Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: سمینار نهایی سازی پیش نویس سند راهبردی پدافند غیرعامل حوزه فضایی کشور با حضور سردار جلالی و جمعی از معاونان سازمان پدافند غیرعامل و خبرگان این حوزه در محل پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان پدافند غیر عامل، سمینار نهایی سازی پیش نویس سند راهبردی پدافند غیرعامل حوزه فضایی کشور با حضور سردار جلالی و جمعی از معاونان سازمان پدافند غیرعامل و خبرگان این حوزه در محل پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار غلامرضا جلالی در این سمینار با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گفت: امیدواریم که بتوانیم در این فضا و جلسه کارشناسی و نخبگی و تعامل، مباحثی در این زمینه مطرح کنیم و به جمع بندی برسیم که بتواند مبنای ارتباط با حوزه پدافند غیرعامل در امورات و حوزه های فضایی باشد.

 

وی گفت: سازمان پدافند غیرعامل کشور در تدوین چارچوب و رویکرد سند راهبردی موضوعات مختلف بصورت پیش فرض بر اساس اصول و سیاست ها و چارچوب هایی که رهبر انقلاب ابلاغ کرده اند، عمل می کند و در کنار آن، حوزه و عرصه های مختلفی با پدافند غیرعامل تطابق داده می شود و یک چارچوب و مفهومی از کارکردها و مجموعه‌ای از باید ها و نباید ها و رویکرد ها را در قالب سند راهبردی تعریف می کند.

 

جلالی تاکید کرد: باید دارایی های حوزه فضا را شناسایی و ارزش گزاری کنیم و در سطوح حیاتی، حساس، مهم دسته بندی کنیم و تهدیدات موثر بر آنها را بشناسیم و برای مقابله با تهدیدات، برنامه ریزی و راهکار ارائه شود.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار کرد:اثر تهدید بر دارایی ها و وابستگی ها و نقاط آسیب پذیر و ضعف، ما را به سمت برخی پیامدها می برد که این پیامدها به لحاظ حفظ یا عدم حفظ تعادل دارای اهمیت است. هدف ما در سازمان پدافند غیرعامل این است که آسیب پذیری ها را به سمت صفر میل دهیم و مخاطرات را به حداقل برسانیم.

 

وی تاکید کرد: هدفی که در تعریف مصون سازی دنبال می شود این است که دارایی ها در برابر آسیب ها پایدار باشد و با وجود تهدید، بتواند کارکرد خود را حفظ کند و این موضوع از نظر پدافند غیرعامل بعنوان یک هدف مطرح است.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در تدوین سند راهبردی فضا، مطالعه محیطی یک موضوع با اهمیت است که باید به محیط داخل و خارج توجه شود. و همچنین بررسی شود چالش ها و مسائل حساس در فضا چه مواردی است و بر این اساس تهدیدات را بررسی، و سند راهبردی فضا تنظیم شود.

 

همچنین در ادامه این سمینار، حاضران در خصوصص کلیات سند از جمله اهداف، دستاوردهای تحقیق، صاحب منفعتان، مبانی و مستندات حاکم، جهت گیری بالادستی کلان در حوزه پدافند غیرعامل فضایی، مفاهیم و واژه های کلیدی، مطلوبیت های راهبردی پدافند غیرعامل در حوزه فضایی کشور، اهداف کلان پدافند غیرعامل در حوزه فضایی کشور در افق چشم انداز، شناخت و تجربه و تحلیل محیطی، اهداف راهبردی و عملیاتی پدافند غیرعامل در حوزه فضایی، مبانی و مستندات قانونی، دارایی های حیاتی و حساس فضایی و تهدیدات این حوزه بحث و تبادل نظر کردند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام دولت مجلس خبرگزاری شبستان آمریکا فلسطین مسجد حسن روحانی انتقال سفارت آمریکا به قدس حوزه فضایی پدافند غیرعامل سند راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۹۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های اجرایی در امور حدنگاری با حضور مدیران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در راستای هم اندیشی برای برگزاری همایش ملی حدنگاری (کاداستر) اراضی و املاک برگزار شد.

در این جلسه بهرام حسن زاده مدیرکل آموزش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به همایش ملی حدنگاری تصریح کرد: این همایش دارای ۲ بُعد "علمی" و "اجرایی و کاربردی" است.

وی در تشریح بُعد علمی گفت: در بعد علمی با بسیاری از دانشگاه مکاتبه شده و تاکنون ۱۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است. در بعد اجرایی و کاربردی نیز با دستگاه‌های اجرایی مکاتبه و از آن‌ها خواسته شد شرح وظایف و اقداماتی که تا امروز انجام داده‌اند و مخاطراتی که در این حوزه داشتند را ارسال کنند و به ما بگویند که در این حوزه چه ظرفیت‌هایی دارند.

حسن‌زاده با اشاره به تحول حدنگاری طی سال‌های اخیر گفت: وضعیت حدنگاری (کاداستر) در سال‌های اخیر بسیار متفاوت شده است. خصوصاً در حوزه منابع طبیعی، امور اراضی و کشاورزی و قابل مقایسه با قبل از سال ۹۸ نیست.

وی افزود: طی دو سال اخیر ۷۰ درصد پروژه‌های پژوهشی و اجرایی سازمان ثبت اسناد به حوزه حدنگاری (کاداستر) اختصاص پیدا کرده و بزرگترین و بیشترین قرادادهای پژوهشی ما در حوزه حدنگاری است.

در ادامه این جلسه محمد علی فلاح مدیرکل کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه نبود ادبیات مشترک در حوزه حدنگاری یک چالش جدی است، خاطرنشان کرد: عدم اجماع بر سر تعریف مشترک از حدنگاری چالش جدی سازمان ثبت به عنوان متولی حدنگاری است. همین امر برگزاری همایش ملی حدنگاری برای دستیابی به یک ادبیات واحد در حوزه حدنگاری را ضروری می‌کند.

وی افزود: ایجاد هماهنگی و دستیابی به ادبیات مشترک در بین دستگاه‌های اجرایی همواره چالش‌زا بوده و بخشی از تأخیری که در اجرایی کردن حدنگاری به وجود آمده، به همین علت است.

مدیرکل کاداستر با بیان اینکه حدنگاری (کاداستر) امری صرفاً فنی و مرتبط به علوم فنی مهندسی نیست، گفت: ما به دنبال تلفیق علوم هستیم تا بتوانیم علوم فنی مهندسی را با علوم حقوقی به عینیت برسانیم تا به توفیقات بیشتری در حوزه حدنگاری دست پیدا کنیم.

در ادامه جلسه عبدالحمید مرادی مدیرکل امور ملاک سازمان ثبت، با اشاره به تکالیف موجود در قانون حدنگار گفت: قانون حدنگار سه تکلیف برای سازمان ثبت، برای دستگاه‌های اجرایی و مردم مشخص کرده است.

وی افزود: این قانون به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تکلیف کرده که سامانه‌های جامع ایجاد شود، نیروی انسانی را آموزش دهد و اطلاع رسانی کند.

مرادی در ادامه گفت: همچنین این قانون برای دستگاه‌های اجرایی متولی تکلیف کرده که ظرف ۲ سال کلیه اطلاعات حقوقی و رقومی اش را تحویل سازمان ثبت بدهند و برای مردم نیز تکلیف کرده ظرف ۵ سال این کار را انجام دهند.

مدیرکل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان این پرسش که آیا تکالیف عنوان شده در این قانون اجرا شده است یا نه، گفت: در حد امکانات و نیرو و بضاعت، موفقیت‌هایی چشمگیری داشتیم. ۹۹ درصد حدنگاری منابع ملی کشور، نزدیک به ۷۰ درصد از بافت مسکونی روستاها، ۸۵ درصد موقوفات کشور، نزدیک به ۹۰ درصد املاک دستگاه‌های اجرایی کشور و ۹۰ درصد سرانه و سطح در تصرف نیروهای مسلح، محیط زیست، رودخانه‌ها، تالاب‌ها و...

وی افزود: نسبت به امکاناتی که داشتیم در مقایسه با کشورهای دیگر با امکاناتی که در اجرای کاداستر داشتند، موفق‌تر بودیم. اما این موفقیت به معنی رسیدن به نتیجه نهایی و مطلوب نیست.

مرادی با اشاره به برگزاری همایش ملی حدنگاری گفت: انتظار ما از برگزاری این همایش این است که با دستگاه‌ها و مراکز آموزشی با شرکت فعال و ارائه نقطه نظرات فنی و حقوقی و مدیریت داده‌ها و اطلاعات به ما کمک کنند تا به نتیجه نهایی و مطلوب برسیم.

طرح الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول، مشارکت دستگاه‌های متولی، جلوگیری از دوباره کاری و موازی کاری، اطاله فرایند صدور سند از دیگر مباحث مطرح شده از سوی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی بود که مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

کد خبر 6087788

دیگر خبرها

  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • ۳ هزار نفر در کنکور مرحله اول خاش شرکت دارند
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است