Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:21:26 GMT

یادگیری روبات‌ها با تقلید از کارهای انسان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۴۶۰۷

یادگیری روبات‌ها با تقلید از کارهای انسان

پژوهشگران و دانشمندان در شرکت انویدیا با توسعه فناوری هوش مصنوعی، روبات‌ها را به یادگیری از طریق مشاهده رفتار انسان‌ها مجهز کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت زد دی نت، این روزها که فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی پیشرفت بسیاری کرده و شرکت‌های فعال در زمینه تکنولوژی نیز اقدامات و فعالیت‌های بسیاری در این حوزه کرده‌اند، محققان در شرکت انویدیا Nvidia نیز با توسعه و کار برروی این فناوری، امکان یادگیری روبات‌ها از طریق مشاهده رفتار و عملکرد انسان‌ها را فراهم کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین ترتیب، روبات‌ها قادر خواهند بود ارتباط و تعامل بهتری با انسان‌ها برقرار کنند و از طریق توانایی مشاهده و یادگیری، بتوانند به طور تمام و کمال کارهای بشر را تقلید کرده و انجام دهند.

اطلاعات و جزئیات دقیق‌تر این فناوری در جریان کنفرانسی که قرار است در استرالیا برگزار شود، ارائه خواهد شد. تنها اطلاعاتی که تابحال در این زمینه منتشر شده آن است که پژوهشگران مربوطه برای دستیابی به این فناوری از پردازنده گرافیکی Titan X جهت تولید شبکه‌های عصبی استفاده کرده‌اند. این شبکه‌های عصبی شباهت زیادی به سیستم اعصاب و یادگیری انسان برای تولید و اجرای کارهای مختلف دارد که درنهایت منجر به انجام فعالیت‌های موردنظر توسط روبات مربوطه است.

این روبات‌ها به یک دوربین برای مشاهده چگونگی انجام امور توسط انسان‌ها مجهز هستند تا پس از مشاهده، بتوانند به طور کامل از آن رونوشت و تقلید کنند. این محققان مدعی شده‌اند این نخستین باری است که اطلاعات تصویر محور در روبات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مبنا و پایه انجام فعالیت قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟