Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@08:46:36 GMT

راهکارهای حمایت از کالای ایرانی

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۰۷۹۸

راهکارهای حمایت از کالای ایرانی

به گزارش جهان نيوز، دیانی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص راهکارهای حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت:امروز کیفیت کالای ایرانی در معرض تهاجم رسانه ای قرار گرفته در حالیکه برخی از کالاهای ایرانی با کیفیت مطلوب در کل دنیا مصرف می شود و باید زیر ساخت های فرهنگی در این خصوص ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  وی ادامه داد:کالاهایی داریم که در برابر کالاهای خارجی کیفیت بسیار بالایی دارند و این وظیفه رسانه ها است که زمینه های فرهنگی را ایجاد کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد:اکنون در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و برخی از تصمیم سازان هنوز این موقعیت را درک نکرده اند . باید بستر محکمی را در برابر امریکا فراهم کنیم و برای تحریم ها اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم.

دیانی بیان کرد:باید تولید ملی را با برند داخلی عرضه کنیم همچنین باید شرط حضور برندهای خارجی در کشور ، صادرات 30 درصدی  باشد.
وی افزود: می توانیم در برابر تحریم به شرط آمادگی اقتصادی و حفظ سنگر تولید ملی مقاومت کنیم. در شرایطی که افراد سود را در بازار سکه و دلار طلب می کنند،  تولید کنندگانی که به تولید روی آورده اند قهرمان ملی هستند.

دیانی با اشاره به هزینه های مالی بالا در بخش تولید گفت:هزینه تولید در ایران 27 درصد و در ترکیه 3 تا 4 درصد است و نرخ کارگر و بهره وری در ترکیه پایین تر است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی  اظهار داشت: اقتصاد بدون پیشران های صنعتی رشد نمی کند، طی سال های اخیر اجازه نداده ایم بخش خصوصی بزرگ رشد پیدا کند در حالیکه توانمند سازی بخش خصوصی با رانت تفاوت دارد. 

وی ادامه داد:سیاست های جدید ارزی ،شجاعانه ترین تصمیم در این شرایط بود ولی باید اصلاحات آن به صورت روزمره انجام شود به طور مثال دولت نباید به واردات کالاهای لوکس خارجی دلار 4200 اختصاص دهد و این ارز باید به واردات مواد اولیه اختصاص یابد و سیاست های با ثبات ارزی اعمال شود.

دیانی تصریح کرد: ساختار اقتصادی ما چندین دهه واردات محور بوده و باید با اعمال مشوق های لازم به سمت صادرات برویم.
هدایت سرمایه به تولید با ایجاد شرایط جذاب سرمایه گذاری
بر اساس این گزارش سلیمانی تولید کننده داخلی در ادامه برنامه در خصوص مشکلات تولید گفت: باید شرایطی را به وجود آوریم تا نقدینگی به سمت تولید برود و شرایط برای سرمایه گذاری جذاب شود و سود بهتری نسبت به بانک و دلار و سکه بدهد.

وی ادامه داد:در حال حاضر توان صادرات کالای ایرانی را داریم اما باید قیمت انرژی را واقعی کنیم  و ابزارهای جدید را به کار ببندیم .
سلیمانی درباره بازار هدف تولید کنندگان گفت: تولید کنندگان داخلی باید با توجه به نیاز بازار هدف محصول را با قیمت مناسب و با کیفیت بالا تولید کنند.

بر اساس این گزارش فاضلی رییس اتاق اصناف در ادامه اظهار داشت: علی رغم تاکید مقام معظم رهبری بر حمایت از تولید ملی اما همچنان  تولید مورد حمایت جدی قرار نگرفته است .

وی با بیان اینکه بخشی از برنامه توسعه پنجم در حوزه تولید بر اساس برنامه پیش نرفته است گفت: سهم بنگاههای کوچک و متوسط از تولید کالای داخلی به 21 درصد کاهش یافته است.

وی در خصوص کیفیت تولیدات داخلی گفت:یکی از ایرادات تولیدکنندگان ما نشناختن ذاعقه ایرانی است ومتاسفانه از لحاظ فرهنگی جا انداخته اند کالای ایرانی را با برند خارجی بهتر خریداری می کنند.

فاضلی تصریح کرد:ما در کشور استراتژی معین برای تولید نداریم. باید ابزار لازم برای جنگ اقتصادی فراهم شود و در کنار مسایل پولی ،باید قوانین و دستورالعمل ها نیز در کنار تولید داخلی و در راستای حمایت از آن  باشند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد

ما همین حالا هم درگیر بزرگ‌ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه‌های تمدنی به همراه ایادی داخلی‌شان خیز گرفته‌اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند.

 به گزارش ایسنا، علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده در یادداشتی با این عنوان در روزنامه جام جم نوشت: برخی رخدادها فرصت بررسی موقعیت‌های مخرب تکرار شونده و اصلاح آنها را تامین می‌کنند که سریال «حشاشین» از آن جمله است؛ سریالی در ظاهر تولید مصر اما در واقع روایتی صهیونیستی و مملو از تحریفات تاریخی از ظهور اسماعیلیه که در لایه‌های زیرین خود، جنبش‌های شیعی را با فتنه‌های برساخته اسرائیلی همچون داعش در ذهن مخاطب تطبیق می‌دهد.

به طور کل آش این سریال در ضدیت با فرهنگ ایرانی آنچنان شور است که صدای تمام رسانه‌های داخلی با گرایش‌های متفاوت را در آورد و همگی متفق‌القول این سریال را اثری ضد ایرانی توصیف کردند. 

با این مقدمه ذکر چند نکته ضروری است:
پلتفرم‌های رسمی و مجوزدار داخلی همزمان با پخش سریال درماه مبارک وهمگام باپخش آن در مصر، اقدام به نمایش سریال کردند؛ اقدامی که با طمع جذب مخاطب و درآمد بیشتر صورت گرفت‌. بسیاری از پلتفرم‌ها پس از اعلام رسمی ممنوعیت دیرهنگام‌، پخش حشاشین را از خروجی خود حذف کردند امابرخی برادامه این مسیر ودرسرپیچی از قانون اصرار واستمرار دارند.

اگر کسی اندکی تاریخ بداند و سریال را ببیند آشکارا متوجه خط ضد فرهنگ ایرانی و ضد شیعی و مخالفت آن با اصل اتحاد اسلامی می‌شود و حتما از خود می‌پرسد پس مدیران پلتفرم‌های داخلی چطور به خود اجازه داده‌اند فیلمی صد در صد تحریف شده از تاریخ کشورشان را منتشر کنند؟ 
‌پاسخ در این است که پخش فیلم‌ها و سریال‌های خارجی در گروه نظارت پسینی قرار می‌گیرد؛ در جهت کمک به پلتفرم‌ها و برای این‌که در صف صدور مجوز نمانند مسئولیت نظارت پیشینی بر آثار خارجی به پلتفرم‌ها تفویض شده و نهاد نظارتی پس از پخش اثر در سکوها و در قالب نظارت پسینی در صورت وجود تخلفات آنها را به پلتفرم مربوط  تذکر می‌دهد. حالا برخی پلتفرم‌ها بدون توجه به ضرورت‌های اخلاقی، قانونی و فرهنگی از این فرصت به وجود آمده سوء‌استفاده و هر اثر مخربی را به تشخیص ناصواب خود منتشر می‌کنند. این وضعیت مثل آن است که درهای قلعه تحت محاصره خودی را باز کنیم و علاوه بر آن به سربازان ارتش دشمن آب و غذا هم بدهیم و بعد مدعی دفاع آفندی و پدافندی هم باشیم‌.

یادمان نرود که ما همین حالا هم درگیر بزرگ‌ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه‌های تمدنی به همراه ایادی داخلی‌شان خیز گرفته‌اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند. چندی پیش اسرائیل با استفاده از ایادی جریان نفوذ و خائنان داخلی در آن عملیات مضحکش برای دقت سنجی پدافند ایران چند ریزپرنده (کوادکوپتر) را پرواز داد که بلافاصله توسط پدافند ایران منهدم شد. آیا پخش سریال یا فیلم‌های ضد ایرانی در پلتفرم‌های داخلی حکم پرواز ریزپرنده‌های دشمن را ندارد؟ آیا پدافند فرهنگی نباید امکان انهدام آن را در لحظه داشته باشد؟ 
خطای پخش سریال حشاشین وتکرار موارد مشابه که در رسانه‌ها بازتاب منفی داشته‌اند نشان می‌دهد فرصت نظارت پسینی در اختیار پلتفرم‌ها، نتیجه عکس داده و کار از انتشار فیلم‌ها و سریال‌های با موارد اخلاقی و فرهنگی به آثار ضد فرهنگی و ضد ایرانی رسیده و دیگر وقت آن است باتوسعه وتجهیز نظارت پیشینی ازنظر نیروی انسانی‌، امکانات فنی‌،هوش مصنوعی و...ومهم‌تر از آن اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی‌،تمام آثار سینمایی، سریال‌، مستند و...خارجی پیش ازپخش موردارزیابی ونظارت قرارگیرند. همچنین لازم است اصرار به تکرار تخلف را با جرایم مالی و محرومیت‌های معنادار مدیریت کنیم؛ درست براساس الگوهای جهانی‌. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا: «از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم»
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد