Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@15:20:48 GMT

استاندار:2800 پروژه در خراسان شمالي بهره برداري شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۲۶۹۲

استاندار:2800 پروژه در خراسان شمالي بهره برداري شد

خبرگزاري آريا - بجنورد - ايرنا - استاندار خراسان شمالي با اشاره به دستاوردهاي دولت تدبير و اميد در استان گفت: 2 هزار و 800 پروژه عمراني، خدماتي و سرمايه گذاري از سال 95 تا پايان سال 96 در اين خطه به بهره برداري رسيده است.

محمدرضا صالحي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از سال 92، بيش از 6 هزار پروژه عمران شهري، روستايي و زيرساختي با مجموع سرمايه گذاري حدود 35 هزار ميليارد ريال در استان تکميل و بهره برداري شده است که 2 هزار و 804 پروژه از اين تعداد با 16 هزار و 440 ميليارد ريال در سال هاي 95 و 96 به بهره برداري رسيده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد: بهره برداري از 2 بيمارستان بزرگ تخصصي در بجنورد و شيروان با مجموع 540 تخت، تکميل، تجهيز و بهره برداري ورزشگاه 15 هزار نفري بجنورد، تجهيز و بهره برداري از طرح توسعه فرودگاه بجنورد، تکميل و آبگيري 2 سد بزرگ چندير و سومبار در شهرستان راز و جرگلان و ساخت و بهره برداري از قطعات مختلف جاده چهار بانده بجنورد به جنگل گلستان به طول حدود 60 کيلومتر از مهم ترين اين طرح ها است.
* جذب 17000 ميليارد ريال اعتبار سفر رهبري
استاندار خراسان شمالي، کنترل تورم و کاهش بيکاري را از دستاوردهاي مهم تلاش هاي دولت در استان عنوان و اظهار کرد: افزايش سرمايه گذاري هاي داخلي و خارجي و ثبات اقتصادي از ديگر دستاوردهاي دولت است.
صالحي تصريح کرد: از سال 92 تاکنون 17 هزار ميليارد ريال اعتبارات سفر رهبري به استان جذب شده است و سالانه به طور متوسط 10 هزار ميليارد ريال طرح هاي تسهيلاتي به بانک ها معرفي شده اند.
وي خاطرنشان کرد: در اين سال ها خراسان شمالي بالاترين درصد جذب و تخصيص اعتبارات بودجه اي بين استان هاي کشور را به خود اختصاص داده بطوريکه در سال 95، 100 درصد اين اعتبارات جذب شده است.
وي افزود: انعقاد قرارداد 310 مگاوات برق خورشيدي و 99 مگاوات برق بادي و آغاز اجراي نيروگاه 30 مگاواتي برق خورشيدي جاجرم از جمله اقدامات مهم در حوزه اقتصادي استان است.
استاندار خراسان شمالي اظهار داشت: آغاز مراحل اجرايي طرح ارتقاي معيشت پايدار مددجويان کميته امداد و بهزيستي با واگذاري صفحات توليد برق خورشيدي در قالب طرح برکت آفتاب و آغاز واگذاري طرح پايلوت واگذاري صفحات توليد برق خورشيدي سيار به عشاير استان با رويکرد توانمندي سازي اين قشر از ديگر دستاوردهاي دولت در استان است.
صالحي درباره اقدامات انجام شده در زمينه رونق اشتغال در استان گفت: سال گذشته 11 هزار و 314 شغل خالص در استان ايجاد شد.
وي گفت: سهم استان، ايجاد اشتغال براي هشت هزار و 800 نفر بود اما استان براي ايجاد 10 هزار شغل هدفگذاري کرد و بيش از 12 هزار شغل جديد در سامانه به ثبت رسيد.
وي گفت: خراسان شمالي سال گذشته رتبه چهارم کمترين نرخ بيکاري بين استان هاي کشور را از آن خود کرد و بر اساس آمار مرکز آمار ايران، نرخ بيکاري در اين استان 9.7 درصد به ثبت رسيده است.
وي با اشاره به اينکه خراسان شمالي در سال گذشته حائز رتبه نخست نرخ مشارکت و رشد اقتصادي در ميان استان هاي کشور بوده است گفت: اکنون ضريب جيني که شاخص نمايانگر فاصله فقير و غني است در استان پايين تر از ميانگين کشوري است بطوريکه اين رقم در استان 0.34 و در کشور 0.43 گزارش شده است.
وي عملياتي شدن منطقه ويژه اقتصادي بجنورد، راه اندازي گمرک ريلي در جاجرم و پيگيري هاي منتج به خروج مجتمع آلوميناي ايران از فهرست خصوصي سازي و تکميل طرح هاي توسعه اي آن را از ديگر اقدامات شاخص در سال هاي اخير عنوان کرد.
استاندار خراسان شمالي افزود: مجتمع فولاد اسفراين هنوز در ليست واگذاري به بخش خصوصي است که درخواست براي خروج اين واحد صنعتي از ليست خصوصي سازي در سفر وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي مطرح شد که قول هاي مساعد براي پيگيري در اين باره داده شد.
براساس نتايج سرشماري سال 95، جمعيت خراسان شمالي 863 هزار و 92 نفر است که 1.08 درصد از جمعيت کشور را شامل مي شود. مساحت اين استان هم 28 هزار و 434 کيلومتر مربع است که معادل 1.75 درصد از کل مساحت کشور است.
با توجه به نتايج سرشماري سال 95، تراکم جمعيت در استان 30.4 نفر در هر کيلومتر مربع است و نتايج طرح آمار گيري نيروي کار نشان مي دهد که 42.4 درصد از جمعيت در سن کار استان ( 10 ساله و بيشتر) از نظر اقتصادي فعال بوده اند يعني در گروه شاغلان يا بيکاران قرار دارند.
بخش کشاورزي در استان با 40 درصد بيشترين سهم اشتغال را در بين بخش هاي عمده اقتصادي دارد و در مراتب بعدي بخش خدمات با 36 درصد و بخش صنعت با 24 درصد قرار دارند.
تقسيمات سياسي خراسان شمالي شامل هشت شهرستان، 19 بخش، 22 شهر، 45 دهستان و هزار و 298 روستا است.
7185 /6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد