Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@04:45:15 GMT

راهکارهای رفع بوی بد دهان در روزه داران

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۴۷۹۸

راهکارهای رفع بوی بد دهان در روزه داران

    سمانه رمضانی گیوی متخصص طب سنتی؛ در خصوص بوی بد دهان و راه درمان آن، اظهار کرد: دهان در صورتی بوی بد می‌گیرد که معده ضعیف شده باشد؛ ضعف معده زمانی اتفاق می‌افتد که فرد غذای درهم و برهم استفاده کند، در اثر درهم خوری افراد به معده خود آسیب جدی وارد می‌کنند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه ضعف معده ناشی از عدم هضم غذا در بدن رخ می‌دهد، خاطر نشان کرد: ضعف معده موجب می‌شود که غذا در معده باقی بماند و عمل هضم در بدن به خوبی انجام نشود؛ زمانی که معده نتواند غذا را هضم کند این ماده در بدن باقی می‌ماند و به اصطلاح ترش می‌کند، این ترش کردن باعث تشنگی کاذب نیز می‌شود که در ایجاد بوی بد دهان موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رمضانی با بیان اینکه علت‌های مختلفی در بوی بد دهان تاثیر گذار است، تصریح کرد: زمانی که معده غذا را به خوبی هضم نمی‌کند، مواد زائد و ناپسند در معده باقی می‌ماند که به آن بلغم گفته می‌شود؛ معده توان تحمل این ماندگاری را ندارد، غذا در بدن عفونت می‌کند و باعث بوی بد دهان در فرد می‌شود.
برهم خوری و درهم خوری عامل ضعف معده‌

وی با تاکید بر اینکه ضعف معده به علت برهم خوری و درهم خوری رخ می‌دهد، بیان کرد: افرادی که عادت به برهم خوری دارند بیشتر در معرض ابتلا به ضعف معده هستند؛ برهم خوری به معنی مصرف همزمان چندین ماده غذایی است، بدن توان هضم انواع مواد غذایی را با هم ندارد و مصرف همزمان باعث سنگینی معده می‌شود در نتیجه آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه برای درمان بوی بد دهان باید عادت‌های نادرست غذایی را ترک کرد، عنوان کرد: پرخوری در زمان سحر باعث ترش کردن معده و عفونت در آن می‌شود؛ باید در مرحله اول غذا درست مصرف شود، معده بیش از حد پُر نشود، در زمان افطار و سحر مایعات و جامدات با هم استفاده نشوند تا معده بتواند به درستی عمل هضم غذا را انجام دهد.

وجود باکتری بی هوازی یکی از علت‌های بوی بد دهان

رمضانی با تاکید بر اینکه وجود باکتری بی هوازی در دهان یکی از علت‌های بوی بد است، بیان کرد: بوی بد می‌تواند ناشی از وجود باکتری بی‌هوازی در دهان باشد، این باکتری به دلیل باقی ماندن غذا در دهان به وجود می‌آید، نوع صحیح مسواک زدن در از بین بردن این باکتری بسیار موثر است؛ دهان میلیون‌ها باکتری دارد، این موجودات ریز می‌توانند ذرات باقی مانده در غذا را تجزیه کنند و منتشر شوند، در نتیجه گازی در دهان ایجاد می‌شود که ماندن این گاز در دهان بوی بد تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از علت‌های بوی بد در دهان خشکی آن است، مطرح کرد: خشکی دهان فرد باعث کاهش بزاق در دهان می‌شود که برای پاک کردن دهان و نیز از بین بردن ذراتی که بو ایجاد می‌کند ضروری است و کمبود این بزاق باعث ایجاد بو می‌شود؛ لذا در ماه رمضان افراد به دلیل کم مصرف کردن آب، دهانشان بو می‌گیرد، بر همین اساس سعی کنند در زمان سحر و افطار آب به میزان کافی مصرف کنند و در این وعده‌ها از موادی استفاده کنند که آب را در بدنشان نگه دارد مانند شربت خاکشیر، سکنجبین و تخم شربتی، این مواد باعث می‌شود فرد در طول روز کمتر تشنه شود.

این متخصص طب سنتی با تشریح اینکه بهداشت ضعیف دهان یکی از علت‌های ایجاد نفس بد بو است، یاد آور شد: مسواک زدن و نخ دندان کشیدن اشتباه باعث می‌شود ذرات غذا در دهان باقی بماند، این ذرات در دهان فاسد و باعث ایجاد بیماری‌های لثه می‌شود؛ افراد باید به نوع غذا، زمان مصرف مایعات و جامدات، برهم خوری و درهم خوری توجه کنند تا بوی بد رفع شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماه رمضان روزه داران بوی بد دهان طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • جریمه راننده پراید به سبک جرثقیل‌داران! + فیلم
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • تولید روزانه بیش از 170 تن زباله در مهاباد
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟