Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-25@13:27:06 GMT

هک اینترنت اشیاء از هر زمان دیگر آسان‌تر شده است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۹۹۹۶

هک اینترنت اشیاء از هر زمان دیگر آسان‌تر شده است

ایتنا – «امنیت» پاشنه آشیل دیوایس‌های متصل به اینترنت است. اینترنت اشیاء (internet of things) یا IoT امروزه به بخشی از زندگی روزمره مردم تبدیل شده است.
اثرات این فناوری را می‌توان در انواع لوازم خانگی از قبیل ماشین لباس‌شویی، یخچال، خشک‌کن، دستگاه‌های تصفیه هوا و غیره مشاهده نمود.
 
البته کاربردهای اینترنت اشیاء به لوازم خانگی محدود نمی‌شود، بلکه از این فناوری در حوزه‌های دیگری نظیر مدیریت انرژی، حمل‌ونقل، پزشکی و اتوماسیون نیز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به همین دلیل، بازار IoT از رشد قابل ملاحظه‌ای برخوردار است و روز به روز استفاده از این فناوری بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

     در این باره بیشتر بخوانید:
     - اینترنت اشیاء (IoT) چیست و چرا اهمیت دارد؟

طبق برخی پیش‎بینی‌ها تا سال 2030 بالغ بر 125 میلیارد دستگاه متصل به اینترنت خواهیم داشت و حال آنکه این رقم در سال 2015 صرفاً 15.4 میلیارد مورد بوده است.
 
واقعیت اینکه از دیرباز «امنیت» به عنوان پاشنه آشیل اینترنت اشیاء یاد می‌شود.
در واقع، هر چه تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت بیشتر شود، احتمال خرابکاری هکرها و گستردگی آسیب‌هایی که می‌توانند به بار آورند، افزایش می‌یابد.
 
از سوی دیگر، امروزه که اخبار مربوط به هوش‌مصنوعی فضای اینترنت را در نوردیده است و هر روز گوشه‌ای از قابلیت‌های این فناوری رو می‌شود، هکرها نیز بیکار ننشسته‌اند و با استفاده از این فضای مدرن، سعی در گسترش خرابکاری‌های خود دارند.
 



به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از رایورز، وب‌سایت Computer Weekly در گزارش خود مدعی شده است که هک کردن اینترنت اشیاء از هر زمان دیگر آسان‌تر شده است.
 
این سایت در ادامه می‌افزاید: اخیراً هکرها از ابزار جدیدی به نام Autosploit استفاده می‌کنند که استفاده از آن سیر صعودی داشته است.
 
این برنامه از هوش مصنوعی برای یافتن دستگاه‌های ضعیف و اجرای حملات سایبری پیچیده استفاده نموده و از آنجا که خودکار عمل می‌کند، کار با آن به مهارت زیادی نیاز ندارد و بدتر از همه اینکه بسیاری از سازمان‌ها هیچ راهکاری برای مقابله با این ابزار ندارند.
 
نکته دیگر که نگرانی کارشناسان را به دنبال داشته اینکه یک آسیب‌پذیری کوچک بالقوه می‌تواند تمام اکوسیستم IoT را به خطر اندازد.
 
با این حال، محققان می‌گویند افراد و سازمان‌ها برای مقابله با مجرمان سایبری، ضمن رعایت راهکارهای تأمین امنیت، باید از جدیدترین بسته‌های امنیتی استفاده و ضدویروس خود را بروز نمایند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت اشیاء هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف کلاه‌خود ۲۵۰۰ ساله

باستان‌شناسان بقایای یک کلاه‌خود ۲۵۰۰ساله ایلیری (یونان باستان) را در کرواسی کشف کردند.

به گزارش ایسنا، باستان‌شناسان به تازگی با کاوش در شبه جزیره «Pelješac» کرواسی یک کلاه‌خود ایلیری (یونان باستان) را از زیر خاک بیرون کشیده‌اند، که قدمت آن به قرن ششم قبل از میلاد بازمی‌گردد.

«انشنت اوریجینز» نوشته است این شیء دومین کلاه‌خود مشابهی بوده که در این محوطه باستان‌شناسی کشف شده است و بینش بیشتری را درباره سنت‌های آیینی و رزمی جوامع باستانی در امتداد ساحل شرقی آدریاتیک ارائه می‌دهد.

این کلاه‌خود در بنایی در نزدیکی تپه‌های خاکسپاری واقع در محوطه باستان‌شناسی کشف شده است و گمان می‌رود پیشکش شده باشد. به این ترتیب، این شیء نشان‌دهنده مهارت رزمی ایلیری‌های باستان است و همچنین نشان‌دهنده ساختار‌های پیچیده اجتماعی و باور‌های معنوی است.

وجود اشیاء مخصوص خاکسپاری، مانند سلاح‌های آهنین که در کنار نخستین کلاه‌خود کشف شده است، نشان می‌دهد این اشیاء به جنگجویان اشرافی تعلق داشته‌اند.

کاوشگران علاوه‌بر کلاه‌خودها، مجموعه قابل‌توجهی از اشیاء مخصوص خاکسپاری را در این محوطه کشف کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به ۱۵ سنجاق‌سینه برنزی و نقره، زیورآلات برنز مارپیچ، سوزن و صد‌ها مهره شیشه‌ای و کهربایی اشاره کرد. همچنین یک نیم‌تاج برنز و بیش از ۳۰ ظرف به سبک یونانی که بسیاری از آن‌ها در کارگاه‌های معروف آتیک و ایتالیا تولید شده‌اند، نشان‌دهنده شبکه‌های فرهنگی و تجاری گسترده آن زمان است.

این یافته‌ها نه تنها از نظر تاریخی، بلکه به خاطر نقش‌شان در رابطه با تعاملات بین تمدن یونان و ایلیری نیز از اهمیت برخوردارند.

دیگر خبرها

  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • چرا سفر با قطار؟ ۵ دلیل برای انتخاب این نوع سفر
  • دستگیری بیش از ۵۰ هزار کلاهبردار فروش سوالات کنکور/ اینترنت در زمان برگزاری آزمون قطع نمی‌شود
  • اینترنت در زمان برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ قطع نمی‌شود
  • استفاده از راهکار‌های اصولی و فنی به جای قطع اینترنت در زمان کنکور
  • در مقابل قطع اینترنت در زمان کنکور ایستادیم و نتیجه داد
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • یک صفحه جدید به واتساپ اضافه می‌شود + عکس
  • کشف کلاه‌خود ۲۵۰۰ ساله