Web Analytics Made Easy - Statcounter


منابع آگاه روز دوشنبه گفته‌اند نمایندگان کنگره آمریکا در حال بررسی طرح‌هایی برای مقابله با «قوانین بازدارنده» اتحادیه اروپا هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل امتداد نیوز، منابع اگاه روز دوشنبه گزارش داده‌اند قانونگذاران آمریکایی در حال رایزنی برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدام احتمالی کشورهای اروپایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران در دوران پسابرجام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«واشنگتن‌فری‌بیکن»، از رسانه‌های آمریکایی نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکا گزارش داده نمایندگان کنگره در حال بررسی یک سند سیاست‌گذاری هستند که در آن ساز و کارهای برخورد با کشورهای اروپایی، در صورت تضعیف نظام تحریم‌های آمریکا علیه ایران تشریح شده است. 

   اروپایی‌ها قبل از سخنرانی «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در روز دوشنبه که اولین سخنرانی او در زمینه سیاست خارجی پس از تصدی این سمت خواهد بود، نشست‌هایی را برای بررسی راهکارهای تجارت با ایران پس از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا برگزار کرده‌اند. 

اتحادیه اروپا چند روز پیش اعلام کرد روند حقوقی مقابله با تحریم‌های آمریکا را آغاز کرده و به زودی قانون موسوم به «مقررات بازدارنده» تحریمی را اجرایی خواهد کرد. این قانون به شرکت‌های اروپایی اجازه می‌دهد تحریم‌های کشورهای ثالث را نادیده بگیرند.

به نوشته «واشنگتن‌فری‌بیکن»، نمایندگان کنگره در یک یادداشت سیاستی نقشه‌راهی برای مقابله با اقدام دولت‌های اروپایی و تحریم احتمالی بانک توسعه اروپا تدوین کرده‌اند. این سند که توسط «ریچارد گلدبرگ»، از مشاوران ارشد در موسسه جنگ نرم آمریکایی، «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» نوشته شده، خواستار قطع دسترسی «بانک توسعه اروپا» به نظام مالی آمریکا در صورت نقض تحریم‌های آمریکا شده است. 

در این سند آمده است: «هیچ قانونی نیست که بتواند یک شرکت اروپایی را از قطع دسترسی به نظام مالی آمریکا نجات دهد. شرکت‌های اروپایی حتی با احیای قوانین بازدارنده تمایلی به نقض تحریم‌های آمریکا نخواهند داشت.»

در این سند همچنین آمده است: «امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز پنجشنبه پذیرفت که باید به شرکت‌های اروپایی اجازه داد خودشان تصمیم بگیرند بدون دستور اتحادیه اروپا چکار خواهند کرد.»  واشنگتن‌فری‌بیکن نوشته این اظهارات ماکرون نشان می‌دهد قوانین بازدارنده تنها اقدامی نمادین هستند.

دولت ترامپ برای مقابله با اقدامات احتمالی اروپایی‌ها می‌تواند به «قانون آزادی و منع اشاعه ایران» استناد کند. این قانون می‌تواند به نحوی تفسیر شود که شرکت‌های اروپایی را به بهانه عرضه کمک‌های مادی به ایران هدف تحریم قرار دهد.

در سند گلدبرگ آمده است: «این قانون، رئیس‌جمهور را ملزم به مصادره دارایی‌های هر فردی می‌کند که به صورت آگاهانه اقدام به عرضه کمک‌های مالی و مادی به فعالیت‌های مرتبط با عاملان بنادر ایران، انرژی، کشتی‌رانی و کشتی‌سازی و مقام‌های مندرج در فهرست سیاه آمریکا کنند. دولت ترامپ می‌تواند این بخش را به نحوی تفسیر کند که آن دسته از مدیران بانک توسعه اروپا که رأی به تأمین چنین حمایت‌هایی می‌دهند را شامل شود.»

انتهای پیام/  

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران


 

به گزارش تابناک، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه «ششم اردیبهشت ماه»، در قطعنامه‌ای، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.

نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه  «ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳»، در قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی اخیر ایران به اسرائیل را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه، بر حمایت کامل از امنیت اسرائیل تاکید کردند.

آن‌ها همچنین در این قطعنامه، صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند.

قانون‌گذاران در پارلمان اروپا در این قطعنامه همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده‌اند.

در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، چهار رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده، محکوم شده و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.

در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط «کامران قادری» و «مسعود مصاحب» نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.

گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961 وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله اسرائیل به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده 51 منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌ استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه، در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا