Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، در شصت و پنجمین شورای شهر تهران موضوع تغییر نام ایستگاه مترو البرز واقع در محدوده گرمدره به نام "اتمسفر" در دستور کار شورا قرار گرفته و به تصویب رسید. در حال حاضر این ایستگاه با عنوان اتمسفر کار می‌کند با این وجود براساس مصوبات دوره قبل شورا نام این ایستگاه به "البرز" تغییر یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد مسجدجامعی در مخالفت در این تغییر نام براساس قانون گفت: نمی‌توانیم در نامگذاری از اسامی خارجی استفاده کنیم. از سوی دیگر اسم البرز بسیار مهم، اساطیری و فرهنگی است.

محسن هاشمی نیز ضمن تایید اظهارات مسجدجامعی با اشاره به علت نامگذاری این ایستگاه به نام اتمسفر گفت: شرکت بزرگی در حد ایران خودرو با عنوان اتمسفر در محدوده این ایستگاه قرار دارد و پیش از آنکه ایستگاه افتتاح شود در دهه 60 این شرکت به عنوان اتمسفر اسم ایستگاه را خریده است. برخی؛ براساس همین استدلالِ آقای مسجدجامعی نام ایستگاه را به البرز تغییر دادند. اما در حال حاضر این ایستگاه بلاتکلیف است و شرکت دوباره درخواست تغییر نام را داده است.

حق‌شناس (رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر) در رابطه با تاریخچه این تغییر نام تصریح کرد: در حقیقت قبل از افتتاح این ایستگاه از آنجا که مترو از زمین‌های کارخانه می‌گذشته، آنها زمین کارخانه را به مترو واگذار کردند.

وی ادامه داد: این زمین اکنون قیمت فراوانی دارد و در آن زمان کارخانه در عوض زمین فقط درخواست کرد که نام کارخانه به اتمسفر تغییر کند.

وی با بیان اینکه تغییر نام ایستگاه اتمسفر به البرز با وجود مصوبه داشتن عملیاتی نشده است، گفت: فراموش نکنید هر تغییر نامی در ایستگاه‌های مترو 300 میلیون تومان هزینه دارد و باید در این زمینه به شدت با احتیاط عمل کرد.

وی افزود: شرکت اتمسفر سال 76 با شهرداری قرارداد بسته است تا به تعهد خود عمل کند و اگر رای ندهیم به دادگاه رفته و این مساله ادامه پیدا می‌کند.

حجت نظری (عضو دیگر شورا) نیز در واکنش به اظهارات مسجدجامعی با تاکید بر اینکه اسم اتمسفر جا افتاده است، گفت: این واژه در محاوره مردم وارد شده و نباید مردم را دوباره گیج و گمراه کنیم و اسم ایستگاه را به البرز تغییر دهیم.

رئیس شورای شهر در واکنش به این اظهارات نظری به شوخی گفت: همانطور که می‌دانید اسم دیگر اتمسفر به فارسی (جَو) است و می‌توانیم اسم فارسی‌اش را روبه روی آن بگذاریم اما ممکن است باز هم جٌو خوانده شود که باز هم انگلیسی است.

در ادامه جلسه مجید فراهانی اظهار کرد: در سایت مترو و عکس‌ها نام این ایستگاه البرز درج شده و با اعتراض حق‌شناس و نظری مواجه شد که تاکید کردند در حال حاضر نام ایستگاه روی تابلوها اتمسفر است. در نهایت برگرداندن اسم ایستگاه مترو البرز به اتمسفر به تصویب رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان

فرهاد شکیبایی، معاون آموزشی یک دبستان غیردولتی در پاسخ به این سوال که آیا در مدرسه شما کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره تشکیل می‌شود، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، گفت: در مدرسه ما نه اما چنین کلاس‌هایی در مدارس دولتی وجود دارد.

وی علت تشکیل کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره را کمبود معلم و فضای آموزشی دانست و ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مداوم اعلام می‌کند که تعداد معلمان کافی نیست. سال ۱۴۰۲، ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند و این وزارتخانه درصدد است تا ۱۴۰۳، ۷۲ هزار معلم استخدام کنند.

معلمان در کلاس‌های 45 نفره بیش‌تر از دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند

این معاون آموزشی با اشاره به گله‌مندی والدین و معلمان، مطرح کرد: والدین و به‌ویژه معلمان از تشکیل کلاس‌های 45 نفره نارضایتی خود را اعلام می‌کنند و معلمان همیشه بابت این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها، سردرگم هستند. توقعات بسیار نابه‌جایی از معلمان در راستای افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان انتظار می‌رود و ازدحام کلاس‌های مدرسه نیز این توقعات را نابه‌جاتر می‌کند.

شکیبایی با بیان اینکه پیشنهادهایی در خصوص ارتقای کیفیت تحصیلی در کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره دارم، ادامه داد: تنظیم درست توقعات جزء اولین راهکارهاست و به معنای این است که باید توقعات خود را به مناسب‌ترین شکل برسانیم.

این معاون آموزشی با اشاره به اینکه معلمان باید در کلاس درس درباره ارائه تکالیف و مدیریت کلاس اختیار تام داشته باشند، اظهار کرد: کلاس‌هایی با تراکم 45 نفر، خارج از استاندارد محسوب می‌شود؛ بنابراین انتظار اداره کلاس درس براساس استانداردهای تعیین‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش کمی بی‌انصافی است.

مشارکت والدین در مدیریت کلاس‌های پرجمعیت موثر است

وی مشارکت اولیا را در اداره کلاس‌های 45 نفره مهم تلقی کرد و ادامه داد: والدین برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باید به معلمان کمک‌های ویژه‌‌ای ارائه کنند. اگر توقع ارائه نتایج از پیش مشخص شده از معلمان به کمترین میزان خود برسد، معلمان انگیزه پیدا می‌کنند تا راهکارهای خلاقانه و مناسب را با دلسوزی دریابند.

این معاون آموزشی ادامه داد: یکی از مسائل مهم به‌ویژه در دوره ابتدایی این است که معلم نسبت به احوالات روحی و روانی، آموزشی و شناختی اشراف جامع داشته باشد؛ لذا این اشراف و توجه لحظه‌به‌لحظه به دانش‌آموزان می‌تواند تاثیرات خیلی مثبتی در دوره تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

شکیبایی با بیان اینکه دانش آموزان روحیه بسیار حساسی دارند، اضافه کرد: کوچکترین حرکات معلم می‌تواند بر روحیه دانش آموزان اثر مثبت یا سو داشته باشد.

وی افزود: اشراف معلم باعث می‌شود که حرکات، بازخورد، منش و رفتار معلم با دانش‌آموز منطبق بر واقعیت احوال دانش‌آموز و رشددهنده باشد. به عبارت دیگر، اگر بازخورد معلم می‌خواهد برای دانش‌آموز رشددهنده باشد، باید از احوالات دانش‌آموز آگاه و تسلط کامل هنگام پاسخ‌دهی داشته باشد.

این معاون آموزشی ادامه داد: رشددهندگی به این معنا نیست که همیشه دانش‌آموز مورد تایید قرار بگیرد، بلکه گاهی اوقات باید دانش آموز پاسخ عدم تایید را از معلم دریافت کند و این موضوع به رشد و بالندگی آن کمک ویژه‌ای می‌کند.

معلمان باید اشراف کامل به احوالات دانش‌آموزان داشته باشند

شکیبایی با بیان اینکه پاسخ معلم به دانش آموز باید مهربان؛ اما قاطعانه باشد، ابراز کرد: گاهی اوقات دانش‌آموزان نیاز دارند که پاسخ مهربان و بدون قطعیت دریافت کنند. به عبارت دیگر، شرایط ایجاب می‌کند که دانش آموزان پاسخ باب میل خود را دریافت کنند. اشراف معلم به رفتار دانش آموزان پاسخ درست و مناسب را به صورت طبیعی تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اشراف کامل بر احوالات دانش‌آموز با تعداد بالای دانش‌آموزان در کلاس مختل می‌شود، توضیح داد: این اختلال به بدترین شکل ممکن بر پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر می‌گذارد. همچنین رسیدگی‌های آموزشی، تصحیح برگه‌های امتحانی دانش‌آموزان و... با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شود.

شکیبایی با بیان اینکه معلمان در کلاس‌های پرتراکم معمولا نیمی از وظایف خود را به خانواده‌ها واگذار می‌کنند، ادامه داد: اما خانواده‌ها در جایگاهی نیستند که معلم کودکان خود باشند و نسبت به انجام کار آگاهی لازم را ندارند؛ بنابراین بین خانواده‌ها و دانش آموزان درگیری پیش می‌آید. درواقع، این اتفاق می‌تواند مهم‌ترین وجه مادر یعنی مادری کردن را زیر سوال ببرد.

این معاون آموزشی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه مادر و فرزند به رابطه شاگرد و معلمی، تبدیل شود، اتفاقات خوشایندی پیش نمی‌آید، زیرا رابطه شاگرد و معلم یک رابطه همراه با تشنج و اختلال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج