Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، متأسفانه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان نرخ اقلام خوراکی در شهرستان‌های استان ایلام و مرکز آن شهر ایلام در نوسان است.

واقعاً در زیر پوست بازار شهر ایلام چه می‌گذرد که با وجود تذکرات مسؤولان امر اما باز هم نرخ اقلام خوراکی در گوشه گوشه شهر ایلام با یکدیگر متفاوت است.

در روزهای اخیر غلبه بازار شایعات بر واقعیات قیمت اجناس و اقلام مصرفی داغ داغ است و ظاهراً کسی توانایی برخورد با این معضل را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان ایلامی در این باره می‌گوید: هفته گذشته به بازار ایلام مراجعه کرده و یک بسته سبزی پاک شده را به نرخ 2 هزار و 300 تومان تهیه کرده‌ام و امروز قیمت همان بسته به دو هزار و 700 تومان رسیده است و زمانی که علت را جویا می‌شوم در جواب می‌شنوم که جنسی وجود ندارد.

مرتضی می‌افزاید: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی طی هفته گذشته در ایلام 42 هزار تومان بود که امروز این قیمت به 47 هزار تومان رسیده است و علت آن را کمبود گوسفند زنده بیان می‌کنند.

یکی از فروشندگان اقلام خوراکی در ایلام نیز معتقد است: با افزایش قیمت‌ها میزان فروش اقلام خوراکی بسیار پایین آمده و این روند بسیار نگران‌کننده است.

علی اضافه می‌کند: افزایش قیمت‌ها در تمام اقلام روی داده و هر وقت برای تهیه اجناس به بنک‌داری‌ها و عمده‌ فروشی‌ها مراجعه می‌کنیم قیمت اقلام تا چند درصد افزایش یافته است و با منت اقلام را تهیه می‌کنیم و می‌گویند اقلام احتکار شده و جنسی در بازار وجود ندارد.

می‌گویند ایلام شهر گرانی است و این لزوماً مختص این یکی دو هفته و نوسان بازار نبوده و مردم می‌خواهند حوزه‌های نظارت و بازرسی نظارت جدی‌تری بر بازار مصرف داشته باشد تا ایلام دیگر لقب ایلام گران را به خود نگیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام در گفت‌و‌گو بات خبرنگار فارس گفت: مصوب شده که کالاهای اساسی و پرمصرف در ماه مبارک رمضان باید دارای اتیکت باشند.

یارالله نصیری افزود: بحث اتیکت‌گذاری برای مقابله با گرانفروشی در بازار ایلام توسط این سازمان و بازرسان آن به صورت جدی پیگیری می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام نیز بیان کرد: در ماه مبارک رمضان اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان ایلام آمادگی کامل برای رسیدگی فوری به گران‌فروشان دارد.

نعمت‌الله بیرانوند تأکید کرد: این اداره‌کل در نخستین فرصت با تشکیل پرونده نسبت به برخورد با گرانفروشی در بازار مصرف ایلام برخورد جدی دارد.

وی ادامه داد: همچنین همکاری لازم با دستگاه‌هایی که بر بازار مصرف نظارت دارند خواهد داشت و مردم هم می‌توانند گزارش‌های خود را به سامانه 124 اطلاع دهند.

در همین حال قرار است برای تنظیم بازار مصرف استان ایلام از سوی دستگاه‌های متولی اقدامات عملی و جدی‌تری صورت پذیرد تا بازار در آرامش باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس عنوان کرد: بیش از 260 تن انواع برنک و بیش از 30 تن تخم‌مرغ و 173 تن شکر در بازار مصرف استان ایلام توزیع شده است.

سیدمحمد تراب میری افزود: این اقلام در آستانه ماه مبارک رمضان برای تنظیم بازار مصرف به بازار عرضه شده تا اقدام جدی برای گرا‌ن‌فروشی باشد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان ایلام نیز یادآور شد: 300 تن مرغ منجمد و 80 تن گوشت قرمز منجمد در سردخانه سازمانی موجود است.

محمدمهدی پوسیابیدی متذکر شد: قیمت گوشت منجمد گوساله در بازار ایلام از قرار هر کیلو 22 هزار تومان در اختیار توزیع‌کنندگان قرار می‌گیرد و همچنین گوشت مرغ منجمد نیز از قرار هر کیلو پنج هزار و 800 تومان در اختیار توزیع‌کنندگان قرار گرفته است.

هرچند قیمت‌های برخی اقلام تکان خورده، اما بخش عمده‌ای از فعل و انفعالات بازار امروز ایلام همه شایعه بوده و تحت تأثیر بار روانی قرار گرفته است.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • نفت در مدار رشد؟