Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@17:15:09 GMT

رمزگشایی از گفتگوی جنجالی کی‌روش

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۲۸۴۴

کارلوس کي‌روش قبل از رفتن به ترکيه براي برپايي اردوي تيم ملي ايران در اين کشور رفتار دوگانه‌اي داشت؛ او که بعد از بازي با ازبکستان در گوشه‌اي از زمين ورزشگاه آزادي نشست و با اخم به آنچه در يکي، دو هفته و شايد يکي، دو ماه گذشته رخ داده بود فکر کرد، در ديدار با رياست‌جمهوري ايران چهره‌اي ديگر از خودش نشان داد و با روي گشاده در ديدار با حسن روحاني حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شرق، بااين‌حال او احتمالا در تمام اين مدت در انديشه اين بوده که چطور به انتقاداتي که از او شده پاسخ دهد؛ چه انتقادات فني و چه انتقاداتي که از سوي مخالفانش مطرح شده و جنبه اخلاقي داشته است. او که از يک سو براي دعوت‌نکردن سيدجلال حسيني و وريا غفوري به فهرست 24 نفره ايران براي جام جهاني تحت فشار بوده، از سوي ديگر بايد پاسخي هم براي منتقداني پيدا مي‌کرد که او را متهم کرده‌‌اند عده‌اي را با «رابطه» و نه از روي توانايي به تيم ملي برده است.

به‌اين‌ترتيب، قبل از سفر به ترکيه شايد بهترين زمان براي کي‌روش بود که نسبت به اتفاقات رخ‌داده و صحبت‌هاي مطرح‌شده واکنش نشان دهد. او درست در بخش CIP فرودگاه امام خميني و پيش از پرواز به ترکيه با «فارس» صحبت کرد تا به‌نوعي با آنها که از او انتقاد مي‌کردند تسويه‌حساب کند.

تفاوت در ديدگاه
بخش اول صحبت‌هاي کي‌روش درباره فهرست 23نفره تيم ملي بود؛ فهرستي که کي‌روش مي‌گويد مجبور بوده قبل از سفر به ترکيه تکليفش را مشخص کند وگرنه بدش هم نمي‌آمده که با 46 بازيکن به اردو برود. «واقعا اعلام نهايي فهرست تيم ملي و اينکه پس از اعلام هر فهرستي انتقادها و نقدهايي به ما مي‌شود از بديهيات است.

خود من هم حتي نسبت به اعلام اين فهرست انتقاد دارم، اما کاري نمي‌شود کرد، زيرا طبق قوانين و بنا بر مسائل لجستيکي و به‌لحاظ تعداد بازيکناني که ما بايد معرفي کنيم فقط 23 بازيکن مي‌توانند در تيم ملي حضور داشته باشند و مطمئن باشيد اگر قانون به من اجازه مي‌داد که 46 بازيکن را به تيم ملي دعوت کنم، بدون‌شک اين فهرست تيم ملي دچار تغييرات مي‌شد». کي‌روش با طبيعي‌دانستن انتقادها نسبت به اين فهرست سعي کرد نشان دهد در همه‌جاي دنيا وقتي فهرست تيم ملي اعلام مي‌شود عده‌اي ناراضي هستند.

پرده‌برداري از خط‌خوردن وريا و سيدجلال
بخش مهم صحبت‌هاي کي‌روش مربوط به خط‌زدن وريا غفوري، دفاع راست تيم ملي و باشگاه استقلال و البته سيدجلال حسيني، کاپيتان و مدافع باشگاه پرسپوليس بود. کي‌روش براي خط‌زدن وريا و سيدحسین حسيني، دروازه‌بان استقلال، مستقيما وينفرد شفر، سرمربي آلماني تيم استقلال را نشانه رفت و خط‌زدن اين دو نفر را گردن او انداخت.

«سيدحسين حسيني، دروازه‌بان استقلال 873 دقيقه گل نخورد، خب وقتي چنين رکوردي زده بود و کلين‌شيت‌هاي خودش را حفظ کرد، يکباره با تصميم سرمربي استقلال ديگر براي اين تيم بازي نکرد که خود من هم شوکه شدم... درباره وريا غفوري هم بايد بگويم که هيچ مربي‌اي به اندازه من وريا را نمي‌شناسد و بنده اين اختيار را براي خودم قائل هستم که درباره اين بازيکن صحبت کنم، چون قبل از اينکه وريا بخواهد به استقلال برود، من اين بازيکن را به تيم ملي دعوت کردم. در آن زمان وريا غفوري دفاع راست بسيار خوبي بود و بنده بيش از يک ماه پيش او را صدا کردم و به او گفتم: پسرم ما در تيم ملي نيازي به وينگر راست نداريم، تو بايد در دفاع راست بازي کني. چون بازيکناني مثل عليرضا جهانبخش، کريم انصاري‌فرد و قلي‌زاده در وينگر راست هستند و من چنين نفراتي را در اين پست دارم. من به وريا تأکيد کردم که در تيم ملي به يک دفاع راست محکم نياز دارم، اما وقتي در تيم استقلال و با تصميم وينفرد شفر او از پست دفاع راست به هافبک راست تبديل مي‌شود، اين ديگر به سرمربي اين تيم برمي‌گردد».

کي‌روش البته براي نبردن سيدجلال حسيني دليل ديگري رو کرد؛ او گفت با وجود اينکه احترام زيادي براي سيدجلال قائل است، ترجيح داده به بازيکنان جوان تيم ملي نیز که هم‌پستي سيدجلال هستند، احترام بگذارد: «الان ما جام جهاني و در آينده جام ملت‌هاي آسيا را در پيش داريم. بايد در چنين وضعيتي فضايي بسازيم تا نفرات جوان‌تر به تيم ملي بيايند و در آينده کمک‌حالمان باشند. بايد با نفراتي مثل مجيد حسيني، مرتضي پورعلي‌گنجي، خانزاده، روزبه چشمي و بازيکنان جوان ديگر، رو به جلو حرکت کنيم. با تمام احترام قلبي‌ای که براي سيدجلال حسيني قائل هستیم، مخصوصا خودم، ولي همين احترام را بايد براي نسل آينده فوتبال ايران نيز داشته باشيم».

البته فارغ از اين داستان عده‌اي هم ماجراي خط‌خوردن سيدجلال را مربوط به سفر او به امارات مي‌دانند؛ سيدجلال که براي بازي رفت تيم پرسپوليس مقابل الجزيره در يک‌هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا محروم بود به جاي رفتن به ساختمان «پِک» و شرکت در برنامه‌هاي تيم ملي ترجيح داد پرسپوليس را در سفر به امارات همراهي کند.

دلال کيست؟
بخش اصلي صحبت‌هاي کي‌روش به نظر مي‌رسد تسويه‌حساب شخصي است؛ او که اين اواخر توسط عده‌اي متهم به «دلالي» شده و چنين اتهاماتي را به‌صورت غيرمستقيم شنيده، سعي مي‌کند در صحبت‌هايش دلال واقعي را به زعم خودش معرفي کند.

او ابتدا به اين مورد مي‌پردازد که يک نفر در اردوي تيم ملي، ساعت يک‌و‌نيم صبح دو بازيکن را که قصد داشتند به استقلال بروند، پرسپوليسي کرد. اين دو بازيکن از قرار معلوم عليرضا بيرانوند و وحيد اميري بوده‌اند، اما برای فهمیدن اينکه آن شخص که توانسته خودش را به اردوي تيم ملي و اتاق اين دو نفر برساند، کيست، بايد پاسخ کي‌روش را شنيد. «ديگر من در تيم ملي نمي‌خواهم که ساعت 1:30 بامداد اشخاصي دوستانشان را به اردوي تيم ملي بياورند. آن اتفاق که يک اتفاق شعبده‌گونه بود، جايي که بدون اطلاع من به اتاق بازيکنانم رفتند و با آنها قرارداد امضا کردند. من اين‌گونه ايجنت‌ها را که به‌اصطلاح به آنها دلال گفته مي‌شود و می‌خواهند در تيم ملي فعاليت کنند، قبول نخواهم کرد و نخواهم پذيرفت... اميدوارم اين موضوع مشخص شود که چه کسي به‌عنوان يک دلال در فوتبال ايران چنين کارهايي را انجام مي‌دهد. اينها افرادي بودند که آقاي هدايتي را به تيم ملي معرفي کردند. اينها (دلال) دوستان آقاي هدايتي بودند، تا زماني که من در تيم ملي هستم ديگر چنين اتفاقاتي رخ نخواهد داد، به‌همين‌دليل يکسري از افراد من را دوست ندارند، ولي براي من ايرادي ندارد و باعث افتخارم است که چنين افرادي من را دوست ندارند».

به نظر مي‌رسد اين صحبت‌هاي کي‌روش مخاطب خاصي دارد: علي کريمي. اسطوره پرسپوليس که در آن زمان در اردوي تيم ملي بود و نزديک‌ترين فرد به حسين هدايتي. اينکه کي‌روش بحث را به اينجا کشانده، طبيعتا تسويه‌حساب شخصي‌اش با علي کريمي بوده که اين اواخر بارها در پست‌هاي تند اينستاگرامي‌اش، با طعنه، کي‌روش را با لفظ «آقا دلاله» ياد کرده بود. کريمي در گذشته در مصاحبه‌اي عنوان کرده بود به‌واسطه رابطه‌اش با هدايتي توانسته بود پاداش عقب‌افتاده کي‌روش و بخشي از مخارج تيم ملي را تأمين کند.

واکنش مجازی غفوری و جلال حسینی به خط‌خوردن بحث‌برانگيز
فهرست تيم ملي به مجلس رسید

کارلوس کی‌روش با انتشار فهرست 24نفره تیم ملی، ایران را حیرت‌زده کرد. سیدجلال حسینی، وریا غفوری، حسین حسینی و کاوه رضایی خط‌خورده‌های بزرگ فهرست تیم ملی‌اند. در این میان حذف نام جلال حسینی و وریا غفوری از فهرست مسافران روسیه برای خیلی‌ها باورنکردنی است.

کاپیتان پرسپولیس و دفاع راست استقلال از بهترین‌های لیگ ایران در فصلی که گذشت، بودند و پیش‌بینی می‌شد این دو بازیکن در ترکیب اصلی تیم ملی در جام جهانی قرار بگیرند. خط‌خوردن جلال حسینی و غفوری با واکنش قابل‌توجه مردم و کارشناسان روبه‌رو شد.

از روز یکشنبه که مشخص شد این دو بازیکن خط خورده‌اند، اکثر کارشناسان تعجبشان را از این موضوع ابراز کردند. در این میان بیشتر کارشناسان ضمن حمایت از جلال و وریا تلاش کردند فضا را ملتهب نکنند و عنوان کنند انتخاب نفرات از اختیارات سرمربی است.

بااین‌حال بودند کسانی که موضع تندتری اتخاذ کردند. روزنامه پیروزی خط‌خوردن کاپیتان قرمزها را تسویه‌حساب کی‌روش با برانکو و پرسپولیس دانست. حمیدرضا گرشاسبی هم صحبتی مشابه انجام داد و خط‌خوردن حسینی را به مسائل باشگاهی ارتباط داد.

او دیروز در جمع خبرنگاران گفت: «کسی انتظار نداشت با این همه زحمتی که سیدجلال برای تیم ملی کشیده او خط بخورد اما به‌هرحال وظیفه همه ما حمایت از تیم ملی است و فکر می‌کنم تا این لحظه کنارگذاشتن این چهار بازیکن قطعی نشده اما نظر شخصی‌ام نه به‌عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس بلکه به‌عنوان یک شهروند می‌گویم و آن اینکه وقتی سیدجلال گل پیروزی ما را به الجزیره زد، دلم لرزید که او از تیم ملی خط می‌خورد. به‌عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره کی‌روش صحبت‌هایی دارم، تیم ما بهترین دفاع، بهترین حمله، بهترین تیم و بهترین گل‌زن را در اختیار دارد اما سزاوار نبود که هفت بازیکن ما این‌طور تحلیل بروند».

استقلالي‌ها هم حسابی از خط‌خوردن وریا غفوری شاکی‌اند. چند پیش‌کسوت استقلال به این موضوع اعتراض کردند. در این میان بحث خط‌خوردن بازیکنان به مجلس هم کشیده شده است. مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان دیروز از پیگیری این موضوع با نمایندگان مجلس خبر داد.

حامد جولایی دراین‌باره به ایسنا گفت: «خط‌خوردن وریا غفوری جامعه ورزشی را شوکه کرده و بر همین اساس برای دلیل این امر، پیگیری‌های لازم با مسئولان استان و نمایندگان مجلس انجام شده است. وریا غفوری به همراه چند بازیکن دیگر در لیست انتظار سرمربی هستند و امیدوارم با پیگیری‌هایی که انجام خواهیم داد، وی دوباره به تیم ملی بازگردد. با توجه به شرایط فعلی این حس را داریم که سیدجلال حسینی و وریا غفوری دوباره به بدنه تیم ملی اضافه شوند و امیدواریم با پیگیری‌های همه‌جانبه این مهم اجرائی شود».

حسن زمانی عضو هیئت‌مدیره استقلال هم عنوان کرد این موضوع را امروز از مجلس پیگیری می‌کند. به‌هرحال اعتراض به فهرست تیم ملی از طریق مجلس از آن اتفاقات کم‌سابقه در دنیاست. واضح است اگر مصدومیتی برای بازیکنان هم‌پست جلال حسینی و غفوری پیش نیاید، امکان ندارد کارلوس کی‌روش اعتنایی به این صحبت‌ها داشته باشد و در فهرست بازیکنان ایران تغییری ایجاد شود. در فضای مجازی هم در دو روز گذشته غوغایی به پا شد.

در کنار اعتراض‌های فراوان، بازنشر چند لطیفه درباره فهرست تیم ملی هم جلب توجه می‌کرد. تنها واکنش خود این دو بازیکن هم در فضای مجازی دیده شد. وریا غفوری بدون آنکه صحبتی داشته باشد با انتشار یک «استوری» ناراحتی خود را از خط‌خوردن بروز داد. جلال حسینی هم با «لایک‌کردن» متن علی کریمی که در حمایت از او و انتقاد از کی‌روش نوشته شده بود، نشان داد چقدر از حذف‌شدن از تیم ملی عصبانی است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کی روش علی کریمی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از مرگ نیکا!
  • رمزگشایی ناقص از یک ملاقات تاریخ ساز
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • گفتگوی سخنگوی دولت با یک دانشجو درباره پیشرفت‌های ایران + فیلم
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • رمزگشایی از دلیل ترک ایران توسط مدافع عراقی
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟