Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - صنعت استخراج ساير معادن، استخراج زغال سنگ و استخراج نفت گاز و خدمات جنبي جز اکتشاف پر ريسک ترين و ماشين آلات و تجهيزات،بانک ها و موسسات اعتباري و خدمات فني و مهندسي کم ريسک ترين صنايع بورس معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري آريا، بررسي آماري جدول ريسک و بازدهي صنايع نشان مي دهد که صنعت استخراج ذغال سنگ با بازدهي 11.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصدي، استخراج ساير معادن با بازدهي 11.3 درصدي، انبوه سازي املاک و مستغلات با بازدهي 8.9 درصدي، کاشي و سراميک با بازدهي 8.5 درصدي و قند و شکر با بازدهي 8.4 در آخرين هفته کاري ارديبهشت بيشترين بازدهي را به دست آورده اند.
در همين حال، از 39 صنعت حاضر در بورس تهران در هفته منتهي به 26 ارديبهشت ماه سال جاري، 32 صنعت با بازدهي مثبت، 4 صنعت با بازدهي منفي و سه صنعت نيز بدون تغيير بودند. نگاهي به اطلاعات منتشر شده نشان مي دهد، گروه محصولات چوبي با افت قيمتي 3.4 درصدي بيشترين ريزش را در 7 روز گذشته را به ثبت رسانده است.
پر بازده ترين ها
اين گزارش نشان مي دهد از ابتداي سال جاري تا پايان هفته گذشته صنعت استخراج ساير معادن با بازدهي 19.3 درصدي بيشترين بازدهي را براي سرمايه گذاران به ثبت رساند. کاشي و سراميک نيز با بازدهي 16 درصدي رتبه دوم بيشترين بازدهي صنعت را به خود اختصاص داد و رتبه سوم نيز با بازدهي 13.4 درصدي متعلق به گروه قند و شکر است.
اين گزارش حاکي از آن است که در 30 روزه منتهي به 26 ارديبهشت ماه استخراج ساير معادن، کاشي و سراميک و قند و شکر بيشترين بازدهي را داشتند. اين در حالي بود که گروه ساخت دستگاه ها و وسايل ارتباطي، حمل و نقل انبارداري و ارتباطات و محصولات شيميايي در 30 روز منتهي به هفته گذشته با بيشترين زيان مواجه بودند.
پر ريسک ترين ها
همچنين بررسي ميزان انحراف معيار و ريسک صنايع نشان مي دهد که صنعت استخراج ساير معادن، استخراج زغال سنگ و استخراج نفت گاز و خدمات جنبي جز اکتشاف در دوره زماني مورد بررسي با بيشترين انحراف معيار همراه بودند.
اين در حالي بود که کم ريسک ترين صنايع بازار از ابتداي سال تا پايان هفته گذشته گروه ماشين آلات و تجهيزات، بانک ها و موسسات اعتباري و خدمات فني و مهندسي بودند. در ادامه اين گزارش بررسي روزهاي مثبت هر صنعت از ابتداي سال تا پايان هفته گذشته نشان مي دهد که صنعت کاشي و سراميک با 71 روز معاملاتي مثبت، در صدر اين جدول قرار دارد. استخراج ساير معادن و استخراج کانه هاي فلزي نيز با 62 روز معاملاتي مثبت، رتبه هاي دوم و سوم اين جدول را به خود اختصاص دادند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند

احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم, احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد.

وی افزود چون اولا اصلا خطاب به رهبری نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند. دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولین مربوطه مثل دکتر فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی و آقای مخبر شود‌. سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود‌. نکته بعد اینکه این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا نامه را امضا کنیم.

وی ادامه داد خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد آقای فرزین رفتیم و مسائل خودمان را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم. هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم. 

این فعال اقتصادی اضافه کرد : درب اتاق آقای فرزین همیشه به روی ما صادرکنندگان باز است و همیشه وقت می‌دهند تا ما نظراتمان را با ایشان در میان بگذاریم. الان هم مشغول کار هستیم و ارز خودمان را به‌طور کامل وارد سامانه نیما می‌کنیم. بانک مرکزی پشتیبان تولید است و ما هم بنابر وظیفه در خدمت بانک مرکزی هستیم. برخی جوسازی‌ها نباید به اقتصاد کشور لطمه بزند‌ چون این خواسته دشمنان ماست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد مشخص نیست چرا در این شرایط جنگ اقتصادی چنین نامه‌ تحریک‌آمیزی نوشتند و آن را به دور از مسائل اخلاقی و حرفه‌ای منتشر کردند. به عقیده من جریانی این نامه غیرقانونی را تنظیم و منتشر کرده‌اند که به تازگی موظف به تحویل ارز در سامانه نیما شده‌اند و از این موضوع شاکی هستند. ما سالیان طولانی است که این کار را انجام می‌دهیم و مشکلی هم نداریم.

وی ادامه داد اصلا بعید است برخی انجمن‌ها مثل صنعت کفش و نساجی که این نامه را مهر کرده‌اند ارز چندانی به نیما بیاورند که حالا نامه گلایه‌آمیز هم نوشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رد شایعه برای مدیریت پرسپولیس توسط شهرداری
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • اشتغال اهمیت دارد
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور