Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@10:58:04 GMT

ضرورت توجه ویژه به بهداشت و سلامت شهری در کرمان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۵۶۰۰

ضرورت توجه ویژه به بهداشت و سلامت شهری در کرمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، سیدمهران عالم‌زاده در دیدار مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با وی، با بیان اینکه اگر بخواهیم شهروندانی بانشاط و سالم داشته باشیم، باید به موضوع بهداشت به‌طور ویژه توجه کنیم، بر تشکیل کارگروهی در حوزه‌ بهداشت و سلامت شهری تأکید کرد و گفت: باید با ایجاد این کارگروه، فارغ از سیستم‌های اداری و با کمک سمن‌ها، موضوعات مربوط به مسایل بهداشتی شهر و شهروندان را دنبال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بضاعت شهرداری را در موضوعات مختلف اندک دانست، اما در عین حال گفت: با توجه به شرایط خاص و حادی که در اثر بروز بیماری‌های مشترک دام و طیور اتفاق می‌افتد، توجه به مسایل بهداشتی، در اولویت فعالیت‌های شهرداری قرار خواهد گرفت.

عالم‌زاده افزود: در زمینه‌ مسایل بهداشتی، هرجا کمبودی وجود دارد، می‌توانیم انرژی را مضاعف کنیم، اما محدودیت‌هایی هم داریم.

شهردار کرمان در رابطه با جمع‌آوری و عقیم‌سازی سگ‌های بدون صاحب توسط شهرداری گفت: شهرداری در حد توان این مهم را دنبال می‌کند، اما سازمان‌های مردم‌نهاد مربوط نیز باید در این زمینه به شهرداری کمک کنند.

عالم‌زاده افزود: شهرداری در حد توان نسبت به جمع‌آوری و عقیم‌سازی سگ‌های بدون صاحب اقدام می‌کند، اما کار کاملی در این حوزه انجام نمی‌شود که نیاز به پیگیری و همکاری سمن‌ها دارد تا این کار به بهترین شکل اتفاق بیفتد.

وی به وضعیت کشتارگاه دام کرمان اشاره کرد و گفت: اگرچه کشتارگاه به بخش خصوصی واگذار شده، اما عوامل اداره‌کننده‌ کشتارگاه از وضعیت اقتصادی آن رضایت ندارند.

شهردار کرمان اظهار امیدواری کرد: با راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی جدید شهر کرمان، مشکل شهر و شهرداری کرمان در این زمینه برطرف شود.

عالم‌زاده افزود: در این رابطه حاضریم به سرمایه‌گذار کمک کنیم تا کشتارگاه هرچه سریع‌تر وارد چرخه‌ شود.

کد خبر 4302856

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل دامپزشکی کرمان شهرداری کرمان ماه مبارك رمضان بوشهر کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه برجام بارش باران مشهد خرم آباد اشتغال بیرجند تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بارندگی قابل توجه برای یزد/ پرهیز از تردد غیرضرور داخل شهر

حمیدرضا رحیمدل معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد با اشاره به صدور هشدار نارنجی از سوی اداره کل هواشناسی استان یزد، گفت: از روز گذشته تا پنج‌شنبه صبح، کل مجموعه ستاد مدیریت بحران شهرداری در آماده‌باش کامل هستند.

وی ادامه داد: با توجه به هشدار سطح نارنجی، میزان بارندگی قابل توجه برای یزد پیش‌بینی شده است بنابراین آبگرفتگی معابر سطح شهر یزد را خواهیم داشت و باید پمپ‌ها و تجهیزات مورد نیاز سریع پای کار بیاوریم و با سرعت عمل کار کنیم.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد عنوان کرد: اقدامات خوبی در یکی دو سال در حوزه مدیریت بحران در خصوص آماده‌سازی کمربند حفاظتی شهر یزد یا همان سیل بند‌های یزد از نظر پاک‌سازی پشت سیل‌بندها، ارتفاعات سیل‌بندها، حجم خاکریز، احداث سرریز و... انجام شده است.

رحیمدل افزود: سه سیل‌بند در سمت پارک کوهستان برای جلوگیری از ورود آب به خیرآباد و عیش‌آباد ایجاد شده است که بتواند این روان‌آب‌ها و سیلابی‌شدن را کنترل کند، در سال ۱۴۰۰ در این نقطه به واسطه سیل خسارت وارد شد.

وی تأکید کرد: با توجه به هشدار هواشناسی و آبگرفتگی معابر، از شهروندان می‌خواهیم در زمان بارندگی رفت و آمد و تردد غیرضروری در داخل شهر نداشته باشند، چون باعث می‌شود روان‌آب‌ها داخل سطح شهر و خیابان مسیر خود را در کانال‌ها طی نکنند و در سطح معابر بیشتر بمانند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری با بیان اینکه دو کریدور برای عبور روان‌آب‌ها به سمت خارج از شهر وجود دارد، ادامه داد: یکی از این کریدور‌ها چهارراه محمودآباد به سمت بلوار نصر و دروازه قرآن است که کل حجم روان‌آب‌های مناطق دیگر از جمله منطقه چهار، منطقه یک و... در چهاراه محمودآباد جمع می‌شود و به سمت خروجی شهر می‌رود. 

رحیمدل خاطرنشان ساخت: یک کریدور دیگر نیز از میدان حضرت ابوالفضل، میدان همافر به سمت میدان باغ ملی می‌رود، این کریدور وارد مسیل شهر یزد همان رودخانه پشت پل نواب صفوی شود و در بافت تاریخی نیز با لوله‌گذاری که از چهار راه مهدیه به سمت ایرانشهر و انتقال آب به رودخانه شهر یزد انجام شد، مشکل تا حدودی حل شده است.

وی ادامه داد: فقط در دو نقطه با مشکل مواجه هستیم، بلوار فضیلت در منطقه سه که انتقال آب آن حدود ۲۰ میلیارد تومان نیاز دارد و لازم است که امسال حتما تأمین اعتبار آن انجام شود و دیگری میدان ابوالفضل که باید لوله‌گذاری برای آن انجام شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد در خصوص چاه‌های جذبی سطح شهر یزد گفت: تعدادی چاه جذبی در سطح شهر یزد وجود داشت که در بیش از یک سال گذشته ۸۰۰ چاه جذبی دیگر نیز در مناطق پنج‌گانه شهری یزد حفر شد و عمق این چاه‌ها را نیز تا ۲۵ متر افزایش دادیم و لوله‌ای نیز برای خروج هوا در کنار این چاه‌ها نصب کردیم که اقدام بسیار خوبی برای جذب روان‌آب‌ها بود.

وی با بیان اینکه چاه‌های جذبی در زمان جاری‌شدن سیلاب جوابگو نیست، ادامه داد: چنانچه بارش باران در طولانی مدت و با شدت کم وجود داشته باشد چاه‌های جذبی می‌توانند در جذب روان‌آب مؤثر باشند، اما در بارش‌های شدید و کوتاه مدت این چاه‌ها کارساز نیستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • توجه ویژه به معماری ایرانی_اسلامی در شهر تهران
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • پیش‌بینی بارندگی قابل توجه برای یزد/ پرهیز از تردد غیرضرور داخل شهر
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه
  • تمرکز بر رفع نابرابری‌ها و دسترسی به خدمات باکیفیت
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • ضرورت کاهش مصرف نمک و شکر در ایران
  • آغاز نخستین رویداد خلاقیت و نوآوری مشهد
  • شهرداری‌ها توجه بیشتری به حوزه سرمایه گذاری کنند