Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@13:47:06 GMT

بیرجند| ‌معدن طلای خونیک خراسان جنوبی عیارسنجی ‌می‌شود‌

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۱۹۵۷

بیرجند| ‌معدن طلای خونیک خراسان جنوبی عیارسنجی ‌می‌شود‌

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی گفت: عملیات اجرایی و اکتشافی برای تعیین ذخیره و عیار سنجی در معدن طلای خونیک در این استان از اواسط خرداد آغاز می‌شود. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۶ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ‌علیرضا جلالیان ظهر امروز دربازدید ازمحدوده معدنی خراسان جنوبی اظهار داشت: پهنه های اکتشافی بیشه، حیدرآباد و عشق آباد به شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: با اقدامات اکتشافی انجام شده در آنها 10 محدوده معدنی امیدبخش در استان کشف شد که عملیات اجرایی اکتشاف ذخایر آن آغاز شده است.

وی با بیان اینکه عشق آباد مهم ترین محدوده کشف شده در اکتشافات اخیر است اظهار داشت: این محدوده 3 پهنه به نام های معدن پلی متال ملوند، معدن سرب و روی ازبکو و معدن مرمر پرتقالی دارد.

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی بیان کرد: تاکنون در این سه معدن جدید برای50 نفراشتغالزایی شده است که درمعدن ملوند در زمان استخراج تا3 برابروضع کنونی اشتغالزایی خواهد شد.

جلالیان اضافه کرد: معدن آهن حنار در بیشه در 40 کیلومتری معدن قلعه زری نیز جزو محدوده های جدید است که تا یک ماه آینده 20 نفر اشتغال زایی خواهد داشت.

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی افزود:کار اکتشافی برای تعیین ذخیره و عیار سنجی در معدن طلای خونیک نیز از اواسط خرداد آغاز می شود.

وی با اشاره به اینکه کار اکتشافی در معدن طلای هیرد ادامه دارد گفت: این محدوده معدنی 4 قسمت دارد که کار اکتشاف در قسمت سوم آن آغاز شده است.

وی ادامه داد: ذخیره این قسمت 5 میلیون تن کان سنگ طلا تعیین شده و بقیه قسمت ها هم در حال اکتشاف است تا بخش دیگری از ذخایر شناسایی شود.

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به اولویت محدوده های شناسایی شده، مجتمع استان خراسان جنوبی اقدام به اخذ پروانه اکتشاف برای محدوده پلی متال پهنه عشق آباد با عنوان ملوند کرد که این مهم در شهریور ماه سال 96 عملیاتی و پروانه اکتشاف محدوده موصوف اخذ شد.

جلالیان افزود: با سیر مراحل اداری و قانونی با برگزاری مزایده عمومی در راستای جذب سرمایه گذار جهت تکمیل اکتشافات در محدوده پلی متال پهنه عشق آباد اقدام مقتضی صورت گرفت و برنده مزایده با اختصاص بیشترین سهم برای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران برای اولین بار (به میزان 50 درصد) عهده دار تکمیل اکتشاف در محدوده با نظارت معاونت اکتشاف شرکت و بخش فنی این مجتمع شد و هم اکنون در حال انجام عملیات اکتشافی است.

وی  بیان کرد: با توجه به رخنمون های مشاهده شده در منطقه و شواهد اکتشافی موجود، مجوز برداشتی به میزان 2 هزار تن جهت انجام تست در مقیاس صنعتی از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی اخذ شده که بلافاصله اجرایی و در حال حاضر ماده معدنی مربوطه (کانسنگ سرب و روی) استخراج، دپو و در حال حمل  است.

انتهای پیام/ش

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید

اکبر ابدالی ، گفت: با اکتشاف‌های صورت گرفته طی سه‌سال اخیر و تا عمق ۸۵۰ متری، این ظرفیت مهم شناسایی شد که به طور حتم نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های معدن در سطح استان و کشور خواهد داشت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  افزود: ونارچ بزرگترین معدن منگنز کشور است که عمده نیاز منگنز کارخانه‌های فولاد کشور را تامین می‌کند، به همین علت هر گونه کشف ذخایر جدید در این معدن در زنجیره توان تولید فولاد کشور به عنوان یک محصول مهم و راهبری نقش دارد.

او ادامه داد: با تلاش کارشناسان و متخصصان حوزه معدن استان و کشور، اکتشافات سایر مواد معدنی از قبیل سرب، روی و آهن و مس نیز در این معدن با جدیت ادامه دارد.

گفتنی‌است ۲۱۲ پروانه در بخش معادن استان موجود که ۱۴۳ فقره از این پروانه‌ها دارای بهره‌بردار است و فعالیت‌های معدنی در محدوده تعیین شده آن صورت می‌گیرد.

بیش از ۲۴ نوع ماده معدنی درقم وجود دارد؛ اکثر مواد معدنی استان مصالح ساختمانی همچون گچ، آهک، سنگ لاشه و شن و ماسه است، پس از آن معادن نمک، سنگ ساختمانی و معادن فلزی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

از جمله موارد مورد توجه در گسترش فعالیت‌های معدنی در قم، ایجاد واحد‌های فرآوری در کنار معادن استان است که هم ارزش افزوده بیشتر در فعالیت‌های معدنی را به دنبال دارد و هم موجب افزایش فرصت‌های شغلی در این بخش مهم اقتصادی می‌شود.

لازم به توضیح است بهره‌برداران معادن درصدی از فروش ماده معدنی خود را از حدود ۲ تا ۱۲ درصد را تحت عنوان حقوق دولتی به دولت باز می‌گردانند.

این حقوق دولتی درموارد مختلفی همچون اصلاح جاده‌هایی که درمسیر معادن است، عمران مناطقی که معادن در آن قرار گرفته‌اند، اصلاح و بازسازی محیط پس از پایان فعالیت معادن و نیز توسعه فعالیت‌های معدنی به کار گرفته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • تدابیر جمهوری اسلامی، مانع مهندسی‌های دشمن است
  • صفحه نخست روزنامه خراسان جنوبی - دوشنبه ۳ اردیبهشت
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • کشف ۵ محدوده جدید در پهنه سنگان خواف
  • زیست بوم فناوری و نوآوری صنایع معدنی چه کاری انجام می‌دهد؟
  • پزشکان موسسه محکم از امروز در بیرجند آغاز به کار کردند
  • آغاز نهضت فیبرکشی در خراسان جنوبی/نسل ۵ اینترنت به استان می آید؟
  • رقابت ۱۴۹۰۰ داوطلب در آزمون سراسری نوبت اول در خراسان جنوبی
  • تنها از ۷ درصد ذخایر معدنی کشور بهره‌برداری می‌کنیم