Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، بیش از ۱۰ میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ۸۷۶ هزار میلیارد ریال در اسفندماه ۱۳۹۶، در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۴.۴ درصد و ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش در استان تهران بالغ بر ۳.۷ میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ۵۶۰ هزار میلیارد ریال مبادله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۴.۴ درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در اسفند ماه ۱۳۹۶، در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده است که به ترتیب با ۳۶.۹ درصد، ۹.۶ درصد و ۷.۹ درصد بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنین ۷۳ درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (۶۳.۹ درصد)، اصفهان (۴.۶ درصد) و خراسان رضوی (۴.۵ درصد) مبادله شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

در اسفند ماه ۱۳۹۶، درکل کشور بالغ بر ۸.۶ میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ۶۹۱ هزار میلیارد ریال وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعـداد و مبلغ به ترتیب ۵.۷ درصد و ۱۹ درصد افزایش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش، درکل کشور ۸۶.۱ درصد از کل تعـداد چک‌های مبادله‌ای و ۷۸.۹ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شد.

همچنین در اسفند ماه ۱۳۹۶، در استان تهران بالغ بر ۳.۲ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۴۴۳ هزار میلیارد ریال وصول شد. در ماه مورد گزارش در استان تهران از نظر تعداد ۸۷.۱ درصد و از نظر ارزش ۷۹ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شده است. در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (۸۸.۸ درصد)، یـزد (۸۸.۵ درصـد) و البرز (۸۸ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمـد (۷۷.۳ درصـد)، کردستان (۷۷.۸ درصد) و خراسان شمالی (۸۰.۳ درصد) پایین‌ترین نسبت تعـداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

 در ماه مورد گزارش، در بین سایر استان‌های کشور بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به‌ ترتیب به استان‌های البرز (۸۶.۳ درصد)، خوزستان و گیلان هر یک (۸۵.۷ درصد) و زنجان (۸۳.۵ درصد) اختصاص یافته اسـت و استان‌های هرمزگان (۳۶.۴ درصد)، ایلام (۵۷.۳ درصد) و گلستان (۷۱.۲ درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شـده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

 چک‌های برگشتی

 از سویی، در اسفند ماه ۱۳۹۶، درکل کشـور بالغ بـر ۱.۴ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۱۸۵ هزارمیلیارد ریال برگشت داده شده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۳.۱ درصـد کاهش و از نظر مبلغ ۲۳.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش، در استان تهران بالغ بر ۴۷۹ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۱۱۸ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد.

 در ماه مورد گزارش، در کل کشـور ۱۳.۹ درصد از کل تعـداد چک‌های مبادله‌ای و ۲۱.۱ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است. در ماه مورد گزارش، در استان تهـران ۱۲.۹ درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و ۲۱ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است. در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های هرمزگان (۶۳.۶ درصد)، ایلام (۴۲.۷ درصد) و گلستان (۲۸.۸ درصد) اختصاص یافته و استان‌های البرز (۱۳.۷ درصد)، خوزستان و گیلان هر یک (۱۴.۳ درصد) و زنجان (۱۶.۵ درصـد) کمترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • تعداد چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از وضعیت جامعه
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای / دلار کاهشی شد