Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش > فوتبال ملی - بازیکن تیم ملی گفت: پس از انتخاب پیراهن ایران به جای سوئد تحت فشارهای زیادی از سوی رسانه‌ها و دیگران قرار گرفتم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت شبکه تلویزیونی SVT سوئد، سامان قدوس راهی اردوی تیم ملی فوتبال ایران جهت حضور در جام جهانی 2018 روسیه شد و ممکن بود این اتفاق همراه تیم ملی فوتبال سوئد رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامان قدوس در این رابطه می‌گوید: ایران را به عنوان یک انتخاب جایگزین داشتم. زمانی که ایران را انتخاب کردم سوئدی‌ها ناراحت شدند. این شاید یک انتخاب غیراخلاقی از نظر آنها بود. تحت فشار زیادی از سوی رسانه‌ها و دیگران قرار گرفتم.

قدوس درباره اینکه چه چیزهایی برای انتخاب تیم ملی سوئد مورد نیاز بود؟ گفت: شاید باید راه‌هایی برای حفظ من نشان می‌دادند. تماسی وجود نداشت؛ البته هیچ ارتباطی نداشتم اما از همراهی تیم ملی فوتبال سوئد در تور ماه ژانویه تیم ملی سوئد خوشحال بودم، زیرا ارتباط دوسویه داشتیم و پس از آن دیگر ارتباطی میان ما نبود.

سایت سوئدی در ادامه این مصاحبه آورده است: سامان قدوس در ماه ژانویه 2017 میلادی 2 بازی با تیم ملی سوئد انجام داد. هر چند رسمی نبودند و این یک پتانسیل واقعی برای تیم ملی فوتبال سوئد بود که در دیگر بازیکنان دیده نمی‌شد. سامان قدوس با سوئد به اردوی ماه ژانویه رفت و سطح فنی بالای خود را به نمایش گذاشت. ایران با نزدیک شدن به تابستان این مسئله را درک کرد و بررسی‌هایی انجام داد. کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران که در رئال مادرید هم سرمربی بود شخصا با سامان قدوس تماس گرفت و پیشنهاد جدی را ارائه کرد.

قدوس در واکنش به این مسئله گفت: این می‌توانست برعکس هم باشد. سرمربی تماس مستقیمی گرفت که واقعا باعث افزایش اعتماد به نفس من شد. هر چند پیشنهاد را دریافت کردم اما همچنان منتظر بودم. این اتفاق در زمان بازی با گالاتاسرای ترکیه و پیش از آغاز دور گروهی لیگ اروپا رخ داد. برای انتخاب و اینکه چه می‌خواهم، زمان داشتم.

«کی‌روش چطور تو را متقاعد کرد؟» بازیکن تیم ملی در این باره گفت: کی‌روش فقط نحوه قرار گرفتن من در ترکیب تیمش را تشریح کرد. چگونه باید بازی کنم و چه موفقیت‌هایی می‌توانم به دست آورم. او مرا فقط به لحاظ کلامی متقاعد نکرد و واقعا می‌خواست به تیم ملی ایران بیایم و نشان دهد که چگونه خواهد بود.

قدوس درباره فراخوانده شدن به تیم ملی سوئد از سوی یان اندرسون (سرمربی) پیش از بازی‌های انتخابی جام جهانی 2018 روسیه و دعوت ایران به پوشیدن پیراهن این تیم گفت: در آن زمان که برای سوئد بازی کردم تغییر تیم ملی کار درستی نبود. زمانی که بازی نکردم می‌توانستم به انتخابی برسم و این امکان برای من به وجود آمد. زمانی بود که سوئد دوباره مرا فراخوانده بود. این‌طور هم نبود که از همان آغاز ایران یا سوئد را انتخاب می‌کردم. زمانی هم که ایران را به عنوان یک گزینه جایگزین داشتم و انتخاب کردم سوئد از من ناراحت شد. تحت فشار زیادی از سوی رسانه‌ها و دیگران قرار گرفتم. مردم گذشته مرا نمی‌دانستند و بنابراین ایمیل‌ها و نامه‌های زیادی بابت ملیتم دریافت کردم. در آنها نوشته شده بود از اینجا (سوئد) برو و فرار کن. تهدید واقعی نداشتم اما باید از اینجا می‌رفتم. باید وفاداری خود را به سوئد نشان می‌دادم، زیرا اینجا متولد شدم و رشد کردم. چیزهای زیادی از این دست نامه‌ها.

«قطعا آخرین نفری نخواهی بود که در چنین شرایطی قرار گرفتی. چه توصیه‌ای برای دیگران در صورت مواجه‌شدن با چنین شرایط مشابهی داری؟» قدروس در این باره اظهار داشت: توصیه‌ای ندارم. فقط خوب است که سوئد به خوبی با این مسئله کنار می‌آید. به طور معمول زیاد در این رابطه در تیم صحبت کردیم.

 

256 41

 

کلید واژه‌ها : سامان قدوس - تیم ملی فوتبال ایران - جام جهانی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سامان قدوس تیم ملی فوتبال ایران جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟

واشنگتن خواهان مهار پکن در تهران است، اما کارشناسان می‌گویند این موضوع به این سادگی‌ها هم نیست.

به گزارش خبرآنلاین نشریه فارن پالیسی در مقاله‌ای با عنوان «چین واقعاً چقدر بر ایران اهرم دارد؟» نوشت: حتی قبل از اینکه ایران صدها هواپیما بدون سرنشین و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کند، مقامات آمریکایی از چین خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن تهران برای مهار اقدامات تحریک‌آمیز خود و گروه‌های مقاومت در سراسر خاورمیانه استفاده کند.

حمله انتقام جویانه ایران که اولین حمله مستقیم این کشور به خاک اسرائیل بود، ایالات متحده را به استفاده بیشتر از اهرم بالقوه پکن در خاورمیانه ترغیب کرده است. چین مدت‌هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است و مقامات ارشد ایالات متحده از جمله رئیس جمهور جو بایدن، به طور علنی از پکن خواسته‌اند تا به کنترل تهران کمک کند، به ویژه در حالی که ماه‌ها حملات گروه انصارالله در دریای سرخ که توسط ایران تشویق می‌شوند، حمل و نقل جهانی را مختل کرده است. جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: «حدود یک سوم از کل تجارت ایران با چین شکل می‌گیرد و این کشور به یک محافظ مهم برای منافع ایران در شورای امنیت تبدیل شده است. به نظر من چین تنها کشوری است که بیشترین توانایی را برای نفوذ بر ایران دارد، اگر بخواهد.»

با افزایش تنش بین اسرائیل و ایران، قانونگذاران آمریکا فشار را بیشتر می‌کنند. در تازه‌ترین اقدام، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قریب به اتفاق قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را تصویب کرد. این قانون برای هدف قرار دادن شرکت‌های چینی که نفت خام ایران را خریداری می‌کنند و در نتیجه پول را به اقتصاد ایران پمپاژ می‌کنند، طراحی شده است. این لایحه برای تصویب نهایی به سنا منتقل شده است.

جاش گوتهایمر، نماینده دموکرات کنگره گفت: «در حالی که ما اینجا هستیم، ایران از تجارت نفتی خود با چین برای آوردن درآمد ۱۵۰ میلیون دلاری در روز استفاده می‌کند. چین با واردات میلیون‌ها بشکه نفت در روز، ایران را در تجارت نگه می‌دارد و بودجه‌های مهمی را برای برنامه‌هایی چون توسعه موشکی و تسلیحات هسته‌ای فراهم می‌کند.

اگرچه ایالات متحده به طور فزاینده‌ای به دنبال چین برای تحت تأثیر قرار دادن ایران است، برخی کارشناسان هشدار می‌دهند که این موضوع به این سادگی‌ها نیست.

کمتر کشوری به اندازه چین با ایران روابط اقتصادی قابل توجهی دارد. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده است، یک رابطه طولانی مدت که عمدتا حول محور تجارت نفت بوده است. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳، شرکت‌های چینی واردات نفت ایران را بیش از سه برابر کردند و فروش را به بالاترین حد در ۱۰ سال اخیر رساندند.

اما روابط اقتصادی آن‌ها به لحاظ نفوذ نابرابر است. به عنوان مثال، سال گذشته بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت خام ایران به چین بوده است. با این حال، چین تامین‌کنندگان بسیار دیگری فراتر از ایران دارد و عرضه تهران تنها ۱۰ درصد از کل واردات چین را تشکیل می‌دهد.

پاتریشیا کیم، یکی از همکاران موسسه بروکینگز، به فارین پالیسی گفت: پکن به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری و حامی قدرت بزرگ ایران، از کانال‌های ارتباطی ممتاز با تهران برخوردار است و بدون شک نفوذ بیشتری بر این کشور نسبت به ایالات متحده یا متحدانش دارد.

او افزود: «اگر رهبران چین تصمیم بگیرند رویکرد مداخله جویانه‌تری اتخاذ کنند، سخت است بگوییم که پکن چقدر می‌تواند تهران را مهار کند.»

ویلیام فیگوروآ، کارشناس روابط چین و ایران در دانشگاه گرونینگن هلند، گفت: در حالی که چین از نظر فروش و تجارت نفت دارای اهرمی است، استفاده از این اهرم هم از نظر سیاسی و هم از نظر لجستیکی چالش برانگیز است.

به عنوان مثال، پالایشگاه‌های خصوصی چین که در بازار سیاه فعالیت می‌کنند، به طور غیرقانونی بیشتر نفت ایران را خریداری می‌کنند، نه پالایشگاه‌های دولتی. او گفت که این پالایشگاه‌های خصوصی «به‌شدت دشوار است که کنترل شوند» و کنترل مستقیم واردات نفت ایران از چین را برای پکن چالش‌برانگیز می‌کند.

مقیاس سرمایه‌گذاری چینی‌ها در ایران که عمدتاً توسط شرکت‌های خصوصی هدایت می‌شود، همچنان یک موضوع آزاردهنده در روابط بین دو کشور است. فیگوئروا گفت که چین به طور مزمن در ایران سرمایه‌گذاری ناکافی کرده است، که شکایت‌هایی را از سوی تهران برانگیخته و بر تمایل آن‌ها برای تن دادن به فشار چین تأثیر می‌گذارد.

دیگر خبرها

  • فرار سریع نورافکن از هواداران پرسپولیس (عکس)
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • سامان قدوس به دنبال پایان روزهای تلخ
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید