Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر؛ دکتر حسین محمد پورزرندی با بیان اینکه هم اکنون منابع بانک شهر به بیش از 560 هزار میلیارد ریال رسیده است،گفت: افزایش منابع بانک شهر در 3 سال گذشته روند بسیار خوبی را داشته و این موفقیت نشان از اعتماد عمومی به این بانک و ارایه خدمات متمایز به مشتریان شبکه بانکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: درآغاز شروع به فعالیت بانک شهر در سال 1388، سهم منابع شهرداری ها 90 درصد و منابع مردمی 10 درصد بود اما در حال حاضر سهم منابع شهرداری ها کمتر از 5 درصد و منابع مردمی به 96 درصد رسیده است.

پورزرندی با اشاره به اینکه نقطه قوت فعالیت ها و پیشرفت های بانک شهر در سال های اخیر، سهامداران آن ( شهروندان و شهرداری ها) بوده اند،افزود: در سال های گذشته با وجود نوسانات و بحران های بزرگ در عرصه اقتصاد و تاثیر آن در شبکه بانکی، خوشبختانه منابع بانک شهر رشد داشته و در حوزه بانکداری الکترونیک نیز موفقیت‌های بسیاری کسب شده است.

مدیرعامل بانک شهر با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از 262 شعبه این بانک در بیش از 60 شهر کشور خدمات مالی و بانکی به شهروندان ارائه می دهند، ادامه داد: با توسعه پیشخوان های شهرنت ،هم اکنون 358 دستگاه پیشخوان شهرنت در 180 شهر کشور نیز در ساعات غیر اداری و حتی روزهای تعطیل به شهروندان خدمات بانکی کامل ارائه می دهند.

پورزرندی تصریح کرد: در حال حاضر 70 درصد از خدمات بانکی شعب، از طریق پیشخوان‌های شهرنت قابل ارائه است که این اقدام به دلیل تسهیل در دسترسی به خدمات، رضایتمندی شهروندان را به همراه داشته است.

وی با اشاره به 3 دوره حضور بانک شهر در نمایشگاه بین المللی کتاب پایتخت و نمایشگاه های کتاب استانی به عنوان بانک عامل، تصریح کرد:این اقدام که در راستای تکریم اهالی فرهنگ با محوریت توجه به مسئولیت اجتماعی صورت گرفت، موجب افزایش سهم این بانک از بازار تراکنش های پایانه های فروشگاهی شده است.

مدیرعامل بانک شهر در ادامه با تاکید بر وجود ظرفیت‌های متعدد در شهرهای مختلف کشور اظهار کرد: براساس سیاست‌گذاری‌های بانک ، صد درصد منابع سپرده‌گذاران بانک شهر در هر شهر، در همان شهر و برای توسعه شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست بانکداری الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟

وضعیت بارش‌ها در برخی از نقاط کشور از جمله تهران بسیار نگران کننده است!

به گزارش تازه‌نیوز، تهران از جمله شهر‌هایی است که با متوسط بارش ۵۰ ساله فاصله زیادی دارد و ما نتواستیم به میزان بارش‌های نرمال برسیم. اگر هم به این میزان برسیم آمار مصرف در تهران بسیار بالا و نگران‌کننده است و در روز‌های گذشته ۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که عددی بسیار بالاست.

تامین این میزان آب به بیش از یک میلیارد مترمکعب منابع آبی نیاز دارد که این بارش‌ها و حتی بارش‌های بیشتر هم نمی‌توانند این عدد را تامین کنند. در گذشته ۳۰ درصد منابع آب شرب تهران از منابع زیرزمینی و ۷۰ درصد از منابع آب سطحی تامین می‌شد، اما امروز این عدد برعکس شده و ۷۰ درصد آب شرب تهران از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود و ۳۰ درصد از منابع آب سطحی.»

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم