Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -   به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک مهر اقتصاد استان کرمان؛ جعفر صفایی مزید – معاون طرح و توسعه بانک – در این نشست به نقش تفکر ارزشی در پیشبرد اهداف بانک پرداخت و آن را عاملی مهم در رشد و تعالی سازمان عنوان کرد و گفت: رشد و بالندگی امروز بانک مرهون روحیه ارزشی همکاران متعهد و متخصص آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
معاون طرح و توسعه بانک با تاکید بر خروج املاک مازاد و دارایی های سمی، خاطر نشان کرد: خوشبختانه استان کرمان در زمره استانهایی بوده که بهترین عملکرد را در این مقوله داشته و بیشترین املاک را به فروش رسانده است.
 
صفایی مزید افزود: تلاش مجموعه همکاران در مبحث کاهش معوقات باید استمرار داشته باشد و در کنار وظایف مهمی همچون جذب منابع و پرداخت تسهیلات در اولویت برنامه های همکاران قرار گیرد و با جدیت و اهتمام پیگیری شود.
 
معاون طرح و توسعه بانک ادامه داد: برنامه های جامعی برای سال جاری در نظر گرفته ایم و امیدواریم بتوانیم به تمام تمامی اهداف مورد نظر دست یابیم؛ لیکن یکی از شروط مهم تحقق برنامه ها داشتن نظم و انضباط مدیریتی و مالی است که با رصد مستمر و پیگیری مداوم حاصل می شود.
 
دکتر صفایی مزید عنوان داشت: یکی از مهم ترین برنامه های سال جاری پایش ستاد اداره امور شعب استانها با هدف افزایش تحرک و تکامل بیشتر ستاد های کشور است که بر اساس مدل ژاپنی IBMS اجرا و پس از پایش و تحقیق و تکمیل فرم ها به هر کدام از دوایر ستاد نمره فنی تعلق می گیرد که این نمره قابل استناد است.
 
وی در پایان از پیاده سازی طرح جدیدی در بانک خبر داد و گفت: این طرح بستر ساز تحکیم صنایع داخلی و در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی اجرا می شود و بر اساس آن، هر شعبه و یا ستادی که موفق به راه اندازی یا احیای واحد تولیدی در سراسر کشور شود مورد تقدیر قرار می گیرد.
 
در این نشست علی جعفری –رئیس اداره امور شعب استان کرمان- نیز ضمن بیان گزارشی از عملکرد استان عنوان داشت: حضور چهار رئیس شعبه استان در جمع روسای برتر شعب و پنج رئیس دایره در میان نفرات اول تا سوم دوایر امور شعب استانها نشان از پویایی، پشتکار و پیگیری های همکاران استان کرمان دارد.

گفتنی است در همایش مدیران عالی بانک از رؤسای شعب شهر بابک، ابوذر، زرند و سیرجان تقدیر به عمل آمد و تندیس رتبه دوم بهره وری به استان کرمان تعلق گرفت.  

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست مدیریت انضباط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی چگونه می‌تواند به کمک تحقق شعار سال بیاید؟

یکی از اقدامات مهم در جهت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، هدایت موثر اعتبارات بانکی به سمت تولید و اعطای وام خرد به مردم در جهت ساخت مسکن و خرید کالاهای تولید داخل پس از اتمام ساخت خانه است. بنابراین برای اعطای وام توسط شبکه بانکی به مردم در حوزه ساخت مسکن، نیازمند مداخلات راهبردی و سیاست‌گذاری بانک مرکزی برای تشویق بانک‌ها در این جهت است که این راهکار استفاده از ابزارهای تنبیهی و تشویقی بانک مرکزی برای تشویق بانک ها به اعطای وام بیشتر ساخت مسکن است.

اجرای اقدامات تنبیهی مانند جریمه بانک‌های متخلفی که در ارائه تسهیلات ساخت مسکن کوتاهی می‌کنند، می‌تواند به عنوان عامل بازدارنده و ایجاد انگیزه برای مشارکت فعال بانک‌ها در نهضت ملی مسکن باشد. بانک مرکزی می‌تواند با جریمه کردن بانک‌هایی که به تعهدات خود در بخش مسکن عمل نمی‌کنند، سیستم پاسخگویی ایجاد کند و اطمینان حاصل کند که بانک‌ها اعطای وام برای پروژه‌های ساخت مسکن را در اولویت قرار می‌دهند. علاوه بر این، اجرای اقدامات تشویقی مانند افزایش سرمایه برای بانک‌های دولتی سرمایه‌گذاری در ساخت مسکن، می‌تواند انگیزه بیشتری برای بانک‌ها برای افزایش وام برای پروژه‌های مسکن داشته باشد.

 تصویب جریمه 26 هزار میلیارد تومانی اخیر برای بانک هایی که از پرداخت تسهیلات مسکن خودداری کردند، گامی قابل توجه در جهت پاسخگویی بانک ها و تشویق آنها به اولویت دادن به وام ساخت و ساز مسکن است. با این حال، نظارت و اجرای مؤثر این جریمه‌ها برای بانک مرکزی برای اطمینان از رعایت بانک‌های متخلف، مهم است. همچنین تصویب افزایش سرمایه بانک های دولتی در بودجه 1403 نشان دهنده تعهد دولت به تقویت نهضت ملی مسکن و ترویج ساخت واحدهای مسکونی بیشتر است.

علاوه بر اعمال جریمه برای بانک های متخلف، اعمال محدودیت در قدرت وام دهی بانک هایی که سهم خود در اعطای وام ساخت مسکن را رعایت نمی کنند؛ از دیگر اقدامات مهم برای تشویق بانک ها به اولویت دادن به وام مسکن است. بانک مرکزی با محدود کردن قابلیت وام دهی بانک های متخلف و ممانعت از اعطای سهم وام ساخت مسکن توسط بانک ها به بخش های دیگر، می تواند فضای مساعدتری را برای بانک هایی که فعالانه از بخش ساخت و ساز مسکن حمایت می کنند، ایجاد کند. این رویکرد نه تنها باعث افزایش جریان اعتبار به سمت پروژه‌های ساخت مسکن می‌شود، بلکه تضمین می‌کند که بانک‌های مسئول و سازگار برای کمک‌هایشان به نهضت ملی مسکن پاداش دریافت می‌کنند. همچنین تخصیص اعتبارات لازم برای اعطای تسهیلات ساخت مسکن در بانک مسکن گام مهم دیگری در جهت هدایت اعتبارات بانکی در راستای توسعه است. با متمرکز کردن فرآیند اعطای وام مسکن از طریق بانک مسکن، دولت می‌تواند توزیع وجوه را ساده‌تر کند و از تخصیص کارآمد منابع برای حمایت از پروژه‌های ساخت مسکن اطمینان حاصل کند. این رویکرد متمرکز همچنین می تواند به هدایت اعتبارات بانکی به سمت حوزه های اولویت دار مانند مسکن ارزان قیمت، توسعه شهری و بهبود زیرساخت ها کمک کند.

در مجموع اجرای موفقیت آمیز اقدامات افزایش سهم تسهیلات ساخت مسکن در شبکه بانکی مستلزم استراتژی جامعی است که ترکیبی از ابزارهای تنبیهی و تشویقی، افزایش سرمایه برای بانک های دولتی، محدودیت بانک های متخلف و تخصیص متمرکز وام ساخت مسکن باشد. یکی از اقدامات مهم در جهت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، هدایت موثر اعتبارات بانکی به سمت تولید و اعطای وام خرد به مردم در جهت ساخت مسکن و خرید کالاهای تولید داخل پس از اتمام ساخت خانه است. بنابراین برای اعطای وام توسط شبکه بانکی به مردم در حوزه ساخت مسکن، نیازمند مداخلات راهبردی و سیاست‌گذاری بانک مرکزی برای تشویق بانک‌ها در این جهت است که این راهکار استفاده از ابزارهای تنبیهی و تشویقی بانک مرکزی برای تشویق بانک ها به اعطای وام بیشتر ساخت مسکن است.

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس‌کل بانک مرکزی در پی درگذشت دکتر پرویز داوودی
  • بانک مرکزی چگونه می‌تواند به کمک تحقق شعار سال بیاید؟
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان طرح در کرمان در دست اجرا
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • محمد محمدی و برنامه ویژه صعود برای سایپا
  • سند تحول و تعالی قوه قضاییه در یک نگاه/ از تحول در نظام مدیریتی تا رفع موانع تحقق مأموریت‌ها
  • مهم‌ترین ویژگی‌های سند جدید تحول قضایی؛ از تحول در نظام مدیریتی تا رفع موانع تحقق مأموریت‌ها
  • از تحول در نظام مدیریتی تا رفع موانع تحقق مأموریت‌ها
  • احیای مراکز تحقیقاتی در راستای پایداری منابع درآمدی
  • احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی