Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@15:51:28 GMT

قدرتمندترین افراد جهان در سال ۲۰۱۸/اسامی

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۹۶۴۰

مجله فوربز در مطلبی نوشت: نزدیک به 7.5 میلیارد نفر در جهان زندگی می‌کنند؛ اما عده معدودی هستند که سرنوشت جهان را رقم می‌زنند. فهرست قدرتمندترین افراد جهان از نگاه فوربز نشان می‌دهد در هر 100 میلیون نفر، یک نفر وجود دارد که اقداماتش بسیار تاثیرگذار است.

در فهرست سال 2018، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، برای نخستین بار در جایگاه نخست قدرتمندترین افراد جهان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنگره چین در ماه مارس سال جاری میلادی، قانون اساسی خود را تغییر داد و به موجب آن، نفوذ و اختیارات شی جین پینگ افزایش یافت. وی پس از مائو تسه تونگ، بنیان‌گذار جمهوری خلق چین، محبوب‌ترین چهره در این کشور به شمار می‌رود.

صعود شی جین پینگ به مقام نخست در این فهرست، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، را در مقام دوم نشاند. این در حالی است که پوتین در چهار سال گذشته در رتبه نخست این فهرست قرار داشت. پوتین از ماه مِه سال 2000 در روسیه در راس قدرت بوده است و به تازگی، با کسب 77 درصد از آرا وارد چهارمین دوره ریاست جمهوری خود شده است. از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، این بیشترین سطح آرا برای یک نامزد روس در انتخابات به شمار می‌رود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، یک سال پس از ورود به کاخ سفید، به جایگاه سوم در لیست قدرتمندترین افراد جهان تنزل یافته است. ترامپ در یک سال و نیم گذشته، با مشکلات زیادی مواجه شد. وی در به کرسی نشاندن سیاست‌های خود در کنگره آمریکا، که اکثریت نمایندگان آن را هم‌حزبی‌های خودش تشکیل می‌دهند، موفقیت چندانی نداشته است. افزون بر این، چندین نهاد قانونی تحقیقاتی را درباره وی آغاز کرده اند. ترامپ همچنین درگیر رسوایی‌هایی اخلاقی و کاری شده است. با این حال، وی همچنان فرمانده کل نیروهای ارتش آمریکاست و به همین دلیل در جایگاه سوم قرار گرفته است.

چهارمین فرد در این لیست، قدرتمندترین زن جهان است. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در حقیقت قدرتمندترین سیاست‌مدار در اتحادیه اروپا به شمار می‌رود. وی در سال 2017 در انتخابات پارلمانی آلمان به پیروزی رسید و با شرکای سیاسی خود «ائتلافی بزرگ» تشکیل داد. با این حال، اکنون مرکل باید با مشکلات عظیمی، از جمله پیامدهای برکسیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) و افزایش احساسات ضدمهاجرتی در قاره سبز دست و پنجه نرم کند.

فوربز در تهیه این فهرست، نگاهی به منابع مالی افراد نیز داشته است. به این ترتیب، جف بزوس، رئیس شرکت آمازون و ثروتمندترین مرد جهان، به عنوان نفر پنجم در این فهرست معرفی شده است.

پاپ فرانسیس، رهبر بیش از یک میلیارد کاتولیک در جهان، در این فهرست در جایگاه ششم قرار گرفته است.

در میان دیگر افراد برجسته در این فهرست، می‌توان به مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی، در جایگاه 54، رابرت مولر، مشاور ویژه وزارت دادگستری آمریکا در پرونده دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در جایگاه 72 و ایلان ماسک، رئیس میلیاردر شرکت تسلا و اسپیس اکس، در جایگاه 25 اشاره کرد.

همچنین، نام کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در جایگاه 36 این فهرست دیده می‌شود.

فوبرز در پایان این فهرست نوشت هر گونه رتبه بندی افراد قدرتمند جهان، سلیقه‌ای است و به همین دلیل، نمی‌توان گفت رتبه بندی این افراد در این فهرست قطعی است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جهان رئیس جمهور چین قانون اساسی روسیه ریاست جمهوری انتخابات مشکلات اتحادیه اروپا آلمان انگلیس منابع مالی کاتولیک وزارت دادگستری انتخابات ریاست جمهوری جهان چین رئیس جمهور افراد قدرتمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • لیگ ملت‌ها: ۲۹ ستاره منتخب پرافتخارترین تیم جهان
  • اعلام اسامی ۳۰ بازیکن ایران برای لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴
  • اسامی تیم ملی والیبال ایران اعلام شد
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • اسامی تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌ها
  • اسامی تیم ملی والیبال ایران اعلام شد/ غیبت موسوی در لیگ ملت‌ها
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • لیگ ملت‌ها: لیست قهرمان جهان و رقیب دوم ایران
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟