Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

دلايل بي حوصلگي زنان بالاي پنجاه سال‎
مشاوران پاسخ دهند چرا خانم ها وقتي پا به سن مي گذارند، بي حوصله مي شوند؟ و توقع دارند شوهرشان تجديد فراش نکند؟ کمي آن ها را راهنمايي کنيد.
اين يک ويژگي انساني است که افراد مسائل را از ديد خود مي بينند و گاه از نوع نگاه ديگري به يک موضوع غافل مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراين از شما دعوت مي کنم درباره موضوع از نقطه نظر ديگري نيز تامل کنيد. هر چند شما به طور دقيق سن همسر خود را بيان نکرده ايد و منظور شما از کلمه «پا به سن گذاشتن» مشخص نيست اما با فرض محتمل تر، با توجه به نوع کلمه انتخابي تان، من سن بالاي 50 سال را براي شما و ايشان در نظر مي گيرم و بر اين مبنا به سوال شما پاسخ مي دهم.
دلايل بي حوصلگي زنان بالاي 50 سال
دلايل مختلفي ممکن است هر فردي را دچار يأس و بي حوصلگي کند. اين دلايل منحصر به سن يا جنسيت خاصي نيست و بنا به موقعيت افراد مي تواند در هر سني افراد را به خود مشغول کند. اين دلايل منجر مي شود فرد درباره امور بيروني بي علاقه و بي حوصله شود و آن چه تاکنون براي او مورد علاقه بوده است، خوشايندي خود را از دست بدهد. علاوه بر آن، دوران رشد يک انسان از مراحل مختلفي تشکيل شده است مانند نوباوگي و نوپايي، کودکي، نوجواني، جواني و بزرگ سالي، ميان سالي و سالخوردگي. زماني که فرد به هر يک از اين مراحل وارد مي شود، ممکن است به دليل پايان يافتن مرحله قبل و ورود به يک مرحله جديد از زندگي، با حالات جديدي نيز دست و پنجه نرم کند که از ديد اطرافيان او اين گونه به نظر برسد که فرد مذکور همان فرد هميشگي نيست.
زنان به طور ميانگين در سنين 50-55 سالگي علاوه بر ورود به يک مرحله جديد از زندگي، با تغييرات فيزيولوژيکي که منجر به يائسگي و قطع دوران قاعدگي و باروري در آنان مي شود، نيز روبه رو خواهند شد. هرچند تغييرات فيزيولوژيکي ممکن است تا حد اندکي منجر به بي حوصلگي و به مقدار نه چندان محسوس حالات خلقي شود اما اين اتفاق به خودي خود نمي تواند تغيير چشمگيري در خلق و روحيات زنان ايجاد کند. در صورتي که زنان از يک کانون حمايت کننده و همراه با محبت برخوردار باشند و ارزش خود را تنها وابسته به جواني و باروري خود ندانند، دوران يائسگي حتي مي تواند براي آنان دوران دلچسبي به حساب آيد و آنان مشتاقانه خود را براي نوع جديدي از تجربه زنانگي آماده سازند.

دلايل مختلفي ممکن است هر فردي را دچار يأس و بي حوصلگي کند‎
حل مشکل به جاي تجديد فراش
رابطه زناشويي بدون شک يکي از پايدارترين روابط انساني است که هر فردي ايجاد مي کند. انتظار مي رود همسران صميمي ترين و باملاحظه ترين اشخاص در قبال يکديگر باشند و بيش از هر فرد ديگري در لحظات ناخوشايند زندگي از يکديگر حمايت کنند. بنابراين کاملا طبيعي است که انتظار تعهد متقابل درباره ايشان وجود داشته باشد. شما مي توانيد با افزايش محبت خود، فرصت حل مشکل ارتباطي را که ميان شما و همسرتان ايجاد شده است، فراهم کنيد.
سعي کنيد محيطي فراهم کنيد تا بتوانيد در فضاي مناسبي با او به گفت و گو بنشينيد. درباره احساسات خود و اين که از بي حوصلگي او خرسند نيستيد، با ايشان صحبت کنيد. در اين گفت و گو مي توانيد بر ارزش همسرتان و سال هاي طولاني که با يکديگر سپري کرده ايد، تاکيد و سعي کنيد دلايل بي حوصلگي ايشان را جويا شويد. مي توانيد راه حل هايي براي بهتر شدن خلق ايشان پيشنهاد کنيد و از او بخواهيد راهکارهايي را که فکر مي کنيد مي تواند او را خوشحال تر سازد، بيان کند. در نهايت در صورتي که با تلاش شخصي تان نتوانستيد کمکي به ايشان کنيد، از او بخواهيد به همراه يکديگر به يک زوج درمانگر مراجعه کنيد. بدون شک تجديد فراش زماني که با همسرتان زندگي مي کنيد، نه تنها کمکي به بهتر شدن ايشان و رابطه شما نخواهد کرد بلکه مشکلات را پيچيده تر مي سازد.
منبع : khorasannews.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۷۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران

ایسنا/مازندران رایزن بازرگانی ایران در کشور عمان از تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران خبرداد.

به گزارش ایسنا، مهرداد فلاح ۱۲ اردیبهشت در بازدید از غرفه مازندران در ایران اکسپو ۲۰۲۴ با اشاره به اینکه در سال گذشته بیشترین رشد صادرات ایران به عمان رخ داده و این تجارت رشد  ۵۲ درصدی در صادرات را تجربه کرده است، تصریح کرد: در سالجاری حجم تجارت ایران به عمان به دو میلیارد و ۲۵۰میلیون دلار رسیده است که در بین ۱۵ کشور همسایه رتبه هشتم را کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه مازندران پتانسیل های مناسبی در بخش شیلات و کشاورزی دارد،افزود: پرورش ماهی و میگو در قفس که در مازندران از جمله اولویت‌هاست بازار خوبی در عمان دارد و نیز صیفی‌جات مازندران در این استان مشتری‌ها خوبی دارند.

فلاح از افزایش تبادلات تجاری مازندران و عمان خبر داد و یادآور شد: یک هیات اقتصادی در سال گذشته از مازندران در عمان حضور یافت و امیدواریم با تجدید این دیدارها، بتوانیم زمینه‌های توسعه اقتصادی را فراهم کنیم.

رایزن بازرگانی ایران در کشور عمان با تاکید بر اینکه گردشگری در ایران مورد توجه عمانی‌ها است، افزود: عمانی‌ها ایران را به شیراز و کلاردشت می‌شناسند و تمایل به این دو شهر دارند از این رو ضرورت دارد شرکت‌های گردشگری مازندران برای حضور گردشگران عمانی برنامه ریزی مناسبی انجام دهند.

فلاح با بیان اینکه خط پروازی مستقیم مسقط به رامسر که در سال گذشته دایر شده و امروز متوقف شده است می تواند مجددا راه اندازی شود، بر توسعه تبادلات گردشگری عمان و مازندران تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد
  • شرط جدید عربستانی ها برای جذب محمد صلاح: اعلام تمایل خودِ صلاح!
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان