Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@23:08:37 GMT

تحول در صنعت حمل و نقل با هایپرلوپ وان ویرجین +فیلم

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۷۶۵۴

تحول در صنعت حمل و نقل با هایپرلوپ وان ویرجین +فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکت ویرجین هایپرلوپ وان متعلق به ریچارد برانسون، در حال کار بر روی سرویس جدیدی با نام کارگو اِسپید (Cargospeed)  است که در صورت عملی شدن، با هزینه‌ها و سرعت‌های مشابه به سرعت هواپیما‌ها ؛ جا‌به‌جایی محوله‌های بزرگ کالا را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ویرجین هایپرلوپ وان در سال 2016 قراردادی را برای انجام مطالعه امکان‌سنجی این طرح با شرکت DPورلد بندر دبی امضا کرد. هدف این قرارداد چگونگی جا‌به‌جایی کالاها با هایپرلوپ در داخل بنادر بود. در حال حاضر طرفبن قرارداد به برنامه مشخصی برای ساختار عملکرد این سیستم دست پیدا کرده اند.

این سرویس که به طور کامل DP ورلد کارگواسپید (DP world Cargospeed) نام دارد، برای پاسخگویی به افزایش نیاز برای حمل‌ونقل کالاهای مهم در دهه‌های آینده طراحی شده است. این شرکت‌ها معتقدند که حمل‌ونقل کالا در جهان تا سال 2050، چهار برابر می‌شود و شبکه‌ای از لوله‌های هایپرلوپ با سرعت بالا، بهترین راه برای از برطرف کردن سرعت پایین خطوط هوایی، جاده‌ها و راه‌آهن است.

سیستمی که شرکت ویرجین هایپرلوپ وان مورد استفاده قرار می‌دهد، عینا شبیه سرویسی است که برای خدمات مسافرتی استفاده می‌شود. نوعی سیستم حمل‌ونقل ترکیبی که توانایی حرکت با سرعت حدود 1000 کیلومتر بر ساعت دارد. در حال حاضر ویرجین هایپرلوپ ادعا می‌کند که قادر است با هزینه‌های مشابه، سفرهایی که کامیون‌های باربری در چهار روز می‌پیماید؛ تنها در مدت زمان 16 ساعت طی کند. 


در صورت اتمام این سیستم، تمامی بنادر تحت نظارت DP ورلد به فناوری هایپرلوپ مجهز خواهد شد و می‌توان کالاها را به طور خودکار در داخل لوله‌های مسیر بارگیری کرد تا به مقصد مورد نظر خود منتقل شوند.

فراتر از تحویل سریع و آسان کالاها و صرفه‌جویی در زمان، این سیستم می‌تواند مزیت‌های بیش‌تری نیز به همراه داشته باشد، به این صورت که کالاها در زمان کمتری در داخل لوله هایپرلوپ بارگیری می‌شود، بنابراین به فضای انبار کمتری نیاز است و در نتیجه هزینه‌های عملیات به طور کلی کمتر خواهد شد.


ویرجین هایپرلوپ وان به تازگی مسیری به طول 10 کیلومتر در ابوظبی امارات متحده عربی را به عنوان طرح‌ آزمایشی معرفی کرده است اما هنوز مشخص نیست که این طرح با همکاری کارگواسپید هست یا نه؟ زیرا شرکت کارگواسپید برای تکمیل پروژه خود به مسیر بندر بمبئی در هند اشاره می‌کند. با تکمیل شدن پروژه بزرگراه بمبئی-پونه روزانه تا 110 هزار دستگاه خودروی حمل‌ونقل می‌توانند با استفاده از سیستم هایپرلوپ زمان جابه‌جایی کالاها با کامیون را از دو تا سه ساعت به 25 دقیقه کاهش داد.


هنوز این شرکت برنامه زمانی معینی برای راه‌اندازی و افتتاح سرویس کارگواسپید اعلام نکرده است، اماریچارد برانسون رئیس ویرجین، فناوری هایپرلوپ را بسیار هیجان‌انگیز توصیف کرد و گفت که امید دارد بین دو تا سه سال آینده اجرایی شود. در حالی که هدف سیستم هایپرلوپ رسیدن به سرعت بیش از 1000 کیلومتر بر ساعت برای انتقال است، سریع‌ترین نمونه از محصولات ویرجین هایپرلوپ وان طی آزمایشی در ماه دسامبر گذشته توانست به سرعت 387 کیلومتر بر ساعت برسد. به نظر می‌رسد که هایپرلوپ برای رسیدن به هدف نهایی، مسیر طولانی را پیش رو دارد.

در ادامه فیلم تبلیغاتی این سیستم حمل‌و‌نقل را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


بیشتر بخوانید:
ایده تاکسی‌های پرنده در آینده به واقعیت می‌پیوندد؟ +تصاویر
نسل آینده تاکسی‌های پرنده با ظاهری عجیب + تصاویر

انتهای پیام/

انقلاب در سیستم حمل‌و‌نقل با هایپرلوپ وان ویرجین

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری جذاب ترین ها بهترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد

ایسنا/خوزستان شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که به دلیل واگذاری نادرست به بخش خصوصی در دولت قبل به مرز نابودی کامل رفت و تجمعات و اعتصابات کارگری آن به سر خط اخبار بین المللی تبدیل شده بود، طی سه سال گذشته با نگاه ویژه آیت الله رییسی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بار دیگر در حال بازگشت به دوران طلایی خود است.

نیشکر هفت تپه قدیمی‌ترین و بهترین کشت و صنعت نیشکری ایران بود که به دلیل مختلف از جمله واگذاری نادرست به بخش خصوصی در سال ۹۴ به حاشیه رانده شد و به دلیل سوء مدیریت‌ها در چند سال گذشته وضعیت نامناسبی پیدا کرد و طی این سال‌ها خانواده‌های کارگران نیشکر هفت تپه با مشکلات عدیده اجتماعی و خانوادگی و اقتصادی مواجه شدند. در حالی که خصوصی سازی شرکت‌ها باید به اهلش واگذار شود و توسط مسئولین امر در این واگذاری‌ها باید به تخصص و تجربه نیز نگاه شود تا خسارت‌های بیشمار پس از خصوصی سازی در پی نداشته باشد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان اولین تولیدکننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح شد. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

به گزارش ایسنا، اکنون و پس از پشت سر گذاشتن روزهای تلخ، کشت و صنعت نیشکر هفت ‌تپه در مسیر روزهای طلایی خود قرار گرفته و خاطرات تلخ گذشته این شرکت در حال فراموش شدن است. امید در هفت تپه زنده شده است و کارگران با همه توان برای جهش تولیدات این شرکت حتی بیش از وظایف قانونی در تلاش هستند.

داستان پر غم و غصه هفت تپه امروز به خوشی و آرامش رسیده است. روزگار تلخی که خسارت‌های جبران ناپذیری به هفت تپه و کارگران آن وارد کرده امروز جای خود را به کار و تولید داده است.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهرماه ۱۴۰۰

دکتر عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت نیشکر و صنایع جانبی می‌گوید: هفت‌تپه در سال جهش تولید پیشتاز است و جهش ۲۰۰ درصدی تولید شکر در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه را نسبت به سال گذشته شاهد خواهیم بود.

به گفته وی، تاکنون با برداشت نزدیک به ۶۰ درصدی مزارع نیشکر در هفت‌تپه، حدود ۳۸ هزار تُن شکر تولید شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، این رقم به نزدیک ۶۰ هزار تُن برسد که در مقایسه با سال بهره‌برداری گذشته، جهشی ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

و اما هفت تپه امروز چه می‌خواهد...این شرکت در ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ با مصوبه سران قوا به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد ولی روند انتقال قطعی مالکیت آن هنوز صورت نگرفته است. ۱۸ اسفندماه سال ۱۴۰۲ در جریان سفر رییس‌جمهور به شوش، کارگران هفت‌تپه خواستار واگذاری قطعی این شرکت به توسعه نیشکر شدند. آیت‌الله رییسی در این سفر در محل شرکت پاک چوب شوش با تعدادی از نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دیدار و نسبت به دغدغه آن‌ها برای واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قول پیگیری جدی داد.

شادی کارگران هفت‌تپه پس از خلع ید مالک قبلی/ اردیبهشت ۱۴۰۰

محمد خنیفر فعال کارگری هفت‌تپه در این اجتماع کارگران با تقدیر از زحمات آیت‌الله رییسی برای باز کردن گره کور این شرکت و بازگشت این شرکت به روزهای طلایی تولید خود، واگذاری قطعی هفت تپه به شرکت صنایع جانبی نیشکر را مهمترین خواسته کارگران از رییس‌جمهور دانست.

این فعال کارگری با بیان اینکه کارگران هفت تپه قدردان آیت‌الله رییسی هستند، چرا که بدون پیگیری‌های رییس دولت سیزدهم، مشکل هفت تپه هرگز حل نمی‌شد، گفت: کارگران این شرکت می‌خواهند تا رییس‌جمهور لطف خود را به این واحد تولیدی تکمیل کرده و با قطعی کردن واگذاری هفت‌تپه به صنایع جانبی آرامش را به هزاران خانواده این شرکت بازگرداند.

وی با بیان اینکه کارگران هفت تپه به قول آیت‌الله رییسی اعتماد دارند، ادامه داد: اکثر کارگران هفت تپه جزء خانواده شهدا و رزمندگان هستند و به دنبال هیاهو و یا تولید خوراک برای رسانه‌های خارجی نیستند.

شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتراضات کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره‌گشایی از مشکلات این شرکت، بار دیگر با شیرینی کار و تولید کام کارگران این شرکت شیرین شد.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهر ماه ۱۴۰۰

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا