Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، محمدباقر نوبخت در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سخنان پمپئو، با بیان اینکه باید از امریکایی ها چند سوال پرسید افزود: در ۴۰ سال پیش که انقلاب گسترده مردم در ایران شکل می گرفت، آیا آنها موافق پیروزی انقلاب با شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» مردم ایران بودند؟ اگر به خاطر ندارند از ژنرال هایزر بپرسند که اراده امریکا چه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی بالگردهای امریکایی وارد صحرای طبس شدند، آیا اراده آنها بود که نظامیان امریکایی زنده زنده در طبس زغال شوند؟ وقتی ارتش صدام با حمایت امریکا به ایران حمله کرد و با موشک ها و هواپیماهای امریکایی زیربنای کشور را تخریب می کرد، آیا هدف آنها تقویت نیروهای دفاعی ایران بود؟

نوبخت تصریح کرد: اگر بخواهند تجربه را باز تجربه کنند، چیزی جز ندامت برای آنها باقی نخواهد گذاشت.

 

با وجود تمام تحریم ها ما استوارتر شدیم

سخنگوی دولت گفت: با وجود همه تحریم ها و فشارها، ما ماندیم و استوارتر شدیم و تاریخ این را نشان می دهد.

محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی خود در جمع خبرنگاران درباره اظهارات خصمانه وزیر امور خارجه امریکا افزود: وزیر خارجه امریکا دیروز تهدید کرد که اگر ایران مطابق اراده امریکا عمل نکند تحریم های شدیدی را اعمال خواهد کرد البته بلافاصله موضع رسمی جمهوری اسلامی ازجانب رئیس جمهور بیان شد اما چند سوال مطرح می شود که شنیدن پاسخ آنها برای مسئولین کاخ سفید لازم است و برای افکار عمومی هم می تواند توجه ایجاد کند.

وی ادامه داد: در 40 سال گذشته که انقلاب گسترده مردم در ایران شکل گرفت آیا امریکایی ها موافق پیروزی انقلاب اسلامی با شعار نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی بوده اند؟ و اگر این موضوع به خاطرشان نیست از ژنرال آیزن هاور بپرسند.

نوبخت گفت: وقتی هواپیماها و هلی کوپترهای امریکایی وارد طبس شدند و برنامه دقیقی هم داشتند آیا اراده آنها بود که زنده زنده در طبس زغال شوند؟

وی افزود: وقتی که در دهه 60 به ویژه سال 60 از رئیس جمهور گرفته تا نخست وزیر و نمایندگان مجلس در عملیات متعدد تروریستی منافقین به شهادت می رسیدند، آیا همه عملیات این بود که جمهوری اسلامی قویتر شود یا ساقط شود؟

سخنگوی دولت گفت: وقتی ارتش صدام با حمایت امریکا و برخی حکام و تجمع منطقه به ایران حمله کرد و با موشک ها و گراهای هواپیماهای آواکس امریکایی زیربنای کشور ما را تخریب می کرد، آیا قصد داشت بنیه نظام ایران قویتر شود یا از بین برود؟


نوبخت افزود: اراده امریکا در این تخاصم ها چه بود؟ وقتی تحریم های فلج کننده بر علیه جمهوری اسلامی به کار خواهند بست و همین تحریم های فلج کننده را در سال های 90 ، 91 از آژانس به شورای امنیت فرستاده شد و بر علیه جمهوری اسلامی قطعنامه های متعددی صادر شد آیا جمهوری اسلامی قویتر شد یا از بین رفت؟

وی گفت: آیا در این 40 سال با این همه اراده ای که امریکا داشته که جمهوری اسلامی ایران ضعیف تر شود، آیا نیروهای مسلح ما نسبت به موقعی که صدام حمله کرد ضعیف تر شد؟

سخنگوی دولت افزود: آیا اقتصاد ما را که می خواستند ضعیف تر کنند بنیادش ناکارآمدتر شد؟ در این خصوص باید به گزارش صندوق بین المللی پول مراجعه کنیم که اعلام کرده که ایران در جایگاه هیجدهم اقتصاد جهان است.

نوبخت ادامه داد: آنها همه تحریم ها را تجربه کردند و اگر کار تجربه شده را باز تجربه کنند جز ندامت چیزی باقی نخواهد ماند.
وی گفت: امریکایی ها با دست چدنی که به سمت مردم دراز کردند و پشت سر آنها اسرائیل و منافقین ایستادند، آیا مردم ایران ویترین آنها را خواستار دموکراسی مردم می دانند؟

سخنگوی دولت افزود: آیا آقای بولتون بنا به حرف منافقین می خواهد در 40 سالگی انقلاب در ایران و در تهران باشد و آیا آنها نمی دانند که همین منافقین در تهران بودند و فرار کردند؟

نوبخت گفت: آیا کرایه نشینان کاخ سفید مطمئن هستند که مردم ایران را تهدید می کنند و به آنها دیکته می کنند؟

آیا آنها فکر می کنند که مردم امریکا آنها را از کاخ سفید بیرون نمی کنند؟

وی افزود: کارهای ما موفقیت ملت ایران را نشان می دهد و ما در مقابل همه تحریم ها و فشارها ماندیم و استوارتر شدیم و تاریخ این را نشان می دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: نوبخت نشست خبری سخنگوی دولت واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه صحرای عرفات ارتش صدام حمایت از آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

دیگر خبرها

  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است
  • پست معنادار و پیش‌بینی سعید حجاریان با تداوم دولت سیزده
  • تثبیت موقعیت ایران پس از عملیات وعده صادق
  • رئیسی اسرائیل را تهدید کرد؛ اگر بار دیگر دست از پا خطا کنید معلوم نیست دیگر چیزی از شما باقی بماند!
  • رئیسی: اگر اسرائیل بار دیگر به خاک ایران تعرّض کند، معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند
  • رئیسی: خطای صهیونیست‌ها در تعرض به خاک ایران چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد
  • اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کند دیگر چیزی از این رژیم باقی نمی ماند
  • اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کند معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند
  • اتحاد ایران و پاکستان نقش بسیاری در مبارزه با اسرائیل دارد