Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-03-28@18:02:32 GMT

چهره‌های دست به‌خیر

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۸۷۰۹

چهره‌های دست به‌خیر

هنرمندان پیشقدم

در میان مردمی که همیشه و در هر زمان همگام و همراه نیازمندان هستند بعضی از همین آدم‌های مشهوری که دور و برمان می‌بینیم مانند هنرمندان و ورزشکاران هم هستند که دستی بر آتش دارند و به دور از بزرگنمایی تبلیغاتی، بخشی از اعتبار و دارایی‌شان را خرج این امور می‌کنند. ظرفیت سلبریتی‌ها یا همان ستاره‌ها بخصوص از نوع سینمایی‌اش در سطح داخلی و خارجی به قدری زیاد است که بودن آنها پای اموری از این دست می‌تواند سرمشق دیگران شود و مردم و دیگر فعالان اجتماعی را برای انجام این امور خیر تشویق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله هنرمندانی که در این امور فعالیت دارند، می‌توان به مهتاب کرامتی اشاره کرد. او به‌عنوان سفیر یونیسف سال‌هاست در کمپین هنرمندان برای روز درختکاری، برنامه‌های خیریه بازارچه‌های نوروزی، جشنواره‌های خوراکی خیریه‌ای با عنوان «با دستان کوچک خانه‌ای بزرگ بسازیم»، فعالیت در هفته جهانی تغذیه با شیر مادر و همکاری با یونیسف در راستای حمایت از حقوق کودکان در خاورمیانه فعالیت می‌کند. محمدحسین لطیفی از دیگر کسانی است که نامش پای امور خیر دیده می‌شود. او از موسسان خیریه «روز سوم» محسوب می‌شود. نیوشا ضیغمی سفیر انجمن حامیان کودکان کار و خیابان، الهام حمیدی و پوریا پورسرخ سفیران خیریه «روشنای امید»، آتیلا پسیانی سفیر انجمن خیریه کودکان نقص ایمنی، کتایون ریاحی موسس خیریه «کمک»، بهرام رادان سفیر ایرانی برنامه جهانی غذا در مبارزه علیه گرسنگی، مهناز افشار عضو کمپین «بدسرپرست تنهاتر است» و حمید فرخ‌نژاد سفیر حسن‌نیت بیماری‌های نادر از دیگر هنرمندان نیکوکاری هستند که احتمالا نام‌شان به گوش شما خورده باشد و از فعالیت‌ها و اقدامات آنها مطلع باشید.

*در این ماه بیشتر به خودمان کمک کنیم

یادی از مشایخی انتظامی و کیانیان

روشنک برکت از کسانی است که چند سالی است در این امور با بعضی هنرمندان حشر و نشر دارد و با آنها دمخور است و خاطرات زیادی هم از این همراهی دارد.

او که اخیرا وارد حوزه حمایت از هنر معلولان شده است درباره فرهنگسازی هنرمندان در امور خیریه و تاثیرگذاری آنها در جامعه به جام‌جم می‌گوید: مردم ما علاقه و اعتماد زیادی به هنرمندان دارند.

هنرمندان پیشکسوتی که نزد مردم وجهه معتبری دارند و کارنامه‌شان مشخص است، قطعا می‌توانند باعث فرهنگسازی و گرایش هر چه بیشتر مردم به انجام کارهای خیر شوند.

امیدوارم در مجامع فرهنگی ــ هنری مثل سالن‌های سینما، تئاتر، نمایشگاه‌ها و مانند آنها تسهیلاتی فراهم شود که بیماران به‌طور رایگان از این اماکن بازدید کنند.

چون این بیماران بضاعت‌شان تنها در حدی است که بتوانند داروهای‌شان را که غالبا خیلی گران است، تهیه کنند.

برکت برای نمونه از تجربه همراهی عزت‌الله انتظامی با فعالیت‌های خیریه نام می‌برد و انگار که یاد خاطرات خوش گذشته افتاده باشد می‌گوید: «ایشان یک بازیگر بی‌نظیر است.

تا زمانی که حال جسمی خودشان خوب بود از بیماران انجمن ما به بهترین شکل حمایت می‌کردند و همیشه حامی و در کنار ما بودند.

پیشکسوتان دیگری مانند جمشید مشایخی، پرویز پرستویی و رضا کیانیان هم این‌گونه هستند.»

نیوشا ضیغمی / بازیگر

هنر و هنرمند می‌تواند تاثیر عمده‌ای در فرهنگ‌سازی و دعوت مردم به کارهای خیر داشته باشند. بی‌شک هنرمند یا ورزشکار الگوی مناسبی برای چنین حرکت‌های انسان دوستانه‌ای است و با توجه به محبوبیت هنرمندان و ورزشکاران و الگوپذیری مردم از آنها، این افراد می‌توانند نقش موثری در فرهنگ‌سازی داشته باشند. اتفاق زیبایی است اگر هنرمندان یا ورزشکاران با توجه به موقعیت و شرایط اجتماعی شان بتوانند طوری عمل کنند که مردم را به سمت کارهای خیر تشویق کنند و آنها را از مشکلات و دغدغه‌های اقشار دردمند جامعه مطلع سازند. البته در این راه هجمه‌ها و انتقاداتی متوجه چهره‌هایی می‌شود که در این مسیر گام برمی‌دارند و مثلا بگویند این کار شما نیست. بعضا ممکن است قضاوت‌های اشتباه بعضی از مردم مانع شکل گرفتن حرکت‌هایی خیریه شود اما به نظر من وقتی یک نفر در هر جایگاهی می‌تواند قدمی برای حل یک معضل اجتماعی بردارد، موظف است که آن کار را انجام دهد.

حضور هنرمندان در انجمن‌های خیریه معتبر قطعا به گرایش هر چه بیشتر مردم به انجام کارهای خیر کمک می‌کند. رویکرد انجمن کودکان کار و خیابان که من سفیرش هستم، کمک مقطعی به این کودکان نیست بلکه کمکی زیرساختی است و تمام تلاشش بر این است که به این بچه‌ها مهارت و سواد بیاموزد. عموم این بچه‌ها شناسنامه و هویت ندارند. به همین خاطر امنیت اجتماعی و حق تحصیل ندارند و اجبارا به کارهای سختی مشغول می‌شوند که مناسب سن‌شان نیست. ما بچه‌های کار را اکثرا گلفروش‌ها و فال فروش‌های چهار راه خیابان‌ها می‌بینیم، اما گستره آنها خیلی وسیع تر از اینهاست. قطعا این بچه‌ها در صورتی‌که از هویت اجتماعی برخوردار باشند مشکلات و معضلات شان خیلی کمرنگ تر می‌شود. اهمال و بی‌توجهی ما به این کودکان در سال‌های آینده مشکلات بسیار بزرگ‌تری را در سطح اجتماعی پدید می‌آورد که بعدها قادر به جلوگیری از آن نیستیم. اگر به این کودکان رسیدگی نشود، آنها با کمبودها و عقده‌های بیشماری بزرگ شده و بزهکارهایی جدی برای جامعه ما می‌شوند و از دیگر سو اگر به آنها پرداخته شود اشخاص معتبر و سودمندی برای جامعه خواهند شد که خودشان می‌توانند از افراد بسیار دیگری دستگیری کنند. به نظر من تفاوت بچه‌ها در ذات و ژنتیک آنها نیست، بلکه در امکانات و توجهی است که به آنها می‌شود. امیدوارم روزی برسد که هیچ کودکی در دنیا مجبور به کار نباشد که این آرزو البته شاید خیلی رویایی باشد. به هر حال من به شخصه تمام تلاش ام بر این است که بتوانم این بچه‌ها را در حد توانم به مردم بشناسانم. امیدوارم مردم در تمام سال و بخصوص در این ماه بیایند و بیشتر به خودشان کمک کنند. چون با کمک به دیگران، در واقع ما به خودمان است که کمک می‌کنیم.

بابک حمیدیان استقلالی‌ شد

بابک حمیدیان بازیگر سینما که با فیلم‌هایی چون به‌وقت شام، جشن دلتنگی و خرگیوش حضور پررنگی بر پرده سینماها دارد، با حضور در استودیوی رضا یزدانی به جمع راویان فیلم «آبی به رنگ آسمان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی امیر رفیعی پیوست. به گزارش تسنیم، حمیدیان که آثاری در گونه‌های مختلف را در کارنامه دارد پیرامون انگیزه خود از حضور در مستند مربوط به تاریخ باشگاه استقلال تهران گفت: ناصر حجازی مهم ترین دلیل حضورم در این اثر تاریخی بود. در «آبی به رنگ آسمان» علاوه بر بابک حمیدیان، چهره‌هایی همچون همایون ارشادی، مهناز افشار، سیامک انصاری، فرهاد اصلانی، حمیدرضا آذرنگ و رضا یزدانی نیز حضور دارند. یزدانی ضمن روایت، دو قطعه متفاوت نیز برای این فیلم خوانده است. این مستند بیش از 70 نفر از بزرگان مجموعه آبی از نسل دوچرخه سواران، تاج و استقلال را نیز همراه خود دارد. خشایار الوند با نگارش متن و رضا تاری‌وردی به‌عنوان تدوینگر در کنار دیگر عوامل این کار از جمله شهاب کاظمی(مشاور پروژه)، سعید اژدر (مدیرتولید)، میثم نظیمی (تصویربردار)، محمد مرتضایی(صدابردار)، محمد خرمی‌نژاد (صدابردار استودیو)، گشسب بانو بحرینی و گشتاسب بحرینی(موسیقی متن) و... رفیعی را که در دو سال مشغول ساخت این مستند است، همراهی کرده‌اند. رفیعی که تهیه و تولید «من ناصر حجازی هستم...» با حضور ستاره‌هایی همچون شهاب حسینی، بهرام رادان، پرویز پرستویی، مسعود رایگان، مهران مدیری و رضا یزدانی را در کارنامه خود دارد، با «آبی به رنگ آسمان» امتداد علاقه‌مندی خود برای کار در گونه ورزشی را پی می‌گیرد.

رئیس جدید شورای صنفی نمایش

محسن امیریوسفی باوجود آرامشی که دارد، یکی از جنجالی‌ترین کارگردان‌های سال‌های اخیر سینمای ایران است. مهم‌ترین موضوع حاشیه‌ای درباره او کارگردانی فیلم «آشغال‌های دوست داشتنی» است که تا به حال چند بار در دوره‌های مختلف به جشنواره‌های ملی و جهانی فیلم فجر ارائه شده، اما هر بار به دلیلی امکان حضور در آنها را پیدا نکرده است. حالا خبر رسیده که امیریوسفی، به عنوان رئیس شورای صنفی نمایش معرفی شده است، انتخابی که کمی عجیب و غیرمنتظره به نظر می‌رسد. غلامرضا فرجی که بار دیگر در جلسه دوشنبه ۳۱ اردیبهشت شورای صنفی نمایش به‌عنوان سخنگو انتخاب شده است، درباره مصوبات این جلسه به ایسنا گفت: امروز رای‌گیری برای انتخاب رئیس جدید شورا برگزار شد که محسن امیریوسفی رئیس شورا، محمود رضوی نایب رئیس و بنده هم به‌عنوان سخنگوی شورای صنفی نمایش انتخاب شدیم. او همچنین اضافه کرد: در این جلسه مصوب شد که مسابقات جام‌جهانی فوتبال در سینماها اجازه پخش داشته باشد فرجی افزود: در این جلسه قرارداد فیلم «شماره ۱۷‌سهیلا» برای اکران در پردیس سینمایی کوروش پس از فیلم «خوک» ثبت شد و فیلم «ناخواسته» هم اکران خود را از روز چهارشنبه دوم خرداد در گروه سینمایی «زندگی» آغاز می‌کند.

به کودکان شلیک نکنید

سینمای جنگ، عموما سینمایی مردانه است و اغلب هم آقایان فیلمساز برای کارگردانی در چنین فضایی آستین بالا می‌زنند. این خاصیت عمومی است و چه در سینمای جهان و چه در سینمای ایران هم، بندرت کارگردانان زن به این سمت و سو گرایش پیدا می‌کنند. با این حال هستند فیلمسازانی همچون انسیه شاه‌حسینی که بااراده در این راه گام‌های جدی برداشته‌اند. مدت‌هاست قرار است او فیلم سخت دیگری در چنین فضاهایی بسازد، اما گویا شرایط آن‌طور که می‌خواهد فراهم نیست. خوشبختانه به تازگی خبر رسیده که امیدها برای ساخت فیلم جدید شاه‌حسینی بیشتر شده است. انسیه شاه‌حسینی کارگردان سینما با اعلام این‌که همچنان در انتظار ایجاد شرایط مناسب برای ساخت فیلم سینمایی «به کودکان شلیک نکنید» است، به مهر گفت: سال‌ها است در انتظار ساخت این فیلم هستم، اما شرایط مناسبی برای تولید آن فراهم نشده است. او با ابراز امیدواری از این‌که در ۴۰ سالگی انقلاب به تولید فیلم‌هایی از این دست بیشتر توجه شود، بیان کرد: سیدامیر سیدزاده تهیه‌کننده فیلم به تازگی مرا امیدوار کرده است تا بالاخره «به کودکان شلیک نکنید» جلوی دوربین برود. این کارگردان سینما افزود: البته تاخیر در ساخت این اثر سینمایی سبب شد تا فیلمنامه «به کودکان شلیک نکنید» پخته‌تر شود و اتفاقاتی که در منطقه توسط داعش رخ داده است، داستان ما را کامل‌تر کند. شاه‌حسینی تاکید کرد: این اثر سینمایی قرار است در عراق ساخته شود و صحنه‌هایی هم ممکن است در خوزستان فیلمبرداری شود.

ساناز قنبری

روزنامهنگار

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هنرمندان نیکوکاری بازیگران جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۸۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!

تارا مهدویان: سالی که گذشت؛ گرچه بدون اتفاقات شیرین سپری نشد اما اتفاقات تلخ آن نیز کم نبود، مهمترین آن را باید وضعیت سخت معیشتی مردم در پی تورم و گرانی های بی رویه دانست.

در سیاست داخلی نیز سال ۱۴۰۲، بسترساز انتخابات همزمان مجلس دوازدهم شورای اسلامی و مجلس ششم خبرگان رهبری بود. انتخاباتی که فراز و نشیب هایی زیادی داشت و با تکرار ردصلاحیت هایی مشابه آنچه در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ رخ داد، در نهایت با مشارکت پایین (۴۱ درصدی) نسبت به دوره های پیشین به پایان رسید.

اما بهترین و بدترین اتفاق سیاسی سال ۱۴۰۲ چه بود؟ کدام سیاستمداران موفق ظاهر شدند و کدامیک ناموفق؟ نمره دولت و مجلس در سال ۱۴۰۲ چند است؟ برخی از چهره های سیاسی در گپ و گفت با خبرگزاری خبرآنلاین، به این سوالات پاسخ داده اند.

زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!

در این میان، شخصیت هایی چون رسول منتجب نیا، غلامعلی رجایی و غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی انتخابات مجلس دوازدهم و رد صلاحیت های گسترده را بدترین اتفاق سال دانسته اند.

رجایی، وقوع زلزله را بهتر از این انتخابات دانسته و گفته است: « اگر جایی زلزله می آمد به مراتب بهتر بود. چون آن زلزله قابل جبران هست و بازسازی می شود و شاید عده ای هم از دنیا می روند که طبیعی است، اما اینکه یک نظام اعتبار سیاسی و اجتماعی خود را در نزد مردم از دست دهد، به مراتب آسیب ها و تبعات منفی بیشتری دارد، به خصوص در چانه زنی خارج از کشور دستش را خالی می کند».

وی همچنین ادامه داد: «در انتخابات اخیر به کلی جمهوریت رأی نیاورد و روی کار آمدن برخی افراطی هایی که تفکرشان تفکر مطرود بود، به ویژه بحث هایی که امثال رسایی در صدا و سیما مطرح کردند، یا حرف هایی که امثال ثابتی زد و با سعید جلیلی دستورالعمل آینده کارشان را مشخص کردند، به نظر من حضور خوبی را در مجلس آینده نداریم.»

جعفرزاده زاده ایمن آبادی نیز رد صلاحیت افراد اثرگذار در انتخابات را بدترین اتفاق سال ذکر کرده است.

در این میان مصطفی هاشمی طبا عدم توجه به مسائل محیط زیستی و آینده ایران را بدترین اتفاق می داند و می گوید: «کشور ما از لحاظ مسائل آب و انرژی و نشست زمین در حال پس روی است و هیچ فکر اساسی برای آنها نمی کنند.»

چهره هایی چون حمیدرضا ترقی و محمد هاشمی و سلیمی نمین نیز در این گپ و گفت تلخ ترین اتفاق را معرفی کردند.

بهترین اتفاق سال ۱۴۰۲ از نگاه چپ و راست

اما بهترین اتفاق سیاسی سال ۱۴۰۲ چه بود؟ چهره هایی چون مصطفی هاشمی طبا و جعفرزاده ایمن آبادی معتقدند که اتفاق خوبی در سال گذشته رخ نداده است . اما برخی سیاسیون همچون سلیمی نمین و حمیدرضا ترقی، پرتاب ماهواره به مدار زمین را از جمله اتفاقات خوب در سال ۱۴۰۲ برشمرده اند و غلامعلی رجایی اهدای جایزه به نرگس محمدی را نقطه عطف خوانده است.

هم صادق لاریجانی ناکام ماند هم حدادعادل

«کدام شخصیت های سیاسی،موفق یا ناموفق ظاهر شدند؟ سوال دیگری بود که از این چهره های سیاسی پرسیدیم که نظرات متفاوتی بیان شد.

منتجب نیا و حسین کنعانی مقدم دو چهره سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا هم نظر هستند و سیاستمدارانی که در سال اخیر، از صحنه سیاسی کناره گیری کرده و فعالیتی به خصوص در انتخابات ۱۱ اسفند ماه نداشته اند را موفق می دانند.

همچنین غلامعلی رجایی، از حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی به عنوان چهره موفق سال نام برده و گفته است:« آقای خاتمی با عدم حضور در انتخابات، این پیام را داد که هر حضوری می تواند مفید نباشد و برخی عدم حضورها پیامش موثرتر از حضور است.»

در این میان جعفرزاده ایمن آبادی از حسن روحانی به عنوان فرد موفق سال یاد کرده است: « سال ۱۴۰۲ برای آقای روحانی خیلی خوب بود. چون خیلی از سیاه نمایی ها درباره ایشان با عملکرد بسیار ضعیف آقای رئیسی نتیجه معکوس داد و مردم متوجه شدند که سیاه نمایی و در حقش جفا شده است.»

صادق لاریجانی به علت اینکه نتوانست در انتخابات مجلس ششم خبرگان از حوزه انتخابیه مازندران رأی آورد، به عنوان چهره سیاسی ناکام از نگاه غلامعلی رجایی و رسول منتجب نیا انتخاب شده است.

کنعانی مقدم نیز غلامعلی حدادعادل را به عنوان چهره ناکام سیاسی در سال ۱۴۰۲ معرفی کرده است.

نمره تجدیدی در کارنامه دولتِ رئیسی و مجلسِ قالیباف

نمره ها به دولت سیزدهم و مجلس یازدهم نیز چنگی به دل نمی زند. برخی چهره های سیاسی به عملکرد مجلس و دولت سیزدهم در سال گذشته نمره تجدیدی (یعنی زیر ۱۰) داده اند. به طوریکه محمد هاشمی معتقد است مجلس یازدهم با ارفاق شاید نمره ۴ یا ۵ بگیرد.

در این میان، حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و محمود عباس زاده مشکینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تنها کسانی بودند که به عملکرد دولت سیزدهم نمره ای بالای ۱۷ داده اند. در این باره ترقی گفته است :« دولت سیزدهم در سال گذشته بسیاری از مشکلات و بدهی های گذشته دولت را توانست تامین کرده و بدهی های خارجی را به حداقل رساند. همچنین در جهت رونق تولید تواسنت گام های خوبی را بردارد. در بحث سیاست خارجی نیز از نظر بستن قراردادهای مهم با قدرت های جهان توفقیات خوبی داشت.»

درباره مجلس یازدهم هم بیان کرده است:« مجلس یازدهم گام های خوبی را در زمینه کسب و کار، حل مشکلات مربوط به فرهنگیان و بازنشستگان و اصلاح نظام بودجه در کشور و مسائلی چون خنثی کردن تحریم های آمریکا برداشته است.»

* در جدول زیر نظر چهره های سیاسی درباره بدترین ها و بهترین های سال ۱۴۰۲ را می خوانید؛

ردیف

اسامی/ سمت

بهترین اتفاق سال ۱۴۰۲

بدترین اتفاق سال ۱۴۰۲

موفق ترین سیاستمدار سال ۱۴۰۲

ناکام ترین سیاستمدار سال ۱۴۰۲

نمره به دولت در سال ۱۴۰۲

نمره به مجلس در سال ۱۴۰۲

۱

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی/ نماینده ادوار مجلس

* برای مردم اتفاق خوبی رخ نداد .

*رد صلاحیت افراد اثرگذار در انتخابات

* حسن روحانی

*ابراهیم رئیسی

* محمدباقر قالیباف

*زیر ۷

*زیر ۱۰

۲

حسین کنعانی مقدم/ فعال سیاسی اصولگرا

*انتخابات مجلس دوازدهم

*کاهش ارزش پول ملی

*کسانی که از سیاست کناره گیری کردند.

* غلامعلی حدادعادل

*نمره ۱۲

*زیر ۱۰

۳

سیدمصطفی هاشمی طبا/ فعال سیاسی اصلاح طلب

*بهترین اتفاقی نداشتیم.

*عدم توجه به مسائل محیط زیستی و آینده ایران

*هیچ کس

*هیچکدام شان موفق نبودند که بخواهم ناکام ترین را نام ببرم.

*هیچ نمره ای نمی گیرند.

*هیچ نمره ای نمی گیرند.

۴

حمیدرضا ترقی/ عضو حزب مؤتلفه اسلامی

*رشد مشارکت سیاسی مردم در صحنه های مختلف کشور

*پرتاپ ماهواره برای چندمین بار

*حادثه تروریستی کرمان و شاهچراغ شیراز

*مقام معظم رهبری

*مصطفی تاج زاده

*بین ۱۷ و ۱۸ است

*بین ۱۷ و ۱۸ است

۵

غلامعلی رجایی / فعال سیاسی اعتدال گرا

* اعطای جایزه به نرگس محمدی

* انتخابات اخیر

* سیدمحمد خاتمی

*مهدی کروبی

* میرحسین موسوی

*صادق لاریجانی

*نمره قابل قبول نمی دهم.

*نمره ۱۲

۶

عباس سلیمی نمین/ فعال سیاسی اصولگرا

* فرستادن ماهواره به مدار زمین

*موفقیت های علمی

*جنایت غزه

*محمد اسلامی رئیس انرژی اتمی

* محمدحسین حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور

*باید ارزیابی شود، نمی توانم به راحتی نمره دهم.

*باید ارزیابی شود، نمی توانم به راحتی نمره دهم

۷

رسول منتجب نیا/ دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی

* عدم حضور مردم در انتخابات که نوعی مبارزه مدنی مردم در انتخابات ۱۴۰۲ بود.

*انتخابات مجلس دوازدهم

* آنهایی که چهره مثبت و موفق هستند آنهایی هستند در صحنه سیاسی حضور نداشتند مثل آقایان خاتمی، کروبی و موسوی

*صادق لاریجانی

*زیر ۱۰

*ضعیف ترین مجلس تاریخ انقلاب اسلامی

*نمره بسیار پایینی می گیرد

۸

محمد هاشمی/ رئیس اسبق صداوسیما

*اتفاقات را رصد نکردم.

*حادثه تروریستی کرمان

*ارزیابی دقیق ندارم

*نظری ندارم

*نمره ۱۰

*بین ۴ تا ۵

۹

حسین سبحانی نیا/ نماینده ادوار مجلس

*مشارکت مردم در انتخابات

* حضور ۴۱ درصدی مردم تثبیت موضع قبلی جمهوری اسلامی بود که انشاءالله ما مواضع اصولی و ارزشی و اساسی انقلاب را تثبیت کنیم.

* حادثه تروریستی کرمان

* جنایت غزه

* تلاش هایی که از ناحیه مسئولین حدمتگزار در سطوح مختلف کشور انجام گرفته چه در دولت و چه در مجلس و بخش های مختلف خصوصی، آنهایی که در چارچوب وظیفه محوله خوب عمل کردند و رضایت مردم را در پی داشتند، چهره های موفق انقلاب اسلامی بودند.

*چهره هایی که به وظایفشان عمل نکردند و موجبات ناراحتی مردم را فراهم کرده اند، اگرچه در ظاهر آدم موجهی باشند، ولی چهره موفقی نیستند.

* بین ۱۴ تا ۱۵

* بین ۱۲ و ۱۳ و حداکثر ۱۴

۱۰

محمود عباس زاده مشکینی/ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس

*شکستن هیمنه رژیم صهیونیستی و عملیات طوفان الاقصی

*نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در یک رویکرد کاملا مقتدرانه مقر تروریست ها را که در خاک برخی کشورهای همسایه سکنی گزیده بودند را با اقتدار مورد برخورد نظامی قرار دادند.

*عملیات تروریستی در شاهچراغ، سیستان و بلوچستان و علیه مردم بی گناه کشورمان به ویژه زنان و کودکان.

*حسین امیرعبداللهیان

* با توجه به ظرفیت های بسیار زیاد کشور و استحقاق مردم و آرمان بسیار بلند نظام و انقلاب اسلامی و انتظارات مقام رهبری از مدیران و چهره های سیاسی، در مقایسه با این طراز مدیریت به نظر من همه ما مدیران و فعالان سیاسی در مقابل این انتظارات و این استحقاق خدماتمان بسیار کم است و آن را ناکافی می دانم و کارهای بزرگی هم که شده است در استحقاق ملت ایران نمی دانم.

* بالای ۱۷-۱۸

* از ۲۰ ماده درسی، در ۱۷-۱۸ مورد نمره خوبی گرفت اما در یکی دو سه مواد نمره خوبی نمی گیرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1884349

دیگر خبرها

  • شش هزارو ۲۲۰ هزار مسافر در سیستان و بلوچستان متعهد به بهبود رفتار‌های ترافیکی شدند
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری استان
  • جهش در تولیدات فرهنگی و هنری از سوی هنرمندان
  • اجتماع مادران و کودکان بوشهری در حمایت از غزه + تصویر
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی به مناسبت روز جهانی تئاتر
  • «پینگ پنگ» اینستاگرامی با روان مردم توسط دو سلبریتی!
  • تجمع دانشجویان مازندرانی در حمایت از مردم غزه
  • «پینگ پنگ» اینستاگرامی احساسات و روان مردم توسط دو سلبریتی!
  • ۴ هزار مسافر در گلستان متعهد به بهبود رفتارهای ترافیکی شدند