Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@06:33:49 GMT

گفت‌وگو با طلبه اینستاگرامی حامی حیوانات

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۲۹۴۰

صفحه اینستاگرامش، پر است از آدم‌های نیازمند. یکی کلیه لازم‌ است و دیگری پول دوا و درمانش را ندارد. دختربچه‌ای از درد دیالیز می‌گوید و پیرزن کرمانی از زیرزمینی پر از موش که محل زندگی‌اش است.

به گزارش ایسنا، «جام جم آنلاین» در ادامه نوشت: در کنار اینها عکس و ویدئوهایی هم هست که نشان می‌دهد آدمیزاد گاهی چقدر بی‌رحم می‌شود که به جان حیوانات می‌افتد و آزارشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سگ‌ها در این بین بیشتر از بقیه حیوانات مورد ظلم قرار می‌گیرند.

کمیل نظافتی، جوان طلبه اهل آمل است که چند سالی است دست به کار شده و تلاش می‌کند با رفتار و گفتارش، انسانیت را پاس بدارد.

او می‌گوید آزاردهنده است که برخی به من می‌گویند «سگ‌باز»! ما انسانیم و باید مراقب همنوعان، محیط زیست و دیگر آفریده‌های خداوند باشیم.

نظافتی که یکی از کلیه‌‌هایش را به کودکی نیازمند کلیه‌اهدا کرده، چند ماه قبل به اهواز رفت تا پیگیر وضعیت سگی باشد که مرد جوانی او را آزار داده و فیلمش را در فضای مجازی منتشر کرده بود.

با نظافتی که هشت ترم در حوزه درس خوانده و اکنون در دانشکده فرهنگ و هنر، کارگردانی می‌خواند، همصحبت شدیم تا برایمان از حال خوب و سبک زندگی بگوید که دنیا را جای بهتری می‌کند.

گاهی اتفاقاتی در زندگی ما رخ می‌دهد که دیگران باعث و بانی‌اش هستند شاید خودمان متوجه نشویم اما در انها خیریتی است، شما این‌جور تجربه‌ای داشته‌اید؟

وقتی در مسیر خدمتگزاری قدم می‌گذاری، ابتدا تنهایی، گاهی با تمام وجود دوست داری به دیگران کمک کنی اما توانش را نداری. در این مواقع است که باید ایمانت را حفظ کنی و در مسیر بمانی. چند روزی بود برای درمان یک بیمار به هر دری می‌زدم به بن‌بست می‌خوردم. دیروز کلافه شده بودم اما امروز آقایی که اهل تسنن هم هست با من تماس گرفت و هزینه درمان را تقبل کرد. شاید گاهی جانمان به لب برسد اما جام آسایش هم به لب ما خواهد رسید!

در مسیر قرار گرفتن یعنی برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری برای یک کار؟

قرآن می‌فرماید: هر کسی به اندازه وسع خودش به دیگران کمک کند. شاید یک نفر با مال خود این کار را بکند و دیگری با جانش و کس دیگر با آبرویش. مهم‌تر و سخت‌تر از همه گذشتن از آبروست!

منظورتان از آبرو، اعتباری است که آدم‌ها در زندگی کسب می‌کنند یا آبرو به معنای عام است؟

آبرو با اعتبار فرق دارد.گاهی آدمی برای کار خیری از اعتبار و کوپن خود خرج می‌کند اما گاهی باید از آبرو به معنای عرف گذشت. یک‌ بار برای نجات یک اعدامی به خانه مقتول رفتم اما آنها با مشت و لگد مرا بیرون انداختند. بار دیگر به خانه آنها رفتم و در زدم و گفتم این‌بار آمده‌ام تا با بچه‌های مقتول بازی کنم و سر آنها را گرم کنم! راهم دادند. چهار دست و پا راه رفتم، بچه‌ها را روی کولم نشاندم، برایشان صداهای خنده‌دار در می‌آوردم و ... . وقتی خانواده مقتول دیدند یک طلبه با لباس روحانیت همه کار کرد تا بچه‌ها را بخنداند، از حکم اعدام چشم پوشیدند و به اینکه قاتل در زندان بماند، رضایت دادند. آبرویم را به میان گذاشتم تا فردی را نجات دهم. وقتی بار اول با مشت و لگد بیرونم کردند در همه محله‌ بی‌آبرو شدم اما ناامید نشدم.

این فعالیت‌های اجتماعی را برای این‌که حال خودتان را خوب کنید، شروع کردید؟

من برای رفتن به بهشت کارهای خیر انجام نمی‌دهم. باید وظیفه انسانی‌ات را انجام بدهی و فقط رضای خدا مد نظرت باشد. به حال خوب خودم فکر نمی‌کنم، هدفم این است که حال دیگران را خوب کنم!

در جامعه مذهبی ما چشم مردم به روحانیون است که چگونه رفتار می‌کنند، آیا روحانیونی که به‌اصطلاح با مردم قاطی می‌شوند و به کارهای روزمره‌ آنها رسیدگی می‌کنند، نسبت به قدیم‌ترها کمتر شده که عملکرد روحانیونی مثل شما خیلی به‌چشم می‌آید؟

الان هم کم نیستند! خیلی از روحانیون هستند که کارهایشان را مخفیانه و به‌دور از چشم رسانه‌ها انجام می‌دهند. مثلا همین دیشب ۲۰ نفر از دوستان روحانی‌ام به زابل رفتند تا در مناطق محروم لوله‌کشی آب انجام دهند و سرویس بهداشتی بسازند اما به هر حال مثل همه اقشار دیگر، گروهی از روحانیون هستند که متاسفانه خودشان را از مردم جدا می‌دانند در حالی‌که در سیره نبوی آمده که مثلا پیامبر (ص) منتظر نمی‌ماند تا کسی به ایشان سلام دهد بلکه همیشه خودشان سلام می‌دادند. روحانیون باید پیامبر اسلام (ص) را الگوی خود قرار دهند و نباید ادای عالمان را دربیاورند و دور از مردم زندگی کنند.

اگر فعالیت‌های خیرخواهانه رسانه‌ای شود بهتر است، چون هم فرهنگ‌سازی می‌شود و هم چهره واقعی روحانیون به مردم شناسانده می‌شود؟

یک‌بار برای اینکه بفهمم مردم نسبت به روحانیون چه نظری دارند، ۲۰۰ شاخه گل خریدم و به شمال شهر تهران رفتم، سر چهارراه ایستادم، جلوی ماشین‌ها را می‌گرفتم و به سرنشینانش می‌گفتم این شاخه‌ گل برای شفای یک بیمار است، برای شفایش دعا کنید. فقط پنج نفر گل را از من قبول نکردند. معتقدم باید خوب عمل کنیم تا جامعه به ما اعتماد کند.

حامی حیوانات هم هستید. این رفتار شما هم به نوعی ساختارشکنی است.

همین‌جا تاکید می‌کنم منِ طلبه که حامی حیوانات هم هستم، معتقدم به هیچ جنبنده‌ای که آفریده خداست نباید ظلم شود. برای رضای خدا در شمال کشور نقاهتگاهی برای حمایت از حیوانات آسیب‌دیده راه‌اندازی کرده‌ایم که الان از حدود ۴۰ سگ و یک عقاب نگهداری می‌کنیم که بعد از پایان درمان در طبیعت رها خواهند شد. هر حیوان آسیب‌دیده‌ای که به این نقاهتگاه آورده شود را می‌پذیریم. برخی حمایت از حیوانات را جور دیگری تلقی کرده و برچسب‌‌های بی‌رحمانه‌ای به من زدند؛ مثلا گفتند سگ‌بازی می‌کنم و واردکننده سگ هستم و همزیستی با حیوان را ترویج می‌کنم!‌ اما هیچ‌کدام از اینها نیست. من طلبه‌ای هستم که تلاش می‌کنم طبق اخلاق نبوی زندگی کنم و تا‌ جایی که می‌توانم به همه مخلوقات خدا از انسان گرفته تا حیوان و گیاه کمک کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۲۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد خدام کاروان حج امسال هم کاهش پیدا کرد

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب، که امروز یکشنبه (۲ اردیبهشت) در جلسه مسئولان دفاتر استانی و مناطق بعثه مقام معظم رهبری در قم سخن می گفت اهمیت اخلاص در کار‌ها را یادآور شد و اظهار داشت: این ویژگی به خصوص در فعالیت کارکنان مرتبط با حوزه حج و زیارت از اهمیت بیشتری برخوردار است، چون با مردم سر و کار دارند آن هم زائرانی که از طرق مختلف از جمله فروش ملک، وسیله و گرفتن وام مبالغی را برای پرداخت هزینه سفر‌های زیارتی جمع کرده‌اند. 

وی با بیان اینکه اگرمانند ۱۰ سال قبل بیاندیشیم از جامعه امروزعقب خواهیم ماند، گفت: یکی از کار‌هایی که باید در فعالیت‌های مرتبط با کاروان‌های زیارتی صورت بگیرد نوآوری، پویایی و بهینه‌سازی فرایند‌ها و تسهیل کردن امور مرتبط با حوزه‌های مرتبط با حج و زیارت است و معاونت فرهنگی بعثه از استان هایی که طرح‌های نوآورانه داشته باشند تقدیر خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت آسیب‌شناسی در فرایند‌ها را ضروری خواند و گفت: درصد خادم زائر در حج پیش رو در مقایسه با سال‌های گذشته بازهم کمتر شده است همچنین تعداد روحانیون کاروان‌ها کمتر شده‌اند لذا باید تدبیری بیاندیشیم که کاستی در ارائه خدمات به زائران ایجاد نشود. 

وی با تاکید بر اینکه همه باید بپذیریم که خادم زائران هستیم و نباید نگاه بالا به پایین داشته باشیم، اظهار کرد: نیازشناسی و برنامه‌ریزی برای تامین روحانیون کاروان‌ها از خود استان از کار‌های لازم است که باید مسئولان دفتر استانی پیگیری کنند.

وی افزود: یقین بدانید گرچه روحانیون فعلی که جذب شده‌اند خیلی خوب هستند ولی حتما روحانیون دیگری هم در حوزه هستند که می‌تواند با رعایت شایسته سالاری مورد استفاده قرار بگیرند. 

به روزشدن روحانیون و انتخاب روحانیون جدید برای سفر‌های عمره با توجه به تعطیلی نه ساله و تامین نیروی معین ثابت از دیگر توصیه‌های حجت الاسلام والمسلمین نواب بود. ا و ادامه داد: امروز من و شما مسئول و مکلف هستیم که این چارچوب را حفظ و بهینه سازی کنیم.

۲۱ ایستگاه پروازی عملیات انتقال زائران را به سرزمین وحی برعهده دارند

در ادامه این همایش آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت در سخنانی به تشریح فرایند شروع عملیات عمره بعد از یک توقف چند ساله پرداخت. 

وی با بیان اینکه سازمان حج وزیارت و بعثه مقام معظم رهبری در همکاری با همدیگر درصدد انجام عملیات حج پیش رو به بهترین وجه هستند، افزود: ۲۱ ایستگاه پروازی عملیات انتقال زائران را به سرزمین وحی برعهده دارند. 

در ادامه این نشست، مسئولان دفاتر استانی به ذکر نکات و پیشنهادات خود پرداختند که از جمله می‌توان به سرعت بخشیدن در اعلام اسامی خادمان فرهنگی کاروان‌ها، افزایش ظرفیت برخی استان‌ها مانند قم و خراسان رضوی، امکان اجاره هواپیما از کشور‌های دوست، رسیدگی بیشتر به فعالیت دفاتر زیارتی و سیاحتی و توجه بیشتر به کاروان‌های زوجی اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • خوش چهره: در جمع روحانیون برجسته سخنرانی می کردم، سوال شان این بود که مگر مملکت ما کمونیستی است که اینقدر بر اقتصاد تکیه می شود؟!
  • این طلبه‌ها بدون کنکور معلم می‌شوند
  • گردهمایی طلاب و روحانیون شهرستان چرام
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • چگونه طلبه شویم؟
  • استدلال استاد قرائتی برای ورود جوانان به حوزه
  • حامی اقتصاد اسلامی
  • دفاع تمام قد حامی لایحه عفاف و حجاب از بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد /با قدرت جلوی کشف حجاب را بگیرید
  • تاکید مسئولان حج بر لزوم نوآوری و پویایی در فرایند‌های حج و زیارت
  • تعداد خدام کاروان حج امسال هم کاهش پیدا کرد