Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  به گزارش ایران اکونومیست؛ حدود ۳۰ درصد از جمعیت ایران در بافت‌های فرسوده، حاشیه‌ای و ناکارآمد شهری زندگی می‌کنند.
گفته می‌شود برای نوسازی این مناطق در افق ۱۰ ساله به ۱۲۳ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است.

در این خصوص مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از موافقت بانک مرکزی جهت اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به برنامه بازآفرینی شهری خبر داد و افزود: در حال حاضر این مطلب پس از موافقت بانک مرکزی به کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ارجاع داده شده است که بنا به تقاضای وزارت راه و شهرسازی از نمایندگان محترم کمیسیون قرار است با اعمال ماده ۴۹ به این مسئله، اختصاص این مبلغ در دستور کار اصلی مجلس قرار گرفته و تا دوهفته آینده تصویب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
هوشنگ عشایری هم‌چنین گفت: درصورت تحقق این اقدام می‌تواینم بگوییم جریان‌سازی خوبی در این حوزه اتفاق افتاده و نوید خوبی برای بانک مسکن خواهد بود چراکه این پول به عنوان وجوه اداره شده در اختیار بانک قرار گرفته و پس از پایان دوران ساخت به عنوان افزایش سرمایه بانک برای جبران کسری سود تسهیلات از ۸ به ۶ درصد محسوب خواهد شد.
 
وی مدتی پیش اعلام کرده بود که براساس پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و با  تصویب و ابلاغ  شورای پول اعتبار، نرخ بهره تسهیلات خانه یکمی در بافت‌های  ناکارآمد شهری از ۸ به ۶ درصد کاهش  و دوره باز پرداخت آن از ۱۲ به ۱۵ افزایش تغییر پیدا کرد.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین اعلام کرده بود که برهمین اساس کسانی  که در بافت‌های ناکارآمد شهری درکلانشهرها؛ تسهیلات  ۸۰ میلیونی تومانی دریافت می‌کردند باید با نرخ سود ۸ درصد و دوره باز پرداخت ۱۲ سال و قسط ماهیانه ۸۶۵ هزار تومان اقساط را باز پرداخت نمایند که براساس مصوبه جدید شورای پول و اعتبار نرخ بهره تسهیلات به ۶ درصد کاهش و دوره باز پرداخت به ۱۵ سال افزایش و مبلغ قسط نیز تا حدی  تغییر خواهد یافت.
 
به گزارش ایسنا، بافت‌های ناکارآمد به پنج گونه بافت‌های تاریخی، فرسوده، سکونتگاه‌های غیررسمی، حاشیه شهرها با پیشینه روستایی و نقاط همگون شهری تقسیم‌بندی شده‌اند. هم‌اکنون ۵۴۴ شهر کشور در مساحتی حدود ۱۴۰ هزار هکتار با مساله بافت‌های ناکارآمد مواجهند.
 
۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۶ طرح ملی بازآفرینی شهری با حضور رییس جمهور، وزیر راه و شهرسازی، شهردار تهران و دیگر مسوولان آغاز شد.  روحانی در این مراسم گفت: اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری به این معنا است که دولت صدای زلزله‌، صدای مشکلات مردمی که در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند، صدای مشکلات مردم کم توان و صدای نسل جوان خانه اولی را شنیده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی سهم مناطق پیرامون توسعه ۶ میدان نفتی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با امضای قراردادهای بالادستی توسعه ۶ میدان نفتی، حدود ۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی از مجموع ۱۳ میلیارد دلار پروژه سهم مردم مناطق پیرامونی می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن‌خجسته‌مهر امروز (یکشنبه، ۲۷ اسفندماه) در آیین امضای قراردادهای بالادستی توسعه ۶ میدان نفتی به ارزش ۱۳ میلیارد دلار با بیان اینکه امروز یکی از به یادماندنی‌ترین رویدادهای تاریخ صنعت نفت و جمهوری اسلامی ایران  رقم می‌خورد، اظهار کرد: هفته پیش یکی از مهم‌ترین رویدادها مربوط به قراردادهای فشارافزایی میدان‌های پارس جنوبی برگزار شد و این وعده وزارت نفت از آغاز دولت سیزدهم بود.

وی با اشاره به اینکه امروز یکی از مهم‌ترین مأموریت‌ها و تکالیف وزارت نفت در دولت سیزدهم و رئیس جمهوری به وقوع می‌پیوندد، افزود: این مأموریت حاصل عمیق‌ترین و فشرده‌ترین کاری بود که در شرکت ملی نفت ایران انجام شد و همه تلاش و کوشش این شرکت با آغاز کار دولت سیزدهم این بوده که سهم بسزایی در رشد اقتصادی کشور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران  افزایش تولید نفت و صادرات آن، جمع‌آوری گازهای مشعل و مقام نخست در تولید بار اول را از وعده‌های این شرکت برشمرد و گفت: امروز شاهد عملی شدن همه این وعده‌ها هستیم.

خجسته‌مهر گفت: دولت سیزدهم به کارهای بزرگ و زیربنایی مبادرت کرده و امروز توانسته‌ایم حاصل دستاوردهای محسوس را به‌ مردم ارائه کنیم و برای اجرای برنامه هفتم توسعه آماده شویم.

وی با بیان اینکه این قراردادهایی که امروز با شرکت‌های اکتشاف و تولید و بانک‌ها امضا می‌کنیم برای تحقق اهداف کمی برنامه هفتم توسعه است، اظهار کرد: کارهای زیربنایی را آغاز کرده‌ایم و به دنبال رشد ۸ درصدی اقتصادی که در برنامه هفتم توسعه به ما تکلیف شده، هستیم.

تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد با طرح‌های پیشران نفتی و گازی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: با اجرای طرح‌های پیشران نفت و گاز مانند دو طرح پیشران اقتصاد کشور رشد ۸ درصدی اقتصاد کشور محقق می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه هدف شرکت ملی نفت مردمی‌کردن اقتصاد کشور و هدایت نقدینگی کشور و سرمایه‌های مردم به سمت کارهای مولد و ارزش‌آفرین است، افزود: با ابتکاری که در وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران به کار گرفته شد، برای نخستین بار در کشور نقش بانک‌ها از تسهیلات‌دهنده به سرمایه‌گذار تبدیل شد و پتروشیمی‌ها را نیز برای تأمین خوراک موردنیاز خودشان وارد بحث‌های توسعه و تولید از میدان‌های نفتی و گازی کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز یکی از جلوه‌های واقعی ملی شدن صنعت نفت در حال رقم خوردن است، اظهار کرد: زمانی که فکر، مدیریت، ساخت و توان ایرانی به‌طور کامل محقق شود، می‌توانیم به‌طور واقعی ادعا کنیم که صنعت نفت کشور ملی شده است.

آزادگان؛ یکی از ۱۰ میدان نفتی فوق‌عظیم دنیا

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین قراردادها مربوط به  میدان نفتی آزادگان است، گفت: این میدان حدود ۳۲ میلیارد بشکه نفت درجا دارد و به‌عنوان یکی از ۱۰ میدان فوق عظیم دنیا معرفی می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه هدف‌گذاری ما روی مهم‌ترین و بزرگترین میدان‌های مشترک نفتی و گازی است، افزود: این هدف‌گذاری عمیق و دقیق است و برای افزایش تولید در آینده امروز گام‌های واقعی و قراردادی مهمی را برداشته‌ایم.

وی اظهار کرد: در گذشته قرارداد یک میدان مشترک نفتی و گازی یا فسخ می‌شد یا آن میدان را کان‌لم‌یکن می‌کردند، اما امروز شرکت ملی نفت ایران این کار بزرگ را با توانمندی بزرگ انجام داده است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه تاکنون ۸ شرکت بزرگ بین‌المللی از جمله شل و توتال برای توسعه این میدان ورود کرده‌ و اطلاعات میدان را دریافت کرده‌اند، گفت: این شرکت‌ها هیچگاه وارد بحث توسعه این ۶ میدان نشدند.

خجسته‌مهر افزود: با امضای این قراردادها تولید اضافه ۴۰۰ هزار بشکه در روز محقق می‌شود و با احتساب تولیدی کنونی این میدان‌ها، تولید آنها به ۶۲۰ هزار بشکه در روز می‌رسد. درآمد تولید اضافه ۴۰۰ هزار بشکه در روز سالانه ۱۵ میلیارد دلار است و این به معنی ارزش‌آفرینی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

وی بیان کرد: همه این طرح‌ها توسط بانک‌های و سرمایه‌گذار و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام می‌شود، حجم نفت درجای این ۶ میدان ۳۸ میلیارد بشکه و تولید اضافی ۴۰۰ هزار بشکه و تولید نهایی ۶۲۰ هزار بشکه در روز است؛ ۶۱۵ حلقه چاه جدید و تعمیری با استقرار ۵۰ دستگاه دکل در این مناطق حفاری می‌شود.

۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی سهم مناطق پیرامون ۶ میدان

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: حدود ۶۶ هزار شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد و مناطق پیرامونی این میدان‌ها از رفاه نسبی برخوردارند و در حدود ۲۵۰ میلیون دلار مسئولیت اجتماعی از کنار این ۱۳ میلیارد دلار پروژه سهم مردم این مناطق می‌شوند.

خجسته‌مهر با بیان اینکه این کار محصول هدایتگری و حمایت‌های دولت سیزدهم به‌ویژه معاون اول و وزیر نفت است، گفت: طبق تأکید مقام معظم رهبری در سرعت بخشیدن انجام فرآیند قراردادها و تنفیذ آنها، موفق به سرعت‌بخشیدن اجرا و امضای این قراردادها شده‌ایم.

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۸ هزار نفر در صندوق‌های خرد زنان
  • توانمندسازی بانوان از مسیر تقویت صندوقهای خرد زنان روستایی و عشایر 
  • طلای جهانی بی‌حال و دلار ثابت شد
  • نوسازی ۴ هزار و ۳۲۳ واحد مسکونی در محلات هدف بازآفرینی شهری گلستان
  • ۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی سهم مناطق پیرامون توسعه ۶ میدان نفتی
  • نگاه ایران و جهان به رمزارزها در زمستان داغ کریپتویی
  • اختصاص بیش از ۲۹۷ میلیارد تومان اعتبار به حوزه توسعه و بهسازی مساجد
  • امضای ۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی/ بزرگترین قرارداد‌های نفتی یک دهه اخیر
  • عرضه ۴۷۷.۳ میلیون دلار حواله ارزی در سامانه نیما / ۸۱درصد حواله‌ها فروش نرفت
  • تامین ارز مورد نیاز طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف افزایش صادرات این محصول به ۴ میلیارد دلار در سال