Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مجتبی صداقت، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفت‌وگو با ایکنا درباره برنامه‌های فرهنگی این مرکز برای ماه رمضان اظهار کرد: برنامه‌های ماه مبارک رمضان بر سه محور کرسی‌های تلاوت و تفسیر، مناسبت‌های ماه رمضان و افطاری ساده پیگیری می‌شود.

وی افزود: کرسی‌های تلاوت و تفسیر در روزهای مختلف ماه رمضان و در بسیاری از مساجد تهران برگزار می‌شود به ویژه در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع)؛ البته این کرسی‌های تلاوت با کرسی‌هایی که سازمان دارالقرآن‌الکریم در بعضی مساجد برگزار می‌کند، متفاوت است، در بحث مناسبت‌های ماه رمضان هم سالروز وفات حضرت خدیجه(س)، شهادت امام علی(ع) و شب‌های قدر، مساجد برنامه‌های سخنرانی و عزاداری برگزار می‌کنند، همچنین در مورد افطاری ساده نیز مانند سال‌های گذشته دنبال فرهنگ‌سازی برای ترویج افطاری ساده همچون چای و خرما در مساجد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صداقت در ادامه گفت: برای روز عید سعید فطر نیز در حال برنامه‌ریزی هستیم تا حتی‌المقدور مساجد ما همه نمازگزاران خود را برای حضور در مصلی تهران سازماندهی کنیم و توصیه کرده‌ایم فقط مساجدی که از لحاظ موقعیت مکانی نسبت به مصلی دور واقع شده‌اند، نماز عید فطر را در محل خود اقامه کنند.

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد در پاسخ به این سوال که بزرگترین دستاورد برنامه‌های «دهه تکریم و غبارروبی مساجد» چه بوده است؟ گفت: هدف ما در این دهه فرهنگ‌سازی برای شاخص‌های مسجد طراز اسلامی بود، بعضی دستاوردهای ما هم دستاوردهای رسانه‌ای است، همکاری‌های ما با صداوسیما افزایش یافت که در حوزه فرهنگ عمومی تاثیرات آن را شاهد هستیم، همچنین با رایزنی‌های متعددی که داشتیم صفحه مسجد و هیئت در خبرگزاری فارس راه‌اندازی شد و نیز از فاز اول اپلیکیشن «مسجدیاب» رونمایی به عمل آمد.

صداقت در ادامه گفت: خاطره جالبی از دهه تکریم دارم که لازم است ذکر کنم؛ روز ششم این دهه که روز «مسجد؛ پایگاه ارائه خدمات اجتماعی» نامگذاری شده بود به یکی از مساجد تهران رفتم که در آن جا خدمات اجتماعی خوبی به مردم ارائه شده است، جمعیت بسیار زیادی در مسجد بود و بیشتر آن‌ها هم جوان بودند، من علت این رونق را سوال کردم یکی از جوان‌ها گفت: مسجد اگر به داد مردم برسد، مردم سراغ آن می‌آیند.

وی تصریح کرد: منظور آن جوان از مسجد، متولیان و ائمه جماعات مسجد بود که درست گفت، اگر مسجد با مردم ارتباط برقرار نکند و مشکلات اجتماعی آن‌ها را رفع نکند، از کارکرد اصلی خود دور شده است، این موضوع را مکرر در سخنرانی‌ها می‌گفتیم اما شنیدن دوباره آن از یک جوان، حلاوت دیگری داشت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا امور مساجد ماه مبارک رمضان رمضان صداقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۱۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ هاشمی گفت: با ارائه آموزش برای آحاد مردم جامعه می‌توانیم جان انسانی را نجات دهیم و با توسعه و گسترش فعالیت‌های آموزشی برای علاقمندان در قشر‌های مختلف جامعه باید طرح «هر خانه یک امدادگر» را محقق کنیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گفت: هلال احمر استان زنجان در ماه مبارک رمضان اقدام به ارائه آموزش همگانی به روزه داران در مساجد کرد که هزار و ۳۴۲ نفر در ۶۴ مسجد از این آموزش‌ها بهره‌مند شدند.

وی افزود: این دوره‌ها با همراهی و مشارکت ۵۰ مربی داوطلب خانم و آقا در مساجد استان ارائه شده است.

هاشمی گفت: آموزش‌های هلال احمر در شهر‌ها و روستاها، برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی، کارکنان شرکت‌ها، واحد‌ها و کارخانه‌های تولیدی و صنعتی، مراکز نظامی و انتظامی، مدارس، بوستان‌ها، محلات، مساجد، اعضای خانه‌های هلال، پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای و اعضای هلال احمر ارائه می‌شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: فراگیران علاقمند پس از گذراندن دوره‌های مقدماتی مورد نیاز می‌توانند از آموزش‌های تخصصی نیز بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه برای فراگیران گواهینامه صادر می‌شود، افزود: این آموزش‌های هلال احمر در شهرستان‌های زنجان، ابهر، خرم دره، خدابنده، طارم، ایجرود و ماهنشان در حال برگزاری است.


هاشمی ادامه داد: علاقمندان برای بهره مندی از آموزش‌های هلال احمر می‌توانند با مراجعه به خانه‌های هلال در شهر‌ها و روستاها، محلات، مساجد، ادارات، کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی و شرکت‌ها، دهیاری‌ها و یا با مراجعه به شعب هلال احمر در شهرستان‌ها ثبت نام خود را قطعی کنند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: علاوه بر این علاقمندان به فراگیری آموزش‌های هلال احمر می‌توانند با مراجعه به واحد آموزش شعب هلال احمر در شهرستان‌ها ثبت نام خود را قطعی کرده و وارد دوره‌های آموزشی شوند.

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن