Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@23:21:06 GMT

طرح نهضت قرآنی ویژه رمضان در هرمزگان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۴۶۵۲

طرح نهضت قرآنی ویژه رمضان در هرمزگان آغاز شد

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد عبادی زاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: طرح هدایت نور برای بانوان در مقطع تحصیلی سطح 2، 3 و 4 و دوره های تحصیلی عمومی دیپلم، سیکل و هم چنین شیوه های تحصیلی حضوری، نیمه حضوری، غیر حضوری و پاره وقت با محوریت حفظ جز 30 قران کریم است.
وی بیان داشت: طرح یاد شده از برنامه های محوری سال جاری برای تحقق 10 میلیون حافظ قرآن در سطح کشور با شعار «هر طلبه یک حافظ» است که حفظ حداقل 10 درصد از بانوان طلبه هرمزگان پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل حوزه علمیه خواهران هرمزگان اظهار کرد: طرح «نهضت قرآنی» نیز برای دانش ‌‌آموختگان مدرسه های علمیه خواهران استان در نظر گرفته شده که علاوه بر حفظ جز 30 قرآن کریم و آشنایی با معارف و تفسیر این جز، نشست های قرآنی نیز برای مردم جامعه به ویژه بانوان برگزار کنند.
عبادی زاده گفت: در این طرح هر طلبه بعد از آموزش، 15 بانوی دیگر را با معارف قرآنی آشنا می کند.
وی تاکید کرد: تهیه محتوای آموزشی در زمینه روخوانی، تجوید، حفظ و مفاهیم قرآنی، آموزش به دانش آموختگان برای برگزاری نشست های قرآنی، برگزاری تلاوت قرآن، همخوانی، حفظ و آموزش مفاهیم قرآن در مدرسه های علمیه خواهران، منازل، بقاع متبرکه، مسجد، حسینیه و مکان های مذهبی و برگزاری محافل انس با قرآن در سطح استان از برنامه پیش بینی شده در طرح نهضت قرآنی است.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: مبلغان و دانش آموختگان پس از برگزاری نشست های قرآنی که تا 15 روز بعد از ماه مبارک رمضان ادامه دارد، موظف هستند هر ماه یکبار گزارش فعالیت‏ های صورت گرفته را در سامانه نرم افزاری سمتاز وارد کرده و یا گزارش را به صورت کتبی به معاون فرهنگی مدرسه ارائه کنند.
وی، هدف از نشست های قرآنی ماه مبارک رمضان را تقویت ایمان و باورهای اسلامی و گسترش سبک زندگی بین زنان و دختران جامعه، فعال سازی دانش آموختگان و مبلغان افزایش سرانه قرائت قرآن، برای برگزاری نشست های قرآنی از برنامه های این حوزه یاد کرد.
وی، تقویت و گسترش فضای انس و تدبر در قرآن در بین دانش آموختگان، طلبه های خواهر و زنان، افزایش سرانه قرائت قرآن، پایبندی مخاطبان به آموزه‏های قرآنی، مهارت افزایی زنان به فنون قرائت و مفاهیم قرانی، حفظ موضوعی و ترتیبی قرآن توسط مبلغان، دانش آموختگان و بانوان از دیگر موضوع هاعنوان کرد.

**دانش آموختگی 620 بانوی طلبه در هرمزگان
مدیر کل حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: هم اکنون تعداد 620 بانوی طلبه دانش آموخته از مدرسه های حوزه علمیه خواهران این استان هستند.
عبادی زاده افزود: این بانوان در دانشگاه ها، مدرسه های آموزش و پرورش، نشست های خانگی، مکان های مذهبی، موسسه های قرآنی و مهدهای کودک مشغول به فعالیت هستند.
وی بیان داشت: 400 مربی قرآنی نیز در سال های گذشته در موضوع های روخوانی، روان خوانی، تجوید، مفاهیم، روش بیان تفسیر قرآن و مربی کودک در مدرسه های علمیه خواهران هرمزگان تربیت شدند.
مدیرکل حوزه علمیه خواهران هرمزگان اظهار کرد: هم اکنون 8 داور قرآنی کشوری و بیش از 30 داور استانی توسط مدیریت استانی حوزه علمیه خواهران این استان تربیت شدند.
وی گفت: رویکرد حفظ قرآن کریم در مدرسه های علمیه خواهران از 2 سال قبل اجرایی شده و در گذشته فعالیت های قرآنی با رویکرد درک مطلب، روخوانی و حفظ موضوعی بوده است.
استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: 8 نفر از طلبه های زن در حال تحصیل در مدرسه های علمیه خواهران هرمزگان، حافظ کل قرآن و بیش از 20 نفر حافظ ثلث و ربع قرآن کریم هستند.
حوزه علمیه خواهران هرمزگان 283 استاد دارد که 255 استاد در سطح 2 و 28 استاد در سطح 3 است.
7195/ 6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آموزش و پرورش زنان سبک زندگی قرآن کریم مدرسه موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حجت الاسلام و المسلمین فاضل گفت: در ۲۸ استان کشور بیش از ۵۰۰ مدرسه علمیه ویزه طلاب خواهر وجود دارد که همه بدنیال فراگیری علوم حوزوی و نشر مبانی دینی و مکتب تشییع هستند.

او گفت: طلاب خواهر در ۱۸ رشته تخصصی در سطح سه ودر پنج رشته تخصصی در سطح ۴ به فراگیری علوم حوزوی مشغول هستند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشورگفت: هم اکنون بیش از ۵۰ هزار خواهر طلبه در مدارس علمیه کشور در حال تحصیل هستند و همین میزان نیز طی سال‌های گذشته فارغ اتحصل شدند.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل، در سفر یک روزه به شهرستان نکا، دربازدید از مدرسه علمیه خواهران ریحانه الرسول نکا ضمن بررسی وضعیت تحصیلی و نیازمندی‌های طلاب خواهر و فراهم نمودن زمینه جذب طلاب علاقه‌مند به تحصیل، بر اهتمام نسبت به حمایت و پیگیری اجراء برنامه های مدارس خواهران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • حضور اساتید مدرسه علمیه منتظریه در جمع دانش آموزان گنبدکاووس + تصاویر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند