ارشد صرفا در صورت انصراف از تحصیل قطعی مجاز به شرکت در آزمون خواهند بود. این دسته از داوطلبان باید برگه انصراف قطعی خود را اسکن کنند.

۶) دارا بودن مدرک زبان انگلیسی مطابق جدول فوق الذکر

۷) قبولی در آزمون چند مرحله ای پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

۸) فارغ التحصیلان کارشناسی دارای تعهد خاص باید در زمان ثبت نام در آزمون، موافقت بدون قید و شرط از بالاترین مقام مسؤول خود را اسکن کنند.

تبصره: به نمره آزمون کتبی حائزین برتر جشنواره های دانشجویی کشوری ۲۰ درصد اضافه می شود. (لازم است این دسته از داوطلبان گواهی حائز رتبه جشنواره های دانشجویی را اسکن کنند.)

* متقاضیان باید کد رهگیری را جهت دریافت کارت ورود به جلسه یادداشت کنند. کد رهگیری به معنی تکمیل مدارک و ثبت نام نیست و متقاضی باید از پرداخت هزینه ثبت نام و تکمیل مدارک مطمئن باشد.

* در صورتی که داوطلب واجد شرایط شرکت در آزمون نباشد مبلغ پرداختی جهت ثبت نام به هیچ وجه قابل استرداد نخواهد بود.

* در صورت قبولی در آزمون با توجه به آموزش رایگان، ضروری است پذیرفته شدگان همانند سهمیه آزاد برگ تعهد خدمت مربوطه را تکمیل کنند.

* اطلاعیه ها و اخبار جدید صرفا از طریق سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران قابل پیگیری است و متقاضیان از هرگونه تماس تلفنی با قسمت های مختلف معاونت آموزشی خودداری کنند.

* مدارک بصورت دستی و مراجعه حضوری بعد از اتمام مهلت ثبت نام اینترنتی پذیرفته نمی شود.

آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران روز پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار می شود. مکان های آزمون متعاقبا اعلام می شود.

کد خبر 6086190

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی