Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@03:12:21 GMT

حقوق مصرف کننده باید در سایه کیفی سازی تولید رعایت شود

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۶۲۱۴

حقوق مصرف کننده باید در سایه کیفی سازی تولید رعایت شود

به گزارش ایسکانیوز، اولین جلسه کمیسیون برنامه ریزی،هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان به ریاست دکتر مصطفی سالاری برگزار شد.
سالاری در این نشست با اشاره به نرخ ارز و وضعیت یکسان سازی آن در حوزه اقتصادی اظهار داشت: امروز یکی از مهمترین مسایل کشور نرخ ارز است که در جهت کنترل و نظارت در این حوزه باید مشکلات را شناسایی و مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه افزایش قیمت نهاده ها قابل قبول نیست تصریح نمود:دولت با تزریق ارز به قیمت3600تومان به صنایع و واحدهای بزرگ تولیدی سعی در کنترل بازار دارد.
سالاری بر ضرورت شناسایی نارسایی های حوزه ارز تاکید نمود و افزود:مباحث ارزی و مشکلات این بخش استانی نبوده و در سطح کلان مطرح است.
نماینده عالی دولت در گیلان تشکیل کمیته برنامه ریزی،هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز را از اقدامات مثبت در جهت کنترل وضع بازار خواند و گفت:در سال "حمایت از تولید ایرانی" مبارزه با قاچاق کالا و ارز تلاشی ارزشمند برای رونق بازار داخلی و توسعه پایدار اقتصادی است.
وی خاطرنشان کرد: ورود کالاهای بی کیفیت با قیمت اندک تاثیر منفی بر اشتغال،اقتصاد و فرهنگ مصرف دارد و در این بین عدم توان رقابت تولیدکننده داخلی با جنس قاچاق موجب آشفتگی در جریان تولید و توزیع می شود.
سالاری افزود:اگر با بهره گیری از خرد جمعی در حوزه قاچاق کالا منسجم تر عمل کنیم در واقع تولید ملی را تقویم و شرایطی منصفانه برای رقابت با کالاهایی که از مبادی قانونی وارد شده فراهم ساخته ایم.
استاندار گیلان با بیان اینکه در برخی صنایع به دلیل بالا بودن میزان قاچاق شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی داخلی هستیم،بهبود کیفیت در تولید کالای داخلی را مورد تاکید قرار داد و گفت: حقوق مصرف کننده باید در سایه کیفی سازی تولید رعایت شود.
وی از تشکیل شعبه تجدیدنظر ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گیلان طی روزهای آتی خبر داد و گفت:با اجرای این طرح پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز با سرعت بیشتری بررسی می شود.
سالاری تصریح نمود:در جهت کارآمدسازی نیروی انسانی برای ضابطان و کاشفان حوزه قاچاق دوره های آموزشی ویژه از سوی نیروی انتظامی برگزار شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر کاهش زمان رسیدگی به پرونده های قضایی و تسریع در صدور آرای مربوطه اظهار داشت:طولانی بودن روند بررسی پرونده ها در برخی موارد موجب فساد و یا تضییع کالا مورد نظر می شود.
وی کاهش بروکراسی اداری و تامین ملزومات لازم برای شناسایی جنس قاچاق را جایگزین انبارسازی خواند و افزود:افزایش شمار انبارها علاوه بر صرف هزینه های اضافه منجر به کاهش راندمان اجرایی می شود.
استاندار گیلان خواستار تلاش و هم افزایی جمعی برای مقابله با قاچاق کالا و ارز شد و رسیدن به خودکفایی و بالندگی اقتصادی را در گرو حذف قاچاق در بازارهای داخلی دانست.
لازم بذکر است:در سال گذشته1900 پرونده در شعبات تعزیرات گیلان با موضوع قاچاق تشکیل شد که بررسی آن با رشد 103درصدی مواجه بوده است.

901

سالاری استاندار قاچاق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سالاری استاندار قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز