Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@21:06:45 GMT

94 نفر، آمار مسمومان قارچ در زنجان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۱۳۹۱

94 نفر، آمار مسمومان قارچ در زنجان

اصغر جعفری، سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان اظهار کرد: ۹۴ نفر تا پایان 31 اردیبهشت‌ماه، دچار مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های خودرو شده‌اند.

ایران آنلاین / اصغر جعفری با اشاره به اینکه آمار مراجعین کل بیمارستانی مسمومیت با قارچ در استان زنجان ۹۴ نفر بوده است، گفت: این آمار در شرایطی است که آمار بیماران تحت نظر استانی دو نفر بوده است که یکی از این بیماران در بیمارستان ولیعصر و یک نفر در بیمارستان ماه‌نشان بستری شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین بیماران تحت نظر خارج استانی ۵ نفر بوده که ۴ نفر در بیمارستان نمازی شیراز و یک نفر در بیمارستان لقمان تهران بستری شده‌اند.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: سایر بیماران به صورت بستری و سرپایی تحت درمان قرار گرفته و ترخیص شده‌اند. خوشبختانه تاکنون هیچ بیمار فوتی و مستعد پیوند کبد گزارش نشده است.

به گفته وی، شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل است و تنها افراد متخصص و باتجربه، توانایی تفکیک بین این قارچ‌ها را دارا هستند.

جعفری تاکید کرد: از طریق ویژگی‌های ظاهری، بو و رنگ قارچ نمی‌توان به‌طور قطعی سمی و غیرسمی بودن قارچ‌ها را تشخیص داد و کوچک‌ترین اشتباهی در تشخیص ممکن است منجر به مرگ یا آسیب‌های جدی به کبد و سایر اعضای بدن شود، لذا توصیه می‌شود افراد غیرمتخصص در این زمینه، به هیچ وجه از قارچ خودرو استفاده نکنند.

وی در ادامه، استفراغ، اسهال شدید، سردرد، سرگیجه و تب را از جمله علائم مسمومیت با قارچ سمی عنوان کرد و افزود: این علائم به طور معمول دو ساعت بعد از مصرف قارچ سمی بروز پیدا می‌کند. همچنین در موارد شدید مسمومیت نیز تشنج رخ داده و احتمال مرگ افراد وجود دارد.

این مسئول افزود: اکیداً توصیه می‌شود از تماس پوستی و تست چشایی رستنی‌های ناشناخته جداً خودداری کنید و ذکر این نکته ضروری است که با جوشاندن و یا حرارت دادن انواع گونه‌های گیاهی سمی و قارچ‌ها، سمیت و خطر آن‌ها رفع نمی‌شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • نگاهی به طبیعت پارک ملی ساریگل از لنز دوربین شهروند خبرنگار